Windows 10: mavi ekran

Discus and support mavi ekran in Windows 10 Gaming to solve the problem; Yeni bir oyuncu laptopu aldım ve 3. gün mavi ekran sorunu ile karşılaştım. dmp dosyasını ekliyorum. Bilgisi ve fikri olan yardımcı olabilir mi... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Berkay Diker, Dec 31, 2024.

1. mavi ekran

Yeni bir oyuncu laptopu aldım ve 3. gün mavi ekran sorunu ile karşılaştım. dmp dosyasını ekliyorum. Bilgisi ve fikri olan yardımcı olabilir mi lütfen.minidump : https://drive.google.com/file/d/1yCX5W_mqupbI3I_4cy2eoZM271SCITTX/view?usp=drive_link

:)

Berkay Diker, Dec 31, 2024

2. Mavi Ekran Hatası

Durmadan aldığım mavi ekran hatası ne yapmam gerektiğini artık anlamıyorum birçok şey denedim yardımcı olursanız sevinirim

Minidumps.zip

ONUR ÜNSAL, Dec 31, 2024
  3. Laptopta mavi ekran hatası

Laptop açılıyor ama mavi ekran veriyor arada sırada.

Minidump Yeni klasör.rar

Erdem Oğuz ÇERKO, Dec 31, 2024
  4. Enhar Aga Win User

mavi ekran

driver yüklerken mavi ekran sorunu

Mavi Ekran İşlemcisi amd A10-4655M olan hp pavilion notebook 15'imi format atmak istemiştim kendi imkanımla format atmayı denedim ama olmadı o yüzden bir bilgisayarcıya götürdüm elime bilgisayarım geldiğinde amd radeon hd 7620g driverımı yüklemek istedim fakat yükleyemeden mavi ekran hatası veriyordu durduma kodu:KERNEL MODE HEAP CORRUPTİON lütfen yardım edin

Enhar Aga, Dec 31, 2024
Thema:

mavi ekran

Loading...
  1. mavi ekran - Similar Threads - mavi ekran

2. Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor

in Windows 10 Gaming
    Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor: Bu Windows 10 tec.'de Son güncellemeyi indirdikten sonra Güncellemeyi kurmak için pcye restart attı sonrasında ise Güncelleyemeyip eski haline kurdu. Ve Her pc'yi açtığımda aynı güncellemeyi bidaha yüklemeye çalışıp yine mavi ekran hatası veriyor sonra yine eski sürüme...
  3. Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor

in Windows 10 Software and Apps
    Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor: Bu Windows 10 tec.'de Son güncellemeyi indirdikten sonra Güncellemeyi kurmak için pcye restart attı sonrasında ise Güncelleyemeyip eski haline kurdu. Ve Her pc'yi açtığımda aynı güncellemeyi bidaha yüklemeye çalışıp yine mavi ekran hatası veriyor sonra yine eski sürüme...
  4. Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor

in Windows 10 Installation and Upgrade
  5. Mavi ekran hatası

in Windows 10 Gaming
    Mavi ekran hatası: Merhaba windows 11 kullanıyorum ve mavi ekran hataları alıyorum ve windows minidump dosyası oluşturmuyor aldığım hatalar UNEXPECTED_STORE_EXCEPTİONSYSTEM_EXCEPTİON_ERRORCRİTİCAL_PROCESS_DİED...
  6. Mavi ekran hatası

Mavi ekran hatası: Merhaba windows 11 kullanıyorum ve mavi ekran hataları alıyorum ve windows minidump dosyası oluşturmuyor aldığım hatalar UNEXPECTED_STORE_EXCEPTİONSYSTEM_EXCEPTİON_ERRORCRİTİCAL_PROCESS_DİED...
  7. Windows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma: Yaklaşık 50 gün önce 24h2 güncellemesini yüklediğimden beri bilgisayarın ekranı sürekli donuyor pikseller çıkıyor veya mavi ekran hatası alıyorum bilgisayarı bir saatten fazla kullanamadım sürekli bir mavi ekran veya donma hatası Windows'u baştan yükledim bilgisayarı...
  8. Windows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma

Windows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma: Yaklaşık 50 gün önce 24h2 güncellemesini yüklediğimden beri bilgisayarın ekranı sürekli donuyor pikseller çıkıyor veya mavi ekran hatası alıyorum bilgisayarı bir saatten fazla kullanamadım sürekli bir mavi ekran veya donma hatası Windows'u baştan yükledim bilgisayarı...
  9. windows 11 sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve ne yaparsam düzelmiyor. / I keep getting a...

in Windows 10 Gaming
    windows 11 sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve ne yaparsam düzelmiyor. / I keep getting a...: I always getting BSOD error. I updated my drivers, checked for viruses, restarted my pc bu ti keep getting it. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-s%C3%BCrekli-mavi-ekran-hatas%C4%B1/19164f20-662a-4b21-ae62-bb5811be1d81
  10. windows 11 sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve ne yaparsam düzelmiyor. / I keep getting a...

windows 11 sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve ne yaparsam düzelmiyor. / I keep getting a...: I always getting BSOD error. I updated my drivers, checked for viruses, restarted my pc bu ti keep getting it. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-s%C3%BCrekli-mavi-ekran-hatas%C4%B1/19164f20-662a-4b21-ae62-bb5811be1d81