Windows 10: Microsoft lumia540 telefonumun ekran şifresini unuttum içindeki galiriye videolara nasıl...

Discus and support Microsoft lumia540 telefonumun ekran şifresini unuttum içindeki galiriye videolara nasıl... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Microsoft lumia540 telefonumun ekran şifresini unuttum içindeki galiriye videolara nasıl ulaşabilirim... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by ALİ BÜYÜKPINAR, Dec 20, 2024.

1. Microsoft lumia540 telefonumun ekran şifresini unuttum içindeki galiriye videolara nasıl...

Microsoft lumia540 telefonumun ekran şifresini unuttum içindeki galiriye videolara nasıl ulaşabilirim

:)

ALİ BÜYÜKPINAR, Dec 20, 2024

2. windows telefonumun şifresini nasıl açabilirim

windows telefonuma bir ekran kilidi koydum ve unuttum. şifresini nasıl açabilirim?

hakansarıduman, Dec 21, 2024
  3. telefon parolası

htc windows phone 8 telefonumun markası parola koydum parolamı unuttum nasıl telefonumu tekrar açabilirim

mervenurşahin, Dec 21, 2024
  4. Radek_W Win User

Microsoft lumia540 telefonumun ekran şifresini unuttum içindeki galiriye videolara nasıl...

Praca na dwóch monitorach a ekran komputera

Witam. Mam podłączone dwa monitory. Ten który chciałbym aby był głównym dołączyłem później jako drugi. Pracuję i bawię się na ustawieniu rozszerz. Ustawiłem wszystko jak należy. Nowszy monitor jest tym domyślnym, ustawione są odpowiednie strony, na nim startuje system, itd. Problem polega na tym, że to w dalszym ciągu jest to monitor nr.2. Jeśli przełączę ustawienia na "tylko ekran komputera" pozostaje jedynie monitor nr. 1. Aplikacje czy gry włączają się na ekranie komputera czyli monitorze 1. Odłączyłem monitor 1 i uruchomiłem ponownie, tak aby podczas rozruchu wykrywał jeden monitor. Wszystko ok, podłączam monitor nr 1 i nagle główny wznów staje się dwójką a jedynka ekranem komputera. Panel sterowania nvidia pobiera dane z systemu więc tam również nie da się zmienić tych ustawień. Zastanawiam się, czy będę zmuszony postawić system na czystko z jednym monitorem czy istnieje jakaś metoda zmiany ustawień ekranu komputera? Gdyby chodziło o laptop to by mnie nie dziwiło ale desktop? Może ktoś rozwikła taki problem, albo ma pomysł jak tego dokonać ?

Radek_W, Dec 21, 2024
Thema:

Microsoft lumia540 telefonumun ekran şifresini unuttum içindeki galiriye videolara nasıl...

Loading...
  1. Microsoft lumia540 telefonumun ekran şifresini unuttum içindeki galiriye videolara nasıl... - Similar Threads - Microsoft lumia540 telefonumun

2. Hatayı nasıl çözebilirim

in Windows 10 Software and Apps
    Hatayı nasıl çözebilirim: 00.zipmerhabalar mavi ekran hatası alıyorum minidump dosyalarını yolluyorum mükün se inceler misiniz https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hatay%C4%B1-nas%C4%B1l-%C3%A7%C3%B6zebilirim/edd45f6e-ef93-4e92-b2f1-f2798ee6d966
  3. Microsoft lumia540 telefonumun ekran şifresini unuttum içindeki galiriye videolara nasıl...

in Windows 10 Gaming
    Microsoft lumia540 telefonumun ekran şifresini unuttum içindeki galiriye videolara nasıl...: Microsoft lumia540 telefonumun ekran şifresini unuttum içindeki galiriye videolara nasıl ulaşabilirim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/microsoft-lumia540-telefonumun-ekran/daead001-7b21-47f8-bbae-07e77f734cb5
  4. Nasıl microsoft store indirilir

in Microsoft Windows 10 Store
    Nasıl microsoft store indirilir: Selam,Ben Windows bilgisayarıma format atığımdan sonra Microsoft Store'nin olmadığını gördüm.Nasıl tekrar Microsoft Store indirim acaba yardımcı olursanız çok iyi olurFor your better understanding Hi. Hey, After I formatted my Windows computer, I found that the Microsoft...
  5. Nasıl microsoft store indirilir

in Windows 10 Gaming
    Nasıl microsoft store indirilir: Selam,Ben Windows bilgisayarıma format atığımdan sonra Microsoft Store'nin olmadığını gördüm.Nasıl tekrar Microsoft Store indirim acaba yardımcı olursanız çok iyi olurFor your better understanding Hi. Hey, After I formatted my Windows computer, I found that the Microsoft...
  6. Nasıl microsoft store indirilir

7. Hdsaudio.sys nasıl onarılır?

in Windows 10 Gaming
    Hdsaudio.sys nasıl onarılır?: Merhabalar. Cmd komutu üzerinden sfc/scannow yaptıktan sonra bozuk dosya olduğunu gördüm ve hatada verilen dosya konumlarından da HdAudio.sys dosyası bozuk olduğunu fark ettim. Bu dosya nasıl onarılabilir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim....
  8. Hdsaudio.sys nasıl onarılır?

Hdsaudio.sys nasıl onarılır?: Merhabalar. Cmd komutu üzerinden sfc/scannow yaptıktan sonra bozuk dosya olduğunu gördüm ve hatada verilen dosya konumlarından da HdAudio.sys dosyası bozuk olduğunu fark ettim. Bu dosya nasıl onarılabilir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim....
  9. Nasıl mojang hesabını microsoft a bağlayacağım.

in Windows 10 Gaming
    Nasıl mojang hesabını microsoft a bağlayacağım.: Naıl mojang hesabını bağlayacağım. Mojang hesabının mailine erişimim yok. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nas%C4%B1l-mojang-hesab%C4%B1n%C4%B1-microsoft-a/b95de088-cbb4-4bf0-bb22-3c22939c22ea
  10. mavi ekran

in Windows 10 Drivers and Hardware
    mavi ekran: merhaba bilgisayarım ara mavi ekran veriyor. mavi ekran görüntüleyici indirdim ve sorun ntoskrnl.exe den neden gördüm sorun nası çözüleceği ile ilgili yardım edermisiniz minidump dosyası https://drive.google.com/open?id=1czeSWieoVXLtrKrSW1FBPQcoDFJwBTU0...