Windows 10: mavi ekran

Discus and support mavi ekran in Windows 10 Gaming to solve the problem; biligisayarım 40 dk de bir mavi ekran veriyor durdurma kodu :SYSTEM SERVİCE EXCEPTION BAŞARISIZ:aow drv x64 ev.sys kodlar bunlar bilgisayar... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by İLHAMİKALE, Apr 21, 2021.

1. mavi ekran

biligisayarım 40 dk de bir mavi ekran veriyor

durdurma kodu :SYSTEM SERVİCE EXCEPTION

BAŞARISIZ:aow drv x64 ev.sys

kodlar bunlar

bilgisayar özellikleri

gtx 1050

16 gb ram

500 gb ssd

i7 6700

7 tane fan

bilgisayara bir kere sistem baştan kuruldu hala aynı napmalıyım

:)

İLHAMİKALE, Apr 21, 2021

2. bad pool caller mavi ekran sorunu

Oyun oynuyordum ve normal bir şekilde oyun içerisinden oyunu kapatma tuşuna basdığım anda mavi ekran sorunu cıkdı ve %100 olduğunda bilgisayarım resetlendi. Uyarı kısmında windows destek basvururken bad pool caller yazın diyordu. bu neden olur, bir sorun
    çıkartırmı ve bunun olmaması için ne yapabilirim.

KadirBaytemir, Apr 21, 2021
  3. TheYamaN Win User
    Windows 10 Mavi Ekran Hatası

Merhaba,

1 yıldır Windows 10 kullanıcısıyım şu zamana kadar her şey çok güzeldi. Fakat 1 aydan beri Counter Strike Global Offensive ve Grand Theft Auto 5 oyununa girerken mavi ekran alıyorum. Windows sitesinde ki denilen şeyleride uygulamama rağmen bu olay düzelmedi.

Sisteminde bu younlara göre çok iyi bir sistem. Aldığım hatada ise DRİVER İRQL NOT LESS REQUAL Başarısızmavi ekran :p17.sys diyor. Lütfen bu konuda yardımcı olun.

İyi Günler.

TheYamaN, Apr 21, 2021
  4. Kerim_00 Win User

mavi ekran

Windows 10 Mavi Ekran Hatası

Sorunum son 1-2 ay önce başladı. İlk başlarda sadece oyun oynarken mavi ekran hatası alıyorum. Bunun üzerine format atıp temiz kurulum yaptım ve birkaç gün hata almadım. Fakat ondan sonra tekrar hata vermeye başladı. Şuan normal internette gezinirken bile
    hata alıyorum bazen bilgisayar açılırken hata verip tekrar kapanıp açılıyor. Bazen sanki fişini çekmişim gibi birden kendini kapatıyor. Şuan bilgisayarı kullanamaz haldeyim. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz.

Minidump dosyalarım :

Yeni klasör (2).rar

012519-51281-01.rar

Kerim_00, Apr 21, 2021
Thema:

mavi ekran

Loading...
  1. mavi ekran - Similar Threads - mavi ekran

2. Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor

in Windows 10 Gaming
    Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor: Bu Windows 10 tec.'de Son güncellemeyi indirdikten sonra Güncellemeyi kurmak için pcye restart attı sonrasında ise Güncelleyemeyip eski haline kurdu. Ve Her pc'yi açtığımda aynı güncellemeyi bidaha yüklemeye çalışıp yine mavi ekran hatası veriyor sonra yine eski sürüme...
  3. Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor

in Windows 10 Software and Apps
    Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor: Bu Windows 10 tec.'de Son güncellemeyi indirdikten sonra Güncellemeyi kurmak için pcye restart attı sonrasında ise Güncelleyemeyip eski haline kurdu. Ve Her pc'yi açtığımda aynı güncellemeyi bidaha yüklemeye çalışıp yine mavi ekran hatası veriyor sonra yine eski sürüme...
  4. Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor

in Windows 10 Installation and Upgrade
  5. Mavi ekran hatası

in Windows 10 Gaming
    Mavi ekran hatası: Merhaba windows 11 kullanıyorum ve mavi ekran hataları alıyorum ve windows minidump dosyası oluşturmuyor aldığım hatalar UNEXPECTED_STORE_EXCEPTİONSYSTEM_EXCEPTİON_ERRORCRİTİCAL_PROCESS_DİED...
  6. Mavi ekran hatası

Mavi ekran hatası: Merhaba windows 11 kullanıyorum ve mavi ekran hataları alıyorum ve windows minidump dosyası oluşturmuyor aldığım hatalar UNEXPECTED_STORE_EXCEPTİONSYSTEM_EXCEPTİON_ERRORCRİTİCAL_PROCESS_DİED...
  7. Windows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma: Yaklaşık 50 gün önce 24h2 güncellemesini yüklediğimden beri bilgisayarın ekranı sürekli donuyor pikseller çıkıyor veya mavi ekran hatası alıyorum bilgisayarı bir saatten fazla kullanamadım sürekli bir mavi ekran veya donma hatası Windows'u baştan yükledim bilgisayarı...
  8. Windows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma

Windows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma: Yaklaşık 50 gün önce 24h2 güncellemesini yüklediğimden beri bilgisayarın ekranı sürekli donuyor pikseller çıkıyor veya mavi ekran hatası alıyorum bilgisayarı bir saatten fazla kullanamadım sürekli bir mavi ekran veya donma hatası Windows'u baştan yükledim bilgisayarı...
  9. windows 11 sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve ne yaparsam düzelmiyor. / I keep getting a...

in Windows 10 Gaming
    windows 11 sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve ne yaparsam düzelmiyor. / I keep getting a...: I always getting BSOD error. I updated my drivers, checked for viruses, restarted my pc bu ti keep getting it. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-s%C3%BCrekli-mavi-ekran-hatas%C4%B1/19164f20-662a-4b21-ae62-bb5811be1d81
  10. windows 11 sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve ne yaparsam düzelmiyor. / I keep getting a...

windows 11 sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve ne yaparsam düzelmiyor. / I keep getting a...: I always getting BSOD error. I updated my drivers, checked for viruses, restarted my pc bu ti keep getting it. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-s%C3%BCrekli-mavi-ekran-hatas%C4%B1/19164f20-662a-4b21-ae62-bb5811be1d81