Windows 10: merhaba laptopuma USB kulaklık takıyorum bir süre sonra ses kulaklıktan da hapörlördende...

Discus and support merhaba laptopuma USB kulaklık takıyorum bir süre sonra ses kulaklıktan da hapörlördende... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; merhaba laptopuma USB kulaklık takıyorum bir süre sonra ses kulaklıktan da hapörlördende ses gelmemeye başlıyor. yardım edin lütfen işletim sistemim... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Emirhan ALPAYDIN, Mar 14, 2025.

1. merhaba laptopuma USB kulaklık takıyorum bir süre sonra ses kulaklıktan da hapörlördende...

merhaba laptopuma USB kulaklık takıyorum bir süre sonra ses kulaklıktan da hapörlördende ses gelmemeye başlıyor. yardım edin lütfen işletim sistemim windows 11

:)

Emirhan ALPAYDIN, Mar 14, 2025

2. Yüklü ses çıkış aygıtı yok.

Merhaba. Eski ASUS N55SF laptopuma bugün bir ssd aldım ve usb den format atarak HDD den SSD ye geçtim. Bundan sonra ise bilgisayarımın hoparlörü yüklü ses çıkışı aygıtı yok diye bir hata verdi. Aygıt yöneticisini kontrol ettim ve High Definition Audio Denetleyicisinin hata verdiğini gördüm. Ne kadar sürücülerini yüklesemde hiçbir şekilde düzelmedi. yardımcı olurmusunuz?

Şimdiden teşekkür ederim.

ilyas idilmek, Mar 14, 2025
  3. MiraChem Win User
    Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor

Windows 10 kullanıyorum. Whiteboard uygulamasını düzenli bir şekilde kullanıyorum ama yaklaşık bir kaç aydır problem yaşıyorum. Whiteboard da yeni bir sayfa açıp çalışmaya başladığımda bir sayfa civarı yazdıktan sonra yavaşlamaya başlıyor. Efektif bir şekilde yazamıyorum, takılıyor. Uygulamayı defalarca aç-kapa yaptık, sıfırladım, resetledim ama olmadı. Online versiyonunu denedim, aynı problem orada da var. iki farklı tabletle yazmayı denedim ama aynı problem devam ediyor. Muhtemelen son güncellemede problem var. Problemi nasıl düzeltebilir? eğer şuanlık bir çözüm yoksa, en azında eski sürümü indirebileceğim bir link verirseniz memnun olurum.

MiraChem, Mar 14, 2025
  4. MiraChem Win User

merhaba laptopuma USB kulaklık takıyorum bir süre sonra ses kulaklıktan da hapörlördende...

Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor

Whiteboard açıkken CPU, bellek ve disk kullanımında ciddi bir artış yok. Gen4 ssd, 16 gb ram ve i7 işlemcisi olan bir bilgisayar kullanıyorum. güncel antivirüs programı var. ayrıca bilgisayarımda çok az program yüklü ve yüklü olanların hepsi lisanslı programlar. yani bilgisayardan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca aynı problemi yaşayan başka insanlarda var. Program zaten başlangıçta düzgün çalışıyor. Kullanmaya başladıktan sonra, yaklaşık bir kaç sayfa yazdıktan sonra yavaşlamaya başlıyor. Siz kendiniz denediğinizde bir kaç sayfa yazıp ondan sonra kontrol eder misiniz düzgün çalışıp çalışmadığını?

MiraChem, Mar 14, 2025
Thema:

merhaba laptopuma USB kulaklık takıyorum bir süre sonra ses kulaklıktan da hapörlördende...

Loading...
  1. merhaba laptopuma USB kulaklık takıyorum bir süre sonra ses kulaklıktan da hapörlördende... - Similar Threads - merhaba laptopuma USB

2. merhaba laptopuma USB kulaklık takıyorum bir süre sonra ses kulaklıktan da hapörlördende...

in Windows 10 Gaming
    merhaba laptopuma USB kulaklık takıyorum bir süre sonra ses kulaklıktan da hapörlördende...: merhaba laptopuma USB kulaklık takıyorum bir süre sonra ses kulaklıktan da hapörlördende ses gelmemeye başlıyor. yardım edin lütfen işletim sistemim windows 11...
  3. Windows güncellemesinden sonra ses sorunu

in Windows 10 Software and Apps
    Windows güncellemesinden sonra ses sorunu: bilgisayarımı windows 10'dan 11 pro'ya güncelledim ardından ses ikonum soluk bir şekilde görünmeye başladı ve kesinlikle düzeltmedim. Bu sorunu yaşayan diğer kullanıcılara vermiş olduğunuz yanıtlardan bir kaçını denedim ama yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
  4. bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...

in Windows 10 Gaming
    bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...: bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belei bir süre basdıktan sonra kilidi açılıyo neden nasıl düzeltirim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1-her-a%C3%A7t%C4%B1%C4%9F%C4%B1mda/b0aba51e-e772-4445-a8e4-c39de621917b
  5. bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...

bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...: bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belei bir süre basdıktan sonra kilidi açılıyo neden nasıl düzeltirim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1-her-a%C3%A7t%C4%B1%C4%9F%C4%B1mda/b0aba51e-e772-4445-a8e4-c39de621917b
  6. Bilgisiyarım ortak ağa bağlandıktan kısa bir süre sonra beni internetden atıyor

in Windows 10 Gaming
    Bilgisiyarım ortak ağa bağlandıktan kısa bir süre sonra beni internetden atıyor: Öğrenci yurdun da kalıyorum ve binada Ortak Ağ Wi-fi Ağı kullanılıyor. İnternete bağlanırken seni bir ara yüze atıyor kendi bilgilerini girerek internete bağlanıyorsun fakat bende bu işlemleri yaptık dan bir kaç saniye sonra internet den atıyor, wi-fi'a tekrar bağlanmaya...
  7. Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor

in Windows 10 Gaming
    Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor: Windows 10 kullanıyorum. Whiteboard uygulamasını düzenli bir şekilde kullanıyorum ama yaklaşık bir kaç aydır problem yaşıyorum. Whiteboard da yeni bir sayfa açıp çalışmaya başladığımda bir sayfa civarı yazdıktan sonra yavaşlamaya başlıyor. Efektif bir şekilde yazamıyorum,...
  8. Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor

Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor: Windows 10 kullanıyorum. Whiteboard uygulamasını düzenli bir şekilde kullanıyorum ama yaklaşık bir kaç aydır problem yaşıyorum. Whiteboard da yeni bir sayfa açıp çalışmaya başladığımda bir sayfa civarı yazdıktan sonra yavaşlamaya başlıyor. Efektif bir şekilde yazamıyorum,...
  9. Laptopu bir süre kullandıktan sonra cmd.exe açılıyor

in Windows 10 Network and Sharing
    Laptopu bir süre kullandıktan sonra cmd.exe açılıyor: Laptopu bir süre kullandıktan sonra görev yöneticisinde cmd.exe gözüküyor.Ancak ben açmıyorum.Ve gözükmüyor.Virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı.Bu neden oluyor?...
  10. Laptop kulaklık tek kanal ses sorunu

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Laptop kulaklık tek kanal ses sorunu: Merhaba hoparlörden düzgün ses geliyor ancak kulaklık takınca sadece sol kanaldan ses geliyor. ses sürücüsünün sitesinden indirip kurdum ama değişiklik olmadı [ATTACH]...