Windows 10: MERHABALAR BİLGİSAYARIMDA OYUNDAN ATMA SORUNU VAR OLAY GÖRÜNTÜLEYİCİ RAPORUNU PAYLAŞTIM...
Discus and support MERHABALAR BİLGİSAYARIMDA OYUNDAN ATMA SORUNU VAR OLAY GÖRÜNTÜLEYİCİ RAPORUNU PAYLAŞTIM... in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Günlük Adı: Application Kaynak: Windows Error Reporting Tarih: 7.01.2024 01:20:02 Olay Kimliği: 1001 Görev Kategorisi:Yok Düzey: Bilgi Anahtar... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by mustafa ünver1, Jan 6, 2024.
Thema:
MERHABALAR BİLGİSAYARIMDA OYUNDAN ATMA SORUNU VAR OLAY GÖRÜNTÜLEYİCİ RAPORUNU PAYLAŞTIM...
Loading...
-
MERHABALAR BİLGİSAYARIMDA OYUNDAN ATMA SORUNU VAR OLAY GÖRÜNTÜLEYİCİ RAPORUNU PAYLAŞTIM... - Similar Threads - MERHABALAR BİLGİSAYARIMDA OYUNDAN
-
merhabalar windows updatede bu sorunu alıyorum
in Windows 10 Gamingmerhabalar windows updatede bu sorunu alıyorum: Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu, ancak daha sonra yeniden deneyeceğiz. Bunu görmeye devam ederseniz ve bilgi için Web'de arama yapmak ya da destek birimine başvurmak isterseniz bu yardımcı olabilir: 0x80070005... -
in Windows 10 Software and Appsmerhabalar windows updatede bu sorunu alıyorum: Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu, ancak daha sonra yeniden deneyeceğiz. Bunu görmeye devam ederseniz ve bilgi için Web'de arama yapmak ya da destek birimine başvurmak isterseniz bu yardımcı olabilir: 0x80070005... -
in Windows 10 Installation and Upgrademerhabalar windows updatede bu sorunu alıyorum: Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu, ancak daha sonra yeniden deneyeceğiz. Bunu görmeye devam ederseniz ve bilgi için Web'de arama yapmak ya da destek birimine başvurmak isterseniz bu yardımcı olabilir: 0x80070005... -
Msfs 2020 oyundan atıyor
in Windows 10 GamingMsfs 2020 oyundan atıyor: merhaba microsoft flight simulator 40th anniversary oyununu başlatırken güncelleştirme denetleniyor ekranında oyun kapanıyor ve oyunu geri açtığımda güvenli modda başlatıyorum yine kapanıyor. xbox uygulamasından oyunu onardım sorun devam ediyor. modlardan kaynaklı olduğunu... -
Msfs 2020 oyundan atıyor
in Windows 10 Software and AppsMsfs 2020 oyundan atıyor: merhaba microsoft flight simulator 40th anniversary oyununu başlatırken güncelleştirme denetleniyor ekranında oyun kapanıyor ve oyunu geri açtığımda güvenli modda başlatıyorum yine kapanıyor. xbox uygulamasından oyunu onardım sorun devam ediyor. modlardan kaynaklı olduğunu... -
MERHABALAR BİLGİSAYARIMDA OYUNDAN ATMA SORUNU VAR OLAY GÖRÜNTÜLEYİCİ RAPORUNU PAYLAŞTIM...
in Windows 10 GamingMERHABALAR BİLGİSAYARIMDA OYUNDAN ATMA SORUNU VAR OLAY GÖRÜNTÜLEYİCİ RAPORUNU PAYLAŞTIM...: Günlük Adı: Application Kaynak: Windows Error Reporting Tarih: 7.01.2024 01:20:02 Olay Kimliği: 1001 Görev Kategorisi:Yok Düzey: Bilgi Anahtar sözcükler:Klasik Kullanıcı: Yok Bilgisayar: DESKTOP-628OL1P Açıklama: Hata demeti 1212998441680296317, tür 5 Olay Adı:... -
in Windows 10 Software and AppsMERHABALAR BİLGİSAYARIMDA OYUNDAN ATMA SORUNU VAR OLAY GÖRÜNTÜLEYİCİ RAPORUNU PAYLAŞTIM...: Günlük Adı: Application Kaynak: Windows Error Reporting Tarih: 7.01.2024 01:20:02 Olay Kimliği: 1001 Görev Kategorisi:Yok Düzey: Bilgi Anahtar sözcükler:Klasik Kullanıcı: Yok Bilgisayar: DESKTOP-628OL1P Açıklama: Hata demeti 1212998441680296317, tür 5 Olay Adı:... -
DEBUG DOSYASI VAR!
in Windows 10 Network and SharingDEBUG DOSYASI VAR!: Merhabalar. Bilgisayarımda 2-3 gün önce masaüstüne debug klasörü belirdi ve orada yazan şey şu "[1207/192428.118:ERROR:directory_reader_win.cc43] FindFirstFile: Sistem belirtilen yolu bulamıyor. 0x3". Lütfen cevaplayın. Saygılarımı sunarım.... -
Olay kimliği : 10016
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingOlay kimliği : 10016: Selam, bir süredir bilgisayarımın kapanması ile sorun yaşıyordum... Sonunda sorunu çözdüğümü düşündüm fakat oyun oynarken tekrardan kapanmasıyla adeta hüsrana uğramıştım. Hemen sistem günlüklerini kontrol ettim ve "Olay Kimliği : 10016" yazdığını gördüm. Lütfen bu konuyu...