Windows 10: Masaüstü Yerine Siyah Ekran
Discus and support Masaüstü Yerine Siyah Ekran in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Merhabalar bilgisayarıma windows 10 yükledim ancak oturum açtıktan sonra siyah ekran geliyor sadece imleç gözüküyor. Bu her zaman olmuyor ara sıra... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by Zahir Kavuk, Apr 29, 2022.
Thema:
Masaüstü Yerine Siyah Ekran
Loading...
-
Masaüstü Yerine Siyah Ekran - Similar Threads - Masaüstü Yerine Siyah
-
ETS2 STEAMDEN GİRERKEN SİYAH EKRAN VERİP ATIYOR
in Windows 10 GamingETS2 STEAMDEN GİRERKEN SİYAH EKRAN VERİP ATIYOR: Merhaba öncelikle ben halihazırda ets2yi bilgisiyarım da sorunsuz olarak oynayabiliyordum. Daha sonra güncelleme yaptım ve oynaya bastığımda siyah bir ekranda giriş müziği gelip 5 saniye sonra oyundan atıyordu. steamden dosyaları doğruladım, modları sildim, directx sürümümü... -
ETS2 STEAMDEN GİRERKEN SİYAH EKRAN VERİP ATIYOR
in Windows 10 Software and AppsETS2 STEAMDEN GİRERKEN SİYAH EKRAN VERİP ATIYOR: Merhaba öncelikle ben halihazırda ets2yi bilgisiyarım da sorunsuz olarak oynayabiliyordum. Daha sonra güncelleme yaptım ve oynaya bastığımda siyah bir ekranda giriş müziği gelip 5 saniye sonra oyundan atıyordu. steamden dosyaları doğruladım, modları sildim, directx sürümümü... -
minecraft ekran kartı yerine işlemcinin ekran kartını kullanıyor
in Windows 10 Gamingminecraft ekran kartı yerine işlemcinin ekran kartını kullanıyor: Microsoft Stor dan minecraft aldım ama ekran kartı yerine işlemciyi kullanıyor.Bundan önce başka launcher kullanıyordum o launcherda herhangi bir sorun yoktu.... -
minecraft ekran kartı yerine işlemcinin ekran kartını kullanıyor
in Windows 10 Software and Appsminecraft ekran kartı yerine işlemcinin ekran kartını kullanıyor: Microsoft Stor dan minecraft aldım ama ekran kartı yerine işlemciyi kullanıyor.Bundan önce başka launcher kullanıyordum o launcherda herhangi bir sorun yoktu.... -
Windows 11 siyah ekran sonrası hata
in Windows 10 GamingWindows 11 siyah ekran sonrası hata: Merhaba, windows 11 kullanıyorum. Bilgisayar açıkken, birden ekran karardı, ses vardı ama görüntü yoktu. Bilgisayarı yeniden başlattığımda hala görüntü yoktu, yeniden güvenli modda başlattım ve görüntü geldi. Görev yöneticisinden, başlanğıç uygulamalarını deaktif ettim. Daha... -
Windows 11 siyah ekran sonrası hata
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 siyah ekran sonrası hata: Merhaba, windows 11 kullanıyorum. Bilgisayar açıkken, birden ekran karardı, ses vardı ama görüntü yoktu. Bilgisayarı yeniden başlattığımda hala görüntü yoktu, yeniden güvenli modda başlattım ve görüntü geldi. Görev yöneticisinden, başlanğıç uygulamalarını deaktif ettim. Daha... -
in Windows 10 GamingMasaüstü Yerine Siyah Ekran: Merhabalar bilgisayarıma windows 10 yükledim ancak oturum açtıktan sonra siyah ekran geliyor sadece imleç gözüküyor. Bu her zaman olmuyor ara sıra oluyor. İnternette ki tüm çözümleri denedim ancak işe yaramadı bende en sonunda format attım ama sorun çözülmedi.... -
in Windows 10 Software and AppsMasaüstü Yerine Siyah Ekran: Merhabalar bilgisayarıma windows 10 yükledim ancak oturum açtıktan sonra siyah ekran geliyor sadece imleç gözüküyor. Bu her zaman olmuyor ara sıra oluyor. İnternette ki tüm çözümleri denedim ancak işe yaramadı bende en sonunda format attım ama sorun çözülmedi.... -
Black screen siyah ekran hatası
in Windows Hello & LockscreenBlack screen siyah ekran hatası: İngilizce: 356 /5000 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/black-screen-siyah-ekran-hatas%C4%B1/ab0d08c9-a43d-44a5-922c-a15783afb799