Windows 10: Masaüstü Yerine Siyah Ekran

Discus and support Masaüstü Yerine Siyah Ekran in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Merhabalar bilgisayarıma windows 10 yükledim ancak oturum açtıktan sonra siyah ekran geliyor sadece imleç gözüküyor. Bu her zaman olmuyor ara sıra... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by Zahir Kavuk, Apr 29, 2022.

1. Masaüstü Yerine Siyah Ekran

Merhabalar bilgisayarıma windows 10 yükledim ancak oturum açtıktan sonra siyah ekran geliyor sadece imleç gözüküyor. Bu her zaman olmuyor ara sıra oluyor. İnternette ki tüm çözümleri denedim ancak işe yaramadı bende en sonunda format attım ama sorun çözülmedi.

:)

Zahir Kavuk, Apr 29, 2022

2. Ekran kartı güncelleme sorunu.

Görüntü bağdaştıcılarında 2 tane ekran kartı görünüyordu. AMD Radeon tm 535 in güncel sürümünü AMD'nin sistesinden indirdim ve kurdum. Kurulum tamamlanmadı ve artık Görüntü Bağdaştırıcısında 1 tane ekran kartı gözüküyor. Ne yapmam lazım?

Yunus ErenSATICI, Apr 29, 2022
  3. Minecraft Tam Ekran Sorunum

Minecraft 1.8 açtığımda normal olarak açık ancak tam ekran görüntüsü bastığım zaman tam ekran görüntüsüp kapanıyor hata veriyor.
    Bu sorun 1.7.2 de olmuyor.

Java HotSpot (TM) Client VM uyarısı: Artımlı CMS kullanımı kullanımdan önce kaldırıldı ve gelecekteki bir sürümde uzaklaştığında uzaklaştı (Bu sorun ile karşılaşıyor olabilir bazen bazen
    gibi çok uğraşıyorum fakat bir türlü olmuyor.)

Lütfen yardımcı olursanız ve runumu çözebilirsem çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkürler...

Masaüstü Yerine Siyah Ekran [​IMG]

Muhammet Özkan, Apr 29, 2022
  4. Masaüstü Yerine Siyah Ekran

bad pool caller mavi ekran sorunu

Oyun oynuyordum ve normal bir şekilde oyun içerisinden oyunu kapatma tuşuna basdığım anda mavi ekran sorunu cıkdı ve %100 olduğunda bilgisayarım resetlendi. Uyarı kısmında windows destek basvururken bad pool caller yazın diyordu. bu neden olur, bir sorun
    çıkartırmı ve bunun olmaması için ne yapabilirim.

KadirBaytemir, Apr 29, 2022
Thema:

Masaüstü Yerine Siyah Ekran

Loading...
  1. Masaüstü Yerine Siyah Ekran - Similar Threads - Masaüstü Yerine Siyah

2. ETS2 STEAMDEN GİRERKEN SİYAH EKRAN VERİP ATIYOR

in Windows 10 Gaming
    ETS2 STEAMDEN GİRERKEN SİYAH EKRAN VERİP ATIYOR: Merhaba öncelikle ben halihazırda ets2yi bilgisiyarım da sorunsuz olarak oynayabiliyordum. Daha sonra güncelleme yaptım ve oynaya bastığımda siyah bir ekranda giriş müziği gelip 5 saniye sonra oyundan atıyordu. steamden dosyaları doğruladım, modları sildim, directx sürümümü...
  3. ETS2 STEAMDEN GİRERKEN SİYAH EKRAN VERİP ATIYOR

in Windows 10 Software and Apps
    ETS2 STEAMDEN GİRERKEN SİYAH EKRAN VERİP ATIYOR: Merhaba öncelikle ben halihazırda ets2yi bilgisiyarım da sorunsuz olarak oynayabiliyordum. Daha sonra güncelleme yaptım ve oynaya bastığımda siyah bir ekranda giriş müziği gelip 5 saniye sonra oyundan atıyordu. steamden dosyaları doğruladım, modları sildim, directx sürümümü...
  4. minecraft ekran kartı yerine işlemcinin ekran kartını kullanıyor

in Windows 10 Gaming
    minecraft ekran kartı yerine işlemcinin ekran kartını kullanıyor: Microsoft Stor dan minecraft aldım ama ekran kartı yerine işlemciyi kullanıyor.Bundan önce başka launcher kullanıyordum o launcherda herhangi bir sorun yoktu....
  5. minecraft ekran kartı yerine işlemcinin ekran kartını kullanıyor

minecraft ekran kartı yerine işlemcinin ekran kartını kullanıyor: Microsoft Stor dan minecraft aldım ama ekran kartı yerine işlemciyi kullanıyor.Bundan önce başka launcher kullanıyordum o launcherda herhangi bir sorun yoktu....
  6. Windows 11 siyah ekran sonrası hata

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 siyah ekran sonrası hata: Merhaba, windows 11 kullanıyorum. Bilgisayar açıkken, birden ekran karardı, ses vardı ama görüntü yoktu. Bilgisayarı yeniden başlattığımda hala görüntü yoktu, yeniden güvenli modda başlattım ve görüntü geldi. Görev yöneticisinden, başlanğıç uygulamalarını deaktif ettim. Daha...
  7. Windows 11 siyah ekran sonrası hata

Windows 11 siyah ekran sonrası hata: Merhaba, windows 11 kullanıyorum. Bilgisayar açıkken, birden ekran karardı, ses vardı ama görüntü yoktu. Bilgisayarı yeniden başlattığımda hala görüntü yoktu, yeniden güvenli modda başlattım ve görüntü geldi. Görev yöneticisinden, başlanğıç uygulamalarını deaktif ettim. Daha...
  8. Masaüstü Yerine Siyah Ekran

in Windows 10 Gaming
    Masaüstü Yerine Siyah Ekran: Merhabalar bilgisayarıma windows 10 yükledim ancak oturum açtıktan sonra siyah ekran geliyor sadece imleç gözüküyor. Bu her zaman olmuyor ara sıra oluyor. İnternette ki tüm çözümleri denedim ancak işe yaramadı bende en sonunda format attım ama sorun çözülmedi....
  9. Masaüstü Yerine Siyah Ekran

Masaüstü Yerine Siyah Ekran: Merhabalar bilgisayarıma windows 10 yükledim ancak oturum açtıktan sonra siyah ekran geliyor sadece imleç gözüküyor. Bu her zaman olmuyor ara sıra oluyor. İnternette ki tüm çözümleri denedim ancak işe yaramadı bende en sonunda format attım ama sorun çözülmedi....
  10. Black screen siyah ekran hatası

in Windows Hello & Lockscreen
    Black screen siyah ekran hatası: İngilizce: 356 /5000 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/black-screen-siyah-ekran-hatas%C4%B1/ab0d08c9-a43d-44a5-922c-a15783afb799