Windows 10: Microsoft flight Simulator - nie mogę uruchomić szkolenia
Discus and support Microsoft flight Simulator - nie mogę uruchomić szkolenia in Microsoft Windows 10 Store to solve the problem; Dzień dobry. W grze Microsoft flight Simulator 2020 nie mogę uruchomić szkolenia. Lekcje od 1 do 8 są wyszarzone i kafelki nie reagują na kliknięcie... Discussion in 'Microsoft Windows 10 Store' started by MW_78, Nov 29, 2020.
Thema:
Microsoft flight Simulator - nie mogę uruchomić szkolenia
Loading...
-
Microsoft flight Simulator - nie mogę uruchomić szkolenia - Similar Threads - Microsoft flight Simulator
-
Nie mogę się zalogować.
in Windows 10 GamingNie mogę się zalogować.: Dzień dobry,Jakiś czas temu zmieniłem hasło do konta Microsoft ale nie aktualizowałem go na laptopie córki. Przedwczoraj użyłem opcji "znajdź moje urządzenie" i zablokowałem laptopa i teraz nie mogę go odblokować bo pin do konta administratora niedziała, opcja zmiany pinu w... -
Nie mogę się zalogować.
in Windows 10 Software and AppsNie mogę się zalogować.: Dzień dobry,Jakiś czas temu zmieniłem hasło do konta Microsoft ale nie aktualizowałem go na laptopie córki. Przedwczoraj użyłem opcji "znajdź moje urządzenie" i zablokowałem laptopa i teraz nie mogę go odblokować bo pin do konta administratora niedziała, opcja zmiany pinu w... -
Nie mogę zainstalować TLaunchera.
in Windows 10 GamingNie mogę zainstalować TLaunchera.: Nie mogę zainstalować TLaunchera. Prosze o pomoc. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-zainstalowa%C4%87-tlaunchera/be5db5d1-5c5a-4968-817e-0b119fdca8a7 -
Nie mogę zainstalować TLaunchera.
in Windows 10 Software and AppsNie mogę zainstalować TLaunchera.: Nie mogę zainstalować TLaunchera. Prosze o pomoc. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-zainstalowa%C4%87-tlaunchera/be5db5d1-5c5a-4968-817e-0b119fdca8a7 -
nie mogę wejść na stronę główną microsoft
in Windows Hello & Lockscreennie mogę wejść na stronę główną microsoft: Dzień dobry.Nie mogę wejść na stronę główną Microsoft, wcześniej aktualizowałem sterowniki systemu windows 10. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-wej%C5%9B%C4%87-na-stron%C4%99/4dd25646-d2c3-4034-b275-42471e0d648e -
Nie można uruchomić Windows 10
in Windows 10 GamingNie można uruchomić Windows 10: Dzień dobry, Dzisiaj podczas grania w grę wyskoczył mi BlueScreen jak się nie mylę expecion store i na 0% komputer sam sie wyłączył. Gdy sam sie uruchomił UEFI źle się wyświetliło i nie można było nic uruchomić. Po restarcie komputera cały czas wchodzi mi do UEFI i nie... -
in Windows 10 Software and AppsNie można uruchomić Windows 10: Dzień dobry, Dzisiaj podczas grania w grę wyskoczył mi BlueScreen jak się nie mylę expecion store i na 0% komputer sam sie wyłączył. Gdy sam sie uruchomił UEFI źle się wyświetliło i nie można było nic uruchomić. Po restarcie komputera cały czas wchodzi mi do UEFI i nie... -
in Windows 10 Installation and UpgradeNie można uruchomić Windows 10: Dzień dobry, Dzisiaj podczas grania w grę wyskoczył mi BlueScreen jak się nie mylę expecion store i na 0% komputer sam sie wyłączył. Gdy sam sie uruchomił UEFI źle się wyświetliło i nie można było nic uruchomić. Po restarcie komputera cały czas wchodzi mi do UEFI i nie... -
Nie mogę nic zainstalować
in Microsoft Windows 10 StoreNie mogę nic zainstalować: Każda aplikacja w microsoft store nie daje się zainstalować po kliknięciu przycisku zainstaluj pojawia się pusta przestrzeń i nic się nie dzieje, a żadne ze znalezionych prze zemnie rozwiązań nie działało....