Windows 10: MERHABALAR BİLGİSAYARIMDA OYUNDAN ATMA SORUNU VAR OLAY GÖRÜNTÜLEYİCİ RAPORUNU PAYLAŞTIM...

Discus and support MERHABALAR BİLGİSAYARIMDA OYUNDAN ATMA SORUNU VAR OLAY GÖRÜNTÜLEYİCİ RAPORUNU PAYLAŞTIM... in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Günlük Adı: Application Kaynak: Windows Error Reporting Tarih: 7.01.2024 01:20:02 Olay Kimliği: 1001 Görev Kategorisi:Yok Düzey: Bilgi Anahtar... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by mustafa ünver1, Jan 6, 2024.

1. MERHABALAR BİLGİSAYARIMDA OYUNDAN ATMA SORUNU VAR OLAY GÖRÜNTÜLEYİCİ RAPORUNU PAYLAŞTIM...

Günlük Adı: Application Kaynak: Windows Error Reporting Tarih: 7.01.2024 01:20:02 Olay Kimliği: 1001 Görev Kategorisi:Yok Düzey: Bilgi Anahtar sözcükler:Klasik Kullanıcı: Yok Bilgisayar: DESKTOP-628OL1P Açıklama: Hata demeti 1212998441680296317, tür 5 Olay Adı: RADAR_PRE_LEAK_64 Yanıt: Kullanılamıyor Kabin Kimliği: 0 Sorun imzası: P1: cs2.exe P2: 0.0.0.0 P3: 10.0.19045.2.0.0 P4: P5: P6: P7: P8: P9: P10: İliştirilmiş dosyalar: \\?\C:\Users\death\AppData\Local\Temp\RDR8860.tmp\empty.txt \\?\C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\Temp\WER8861.tmp.WERIntern

:)

mustafa ünver1, Jan 6, 2024

2. LG Soundbar SJ9 shown as SiliconImage

Hi,

Thank you for writing to Microsoft Community Forums.

I appreciate your effort in trying to fix the audio issues on your Windows 10 device.

1. What is the make and model of the computer?
    2. Are you aware of any recent changes made on the device?
    3. Which version of Windows is running on your device?

You may try the below suggested step and check if the issue still persists.

Method 1

Set LG Soundbar as default play back device

1. Click on Volume icon from the taskbar.
    2. Click on Sounds and click on
      Playback
      tab.
    3. Select LG Soundbar and click on Set as default to check the status of the issue.

You may also refer the suggested steps and try to follow the same from the article
    Help Library.

I suggest you to refer the article Fix sound problems in Windows 10
    for more troubleshooting steps.

If the issue still persists try updating the latest Firmware & Drivers from the
    manufacture’s website.

Click on Support section and select the preferred option under
    Contact Us to get in touch with the manufacturer support for the further assistance.

Hope it helps.

Muralidhar

Microsoft Community Moderator

Muralidhar_G, Jan 6, 2024
  3. Win 11 donma sorunu

bilgisayarım yaklaşık olarak 1-2 haftadır aniden gerçekleşen donmalarla kullanılamaz hale geliyor . başlarda sadece league of legends oynarken başlayan problemi oyundan kaynaklı bir hata olacağını düşünerek dosyaları onardım fakat bu problem bilgisayarı başka alanlarda kullanırken gerçekleşmeye başlayınca windows tabanlı bir hata oldugunu düşünmeye başladım biraz araştırma yaptıgımda forumda benimle aynı hatayı alan birisiyle karşılaştım ve sorunu iso 1809 a geri döndügünde düzeldigini ve bu sorunun win 11 alt yapısıyla alakası oldugunu yazmış benim iso 1809 a dönmeden bu sorunu çözmemin bir yolu olmalı
    (bilgisayar dondugunda alt+tab gibi kısayollar kullanamıyorum ama altta açık olan herhangi bir programın sesini donduktan sonra belli bir süre alıyorum sonra sesler de kesiliyor ve biilgisayarı sadece güç tuşuna basılı tutarak kapatıyorum ve düzeliyor )

Berk Burhan, Jan 6, 2024
  4. Mohan B P Win User

MERHABALAR BİLGİSAYARIMDA OYUNDAN ATMA SORUNU VAR OLAY GÖRÜNTÜLEYİCİ RAPORUNU PAYLAŞTIM...

I can't get a video to stream to my lg smart tv in full screen , it's playing full screen on the pc no problem

Hi Steve,

To assist you better, I like to know; how exactly you are trying to stream video from your PC to LG Smart TV?

As an initial step, I suggest you to try updating the display adapter on your system.

Follow the below steps:

• Click on the Start button, and type Device Manager on the search bar.
    • Open Device Manager, expand Display Adapters.
    • Find and double-click Display Adapters from the left panel to update.
    • Right-click the device, and click Update.

As you are able to play the video full screen in your PC, then it might be an issue related to LG Smart TV. I suggest you to check for the LG Smart TV manual and check what all settings need to done to play video in full screen.

Kindly reply to us, with the status of your issue. We will be happy to assist you.

Thank you.

Mohan B P, Jan 6, 2024
Thema:

MERHABALAR BİLGİSAYARIMDA OYUNDAN ATMA SORUNU VAR OLAY GÖRÜNTÜLEYİCİ RAPORUNU PAYLAŞTIM...

Loading...
  1. MERHABALAR BİLGİSAYARIMDA OYUNDAN ATMA SORUNU VAR OLAY GÖRÜNTÜLEYİCİ RAPORUNU PAYLAŞTIM... - Similar Threads - MERHABALAR BİLGİSAYARIMDA OYUNDAN

2. merhabalar windows updatede bu sorunu alıyorum

in Windows 10 Gaming
    merhabalar windows updatede bu sorunu alıyorum: Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu, ancak daha sonra yeniden deneyeceğiz. Bunu görmeye devam ederseniz ve bilgi için Web'de arama yapmak ya da destek birimine başvurmak isterseniz bu yardımcı olabilir: 0x80070005...
  3. merhabalar windows updatede bu sorunu alıyorum

in Windows 10 Software and Apps
    merhabalar windows updatede bu sorunu alıyorum: Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu, ancak daha sonra yeniden deneyeceğiz. Bunu görmeye devam ederseniz ve bilgi için Web'de arama yapmak ya da destek birimine başvurmak isterseniz bu yardımcı olabilir: 0x80070005...
  4. merhabalar windows updatede bu sorunu alıyorum

in Windows 10 Installation and Upgrade
  5. Msfs 2020 oyundan atıyor

in Windows 10 Gaming
    Msfs 2020 oyundan atıyor: merhaba microsoft flight simulator 40th anniversary oyununu başlatırken güncelleştirme denetleniyor ekranında oyun kapanıyor ve oyunu geri açtığımda güvenli modda başlatıyorum yine kapanıyor. xbox uygulamasından oyunu onardım sorun devam ediyor. modlardan kaynaklı olduğunu...
  6. Msfs 2020 oyundan atıyor

Msfs 2020 oyundan atıyor: merhaba microsoft flight simulator 40th anniversary oyununu başlatırken güncelleştirme denetleniyor ekranında oyun kapanıyor ve oyunu geri açtığımda güvenli modda başlatıyorum yine kapanıyor. xbox uygulamasından oyunu onardım sorun devam ediyor. modlardan kaynaklı olduğunu...
  7. MERHABALAR BİLGİSAYARIMDA OYUNDAN ATMA SORUNU VAR OLAY GÖRÜNTÜLEYİCİ RAPORUNU PAYLAŞTIM...

in Windows 10 Gaming
    MERHABALAR BİLGİSAYARIMDA OYUNDAN ATMA SORUNU VAR OLAY GÖRÜNTÜLEYİCİ RAPORUNU PAYLAŞTIM...: Günlük Adı: Application Kaynak: Windows Error Reporting Tarih: 7.01.2024 01:20:02 Olay Kimliği: 1001 Görev Kategorisi:Yok Düzey: Bilgi Anahtar sözcükler:Klasik Kullanıcı: Yok Bilgisayar: DESKTOP-628OL1P Açıklama: Hata demeti 1212998441680296317, tür 5 Olay Adı:...
  8. MERHABALAR BİLGİSAYARIMDA OYUNDAN ATMA SORUNU VAR OLAY GÖRÜNTÜLEYİCİ RAPORUNU PAYLAŞTIM...

MERHABALAR BİLGİSAYARIMDA OYUNDAN ATMA SORUNU VAR OLAY GÖRÜNTÜLEYİCİ RAPORUNU PAYLAŞTIM...: Günlük Adı: Application Kaynak: Windows Error Reporting Tarih: 7.01.2024 01:20:02 Olay Kimliği: 1001 Görev Kategorisi:Yok Düzey: Bilgi Anahtar sözcükler:Klasik Kullanıcı: Yok Bilgisayar: DESKTOP-628OL1P Açıklama: Hata demeti 1212998441680296317, tür 5 Olay Adı:...
  9. DEBUG DOSYASI VAR!

in Windows 10 Network and Sharing
    DEBUG DOSYASI VAR!: Merhabalar. Bilgisayarımda 2-3 gün önce masaüstüne debug klasörü belirdi ve orada yazan şey şu "[1207/192428.118:ERROR:directory_reader_win.cc43] FindFirstFile: Sistem belirtilen yolu bulamıyor. 0x3". Lütfen cevaplayın. Saygılarımı sunarım....
  10. Olay kimliği : 10016

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Olay kimliği : 10016: Selam, bir süredir bilgisayarımın kapanması ile sorun yaşıyordum... Sonunda sorunu çözdüğümü düşündüm fakat oyun oynarken tekrardan kapanmasıyla adeta hüsrana uğramıştım. Hemen sistem günlüklerini kontrol ettim ve "Olay Kimliği : 10016" yazdığını gördüm. Lütfen bu konuyu...