Windows 10: Microsoft Edge je zatvorio sve prozore i tabove kazu da je windows to naredio?

Discus and support Microsoft Edge je zatvorio sve prozore i tabove kazu da je windows to naredio? in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Nemam vise otvorenih prozoras i tabova na Microsoft Edge, kazu da ih je windows zatvorio. Molim vas vratite kako je bilo jer imam jako bitnih... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by DusanAksentijevic, Mar 2, 2021.

1. Microsoft Edge je zatvorio sve prozore i tabove kazu da je windows to naredio?

Nemam vise otvorenih prozoras i tabova na Microsoft Edge, kazu da ih je windows zatvorio. Molim vas vratite kako je bilo jer imam jako bitnih informacija,unapred hvala na razumevanju.

:)

DusanAksentijevic, Mar 2, 2021

2. Krešimir Zimpšek , iskočio prozor

poštovani,već dva ,tri dana tražo,m pomoć a ono ništa

iskočio mi je prozor čim sam kliknuo srart, poše KRITIČNA POGRE KA i da nakon odjavljivanja netko će popraviti,međutim ništa

KrešimirZimšek, Mar 3, 2021
  3. f14tomcat Win User
    Slow boot time on SSD (during OS loading screen)

English, please. *Wink

f14tomcat, Mar 3, 2021
  4. influrex Win User

Microsoft Edge je zatvorio sve prozore i tabove kazu da je windows to naredio?

Slow boot time on SSD (during OS loading screen)

Imao sam identican problem kao i ti..do pre 2 dana sve je bilo normalno,kupio sam novu tastaturu hteo da povezem racunar je bio ugasen,zakacio rukom kaabel od psu culo se krckanje i zujanje kad sam startovao racunar identicna situacija kao na videu koji si postavio,mislio sam da trazi drajvere za tastaturu ,medjutim shvatio sam da je u pitanju nesto daleko misterioznije,nema sta nisam probao ...dve noci samproveo u biosu fizicki otkacio sve drajvove sve usb konekcije i onda sam se dosetio da iz drugog racunara prikljucim ssd umesto ovog mog..i sa tim drugim ssd-om koji ima isto windows 10 ali naravno skroz drugi programi sistem je radio normalno ,normalan boot ,cak i bez drajvera cisto onako na windows drajverima dizao je sistem najnormalnije i na resetu i na power on..tu sam zakljucio da nije do biosa i da nije do ostatka hardvera..
    suzio sam krug na sam ssd i na moj windows,ali sa ovim tvojim sortkatom sad radi normalno znaci nije ssd .hvala ti mnogo na svemu sto si pokusao i na resenjima koja si podelio.

influrex, Mar 3, 2021
Thema:

Microsoft Edge je zatvorio sve prozore i tabove kazu da je windows to naredio?

Loading...
  1. Microsoft Edge je zatvorio sve prozore i tabove kazu da je windows to naredio? - Similar Threads - Microsoft Edge zatvorio

2. Que dois-je faire ?

in Windows 10 Gaming
    Que dois-je faire ?: Je viens de rallumer mon ordinateur portable que je n'est pas utilisé depuis plusieurs années. Est cela m'affiche le texte suivant : Redémarrez et sélectionnez le périphérique de démarrage approprié ou insérez le support de démarrage dans le périphérique de démarrage...
  3. Que dois-je faire ?

in Windows 10 Software and Apps
    Que dois-je faire ?: Je viens de rallumer mon ordinateur portable que je n'est pas utilisé depuis plusieurs années. Est cela m'affiche le texte suivant : Redémarrez et sélectionnez le périphérique de démarrage approprié ou insérez le support de démarrage dans le périphérique de démarrage...
  4. Je suis passer a Windows 11

in Windows 10 Gaming
    Je suis passer a Windows 11: Bonjour J'ai ue un portable avec Windows 11 et Office WPS Et comme et j'ai Perdu mon code de licence alors comment Faire pouvoir le récupérer pour WPS merci d'avance...
  5. Je suis passer a Windows 11

Je suis passer a Windows 11: Bonjour J'ai ue un portable avec Windows 11 et Office WPS Et comme et j'ai Perdu mon code de licence alors comment Faire pouvoir le récupérer pour WPS merci d'avance...
  6. Je suis passer a Windows 11

in Windows 10 Gaming
    Je suis passer a Windows 11: Bonjour On me la acheter c'est ordinateur et on me la installer Windows 11 Et office 365 et comment récupérer mon code d'activation pour Windows11 et au Office 365 Merci D'avance...
  7. Je suis passer a Windows 11

Je suis passer a Windows 11: Bonjour On me la acheter c'est ordinateur et on me la installer Windows 11 Et office 365 et comment récupérer mon code d'activation pour Windows11 et au Office 365 Merci D'avance...
  8. Hteo bih da koristim "Yettel" ruter u inostranstvu, preko VPN tunela. Da li je to moguće i...

in Windows 10 Network and Sharing
    Hteo bih da koristim "Yettel" ruter u inostranstvu, preko VPN tunela. Da li je to moguće i...: Hteo bih da koristim "Yettel" ruter u inostranstvu, preko VPN tunela. Da li je to moguće i kako? Hvala! https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hteo-bih-da-koristim-yettel-ruter-u-inostranstvu/bd5c9b87-b6fb-4171-bb4d-2afc25fc115d
  9. Hteo bih da koristim "Yettel" ruter u inostranstvu, preko VPN tunela. Da li je to moguće i...

in Windows 10 Gaming
    Hteo bih da koristim "Yettel" ruter u inostranstvu, preko VPN tunela. Da li je to moguće i...: Hteo bih da koristim "Yettel" ruter u inostranstvu, preko VPN tunela. Da li je to moguće i kako? Hvala! https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hteo-bih-da-koristim-yettel-ruter-u-inostranstvu/bd5c9b87-b6fb-4171-bb4d-2afc25fc115d
  10. Hteo bih da koristim "Yettel" ruter u inostranstvu, preko VPN tunela. Da li je to moguće i...