Windows 10: merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.

Discus and support merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor. in Windows Hello & Lockscreen to solve the problem; daha sonra aynı isim ile mail almaya calıştığımda bu mail var diyor. tüm hesaplarım buraya bağlı. lütfen yardımcı olur musnuz? mail: *** Email address... Discussion in 'Windows Hello & Lockscreen' started by hakan ihtiyar, Sep 11, 2024.

1. merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.

daha sonra aynı isim ile mail almaya calıştığımda bu mail var diyor. tüm hesaplarım buraya bağlı. lütfen yardımcı olur musnuz? mail: *** Email address is removed for privacy ***

:)

hakan ihtiyar, Sep 11, 2024
  2. vaddis Win User

email sync "as they arrive"

merhaba İngilizce bilmiyorum ve sitenizde Türkçe yok cevap verebilecekmisiniz onuda bilmiyorum.

şuanki sorunum telefonum dondu ve hiç bir şey görev görmüyor, ekran koruyucu saat çıkıyor, bilgisayara bağladığımda bana şifre gir diyor ama dokunmatik çalışmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum bu cihazda restart varmı varsa nasıl yapacağım yardım

lumia 925

vaddis, Sep 11, 2024
  3. Yüklü ses çıkış aygıtı yok.

Merhaba. Eski ASUS N55SF laptopuma bugün bir ssd aldım ve usb den format atarak HDD den SSD ye geçtim. Bundan sonra ise bilgisayarımın hoparlörü yüklü ses çıkışı aygıtı yok diye bir hata verdi. Aygıt yöneticisini kontrol ettim ve High Definition Audio Denetleyicisinin hata verdiğini gördüm. Ne kadar sürücülerini yüklesemde hiçbir şekilde düzelmedi. yardımcı olurmusunuz?

Şimdiden teşekkür ederim.

ilyas idilmek, Sep 11, 2024
  4. Gasta mon Win User

merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.

çift işletim sistemi seç ekranı yok...

(merhaba bilgisayarımda olan bir sorun var bilgisayara çift işletim sistemi kurdum. sonra bir kaç gün sonra işletim sistemi seç ekranı yok hayla işletim sistemi var 10 ve 11 gibi gözüküyor ama açılışta ekran gelmiyor. ) english: (hello, there is a problem with my computer, I have installed a dual operating system on the computer. then a few days later there is no select operating system screen, there is a naughty operating system, it looks like 10 and 11, but the screen does not appear at startup.)

Gasta mon, Sep 11, 2024
Thema:

merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.

Loading...
  1. merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor. - Similar Threads - merhaba mail adresimi

2. Yeni bir mikrofon aldım ancak mikrofonum giriş ve çıkış kısmında yok mikrofonumu...

in Windows 10 Gaming
    Yeni bir mikrofon aldım ancak mikrofonum giriş ve çıkış kısmında yok mikrofonumu...: Mikrofonuma aygıt yöneticisinden baktığımda maalesef ki ses video ve oyun denetliyicileri kısmında giriş kısmına nasıl ekleyebilirim ben bunu param boşa gitmemeli...
  3. Yeni bir mikrofon aldım ancak mikrofonum giriş ve çıkış kısmında yok mikrofonumu...

in Windows 10 Software and Apps
    Yeni bir mikrofon aldım ancak mikrofonum giriş ve çıkış kısmında yok mikrofonumu...: Mikrofonuma aygıt yöneticisinden baktığımda maalesef ki ses video ve oyun denetliyicileri kısmında giriş kısmına nasıl ekleyebilirim ben bunu param boşa gitmemeli...
  4. Yeni bir mikrofon aldım ancak mikrofonum giriş ve çıkış kısmında yok mikrofonumu...

in Windows 10 Drivers and Hardware
  5. Böyle bir microsoft hesabı yok hatası

in Windows 10 Gaming
    Böyle bir microsoft hesabı yok hatası: Merhaba arkadaşlar geçenelerde bilgisayarıma bir trojen saldırısı oldu ve bütün hesap bilgilerim çalındı microsoft hesabına girmeyi denediğimde böyle bir hesap yok hatası aldım ama diğer bilgisayarımda helen hesap oturum açık bir şekilde duruyor bana yardımcı olursanız...
  6. Böyle bir microsoft hesabı yok hatası

Böyle bir microsoft hesabı yok hatası: Merhaba arkadaşlar geçenelerde bilgisayarıma bir trojen saldırısı oldu ve bütün hesap bilgilerim çalındı microsoft hesabına girmeyi denediğimde böyle bir hesap yok hatası aldım ama diğer bilgisayarımda helen hesap oturum açık bir şekilde duruyor bana yardımcı olursanız...
  7. merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.

in Windows 10 Gaming
    merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.: daha sonra aynı isim ile mail almaya calıştığımda bu mail var diyor. tüm hesaplarım buraya bağlı. lütfen yardımcı olur musnuz? mail: *** Email address is removed for privacy ***...
  8. merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.

merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.: daha sonra aynı isim ile mail almaya calıştığımda bu mail var diyor. tüm hesaplarım buraya bağlı. lütfen yardımcı olur musnuz? mail: *** Email address is removed for privacy ***...
  9. böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...

in Windows 10 Gaming
    böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;...
  10. böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...

böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;...