Windows 10: mavi ekran
Discus and support mavi ekran in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Yeni bir oyuncu laptopu aldım ve 3. gün mavi ekran sorunu ile karşılaştım. dmp dosyasını ekliyorum. Bilgisi ve fikri olan yardımcı olabilir mi... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Berkay Diker, Dec 31, 2024.
Thema:
mavi ekran
Loading...
-
mavi ekran - Similar Threads - mavi ekran
-
Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor
in Windows 10 GamingSürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor: Bu Windows 10 tec.'de Son güncellemeyi indirdikten sonra Güncellemeyi kurmak için pcye restart attı sonrasında ise Güncelleyemeyip eski haline kurdu. Ve Her pc'yi açtığımda aynı güncellemeyi bidaha yüklemeye çalışıp yine mavi ekran hatası veriyor sonra yine eski sürüme... -
in Windows 10 Software and AppsSürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor: Bu Windows 10 tec.'de Son güncellemeyi indirdikten sonra Güncellemeyi kurmak için pcye restart attı sonrasında ise Güncelleyemeyip eski haline kurdu. Ve Her pc'yi açtığımda aynı güncellemeyi bidaha yüklemeye çalışıp yine mavi ekran hatası veriyor sonra yine eski sürüme... -
in Windows 10 Installation and UpgradeSürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor: Bu Windows 10 tec.'de Son güncellemeyi indirdikten sonra Güncellemeyi kurmak için pcye restart attı sonrasında ise Güncelleyemeyip eski haline kurdu. Ve Her pc'yi açtığımda aynı güncellemeyi bidaha yüklemeye çalışıp yine mavi ekran hatası veriyor sonra yine eski sürüme... -
Mavi ekran hatası
in Windows 10 GamingMavi ekran hatası: Merhaba windows 11 kullanıyorum ve mavi ekran hataları alıyorum ve windows minidump dosyası oluşturmuyor aldığım hatalar UNEXPECTED_STORE_EXCEPTİONSYSTEM_EXCEPTİON_ERRORCRİTİCAL_PROCESS_DİED... -
Mavi ekran hatası
in Windows 10 Software and AppsMavi ekran hatası: Merhaba windows 11 kullanıyorum ve mavi ekran hataları alıyorum ve windows minidump dosyası oluşturmuyor aldığım hatalar UNEXPECTED_STORE_EXCEPTİONSYSTEM_EXCEPTİON_ERRORCRİTİCAL_PROCESS_DİED... -
Windows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma
in Windows 10 GamingWindows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma: Yaklaşık 50 gün önce 24h2 güncellemesini yüklediğimden beri bilgisayarın ekranı sürekli donuyor pikseller çıkıyor veya mavi ekran hatası alıyorum bilgisayarı bir saatten fazla kullanamadım sürekli bir mavi ekran veya donma hatası Windows'u baştan yükledim bilgisayarı... -
Windows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma: Yaklaşık 50 gün önce 24h2 güncellemesini yüklediğimden beri bilgisayarın ekranı sürekli donuyor pikseller çıkıyor veya mavi ekran hatası alıyorum bilgisayarı bir saatten fazla kullanamadım sürekli bir mavi ekran veya donma hatası Windows'u baştan yükledim bilgisayarı... -
windows 11 sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve ne yaparsam düzelmiyor. / I keep getting a...
in Windows 10 Gamingwindows 11 sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve ne yaparsam düzelmiyor. / I keep getting a...: I always getting BSOD error. I updated my drivers, checked for viruses, restarted my pc bu ti keep getting it. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-s%C3%BCrekli-mavi-ekran-hatas%C4%B1/19164f20-662a-4b21-ae62-bb5811be1d81 -
windows 11 sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve ne yaparsam düzelmiyor. / I keep getting a...
in Windows 10 Software and Appswindows 11 sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve ne yaparsam düzelmiyor. / I keep getting a...: I always getting BSOD error. I updated my drivers, checked for viruses, restarted my pc bu ti keep getting it. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-s%C3%BCrekli-mavi-ekran-hatas%C4%B1/19164f20-662a-4b21-ae62-bb5811be1d81