Windows 10: Microsoft hesap sorunu lütfen yardım edin.

Discus and support Microsoft hesap sorunu lütfen yardım edin. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Merhaba,Bilgisayarı her açtığımda microsofta bağlı edge, store ve benzeri uygulamalarda oturumum kapalı şekilde gözüküyor ve her seferinde oturum açmak... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Abdullah Furkan CANAVAR, Jun 28, 2024.

1. Microsoft hesap sorunu lütfen yardım edin.

Merhaba,Bilgisayarı her açtığımda microsofta bağlı edge, store ve benzeri uygulamalarda oturumum kapalı şekilde gözüküyor ve her seferinde oturum açmak zorunda kalıyorum. Daha önce bir microsoft çalışanı ile bu konuyu konuştuk ama yardımcı olamadı. Lütfen sorunumun çözülmesini istiyorum.

:)

Abdullah Furkan CANAVAR, Jun 28, 2024
Thema:

Microsoft hesap sorunu lütfen yardım edin.

Loading...
  1. Microsoft hesap sorunu lütfen yardım edin. - Similar Threads - Microsoft hesap sorunu

2. Microsoft hesap sorunu lütfen yardım edin.

in Windows 10 Gaming
    Microsoft hesap sorunu lütfen yardım edin.: Merhaba,Bilgisayarı her açtığımda microsofta bağlı edge, store ve benzeri uygulamalarda oturumum kapalı şekilde gözüküyor ve her seferinde oturum açmak zorunda kalıyorum. Daha önce bir microsoft çalışanı ile bu konuyu konuştuk ama yardımcı olamadı. Lütfen sorunumun...
  3. Bilgisiyarımın bataryası çok çabuk ölüyor yardım edin

in Windows 10 Gaming
    Bilgisiyarımın bataryası çok çabuk ölüyor yardım edin: Mehraba 6 aydır acer nitro 5 AN515-57-524E model laptop kullanıyorum ve 3-4 aydır sorun yoktu 99% batarya sağlığım vardı ve 1-2 ay kullanmadım dün açdım kullanmaya başladım ve 2 günde 89 oldu ve şarjım hızlı bitiyor ve ekran parlaklığı 10-20 ve gece modu açık olmasına rağmen...
  4. Bilgisiyarımın bataryası çok çabuk ölüyor yardım edin

in Windows 10 Software and Apps
    Bilgisiyarımın bataryası çok çabuk ölüyor yardım edin: Mehraba 6 aydır acer nitro 5 AN515-57-524E model laptop kullanıyorum ve 3-4 aydır sorun yoktu 99% batarya sağlığım vardı ve 1-2 ay kullanmadım dün açdım kullanmaya başladım ve 2 günde 89 oldu ve şarjım hızlı bitiyor ve ekran parlaklığı 10-20 ve gece modu açık olmasına rağmen...
  5. Hesap açma sorunu

in Windows 10 Gaming
    Hesap açma sorunu: Help me https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hesap-a%C3%A7ma-sorunu/476d2bb7-362c-49b0-b373-78228d182eed
  6. Hesap açma sorunu

Hesap açma sorunu: Help me https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hesap-a%C3%A7ma-sorunu/476d2bb7-362c-49b0-b373-78228d182eed
  7. Hesap açma sorunu

in Windows 10 Customization
  8. dünyaya bağlanılamıyor sorunu lütfen bot mesaj atmayın

dünyaya bağlanılamıyor sorunu lütfen bot mesaj atmayın: dünyaya bağlanılamıyor sorunulütfen bot mesajı atmayın herşeyi denedim şu mesajdaki olmadı: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/minecraft-windows-10-edition-unable-to-connect-to/a6d1103a-885a-45f7-a292-7ed5e47f5379 lütfen gerçek bir mesaj atın herşeyi...
  9. 2. Ekranımı Algılamıyor. (Lütfen yardım edin, yaklaşık olarak 2 aydır uğraşıyorum.)

in Windows 10 Drivers and Hardware
    2. Ekranımı Algılamıyor. (Lütfen yardım edin, yaklaşık olarak 2 aydır uğraşıyorum.): Arkadaşlar benim eskiden kalma VGA çıkışlı bir ekranım vardı, bir ara 2 ekran istiyorum istedim ve takmaya çalıştım, fakat GTX 1050 Tİ OC ekran kartında VGA içindekiler fark ettim. Hemen bir VGA TO DVİ dönüştürücüsü satın aldım, kullandığım ekranı HDMI girişli o halde DVİ...
  10. Yardım Edin!!!!!!

in Windows 10 Customization
    Yardım Edin!!!!!!: Günlük Adı: Application Kaynak: Application Error Tarih: 4.07.2019 02:26:43 Olay Kimliği: 1000 Görev Kategorisi:(100) Düzey: Hata Anahtar sözcükler:Klasik Kullanıcı: Yok Bilgisayar: DESKTOP-TENG1C0 Açıklama: Hatalı uygulama adı:...