Windows 10: Microsoft Store Açılmama Sorunu
Discus and support Microsoft Store Açılmama Sorunu in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Ben Microsoft Store Mağazasını Arayınca Bulamıyorum. 2 gün önce bilgisayarımı sıfırladım ve hiçbir değişiklik göremedim. Altta Kanıtı Var. Microsoft... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by denizzzstyle27, May 31, 2021.
Thema:
Microsoft Store Açılmama Sorunu
Loading...
-
Microsoft Store Açılmama Sorunu - Similar Threads - Microsoft Store Açılmama
-
Ses sorunu
in Windows 10 Software and AppsSes sorunu: Bilgisayarımdaki ses düzeyi düşük, video izlerken sürekli kulaklık kullanıyorum. Ses sorununu giderme ile çözmeye çalıştım ama olmuyor. Yardımcı olur musunuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ses-sorunu/d8af0884-8bda-4d2b-a5fc-bcecff34eda1 -
Ses sorunu
in Windows 10 GamingSes sorunu: Bilgisayarımdaki ses düzeyi düşük, video izlerken sürekli kulaklık kullanıyorum. Ses sorununu giderme ile çözmeye çalıştım ama olmuyor. Yardımcı olur musunuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ses-sorunu/d8af0884-8bda-4d2b-a5fc-bcecff34eda1 -
Microsoft hesap sorunu lütfen yardım edin.
in Windows 10 GamingMicrosoft hesap sorunu lütfen yardım edin.: Merhaba,Bilgisayarı her açtığımda microsofta bağlı edge, store ve benzeri uygulamalarda oturumum kapalı şekilde gözüküyor ve her seferinde oturum açmak zorunda kalıyorum. Daha önce bir microsoft çalışanı ile bu konuyu konuştuk ama yardımcı olamadı. Lütfen sorunumun... -
DEPOLAMA SORUNU
in Windows 10 GamingDEPOLAMA SORUNU: Merhaba! Tam olarak zamanını bilmiyorum ama 1-2 yıl önce Epic Games üzerinden GTA 80-90gb oyununu indirmiştim fakat sonrasında uygulamayı silmiştim. O zamandan beri yüklediğim uygulamaya ait bilgiler görünmese de depolama alanı hala geri gelmedi... Uygulama herhangi bir yerde... -
DEPOLAMA SORUNU
in Windows 10 Software and AppsDEPOLAMA SORUNU: Merhaba! Tam olarak zamanını bilmiyorum ama 1-2 yıl önce Epic Games üzerinden GTA 80-90gb oyununu indirmiştim fakat sonrasında uygulamayı silmiştim. O zamandan beri yüklediğim uygulamaya ait bilgiler görünmese de depolama alanı hala geri gelmedi... Uygulama herhangi bir yerde... -
Fps sorunu
in Windows 10 Software and AppsFps sorunu: Merhaba Acer nitro i59300 rtx2060 8gb ram 120hz ekrana sahip bir laptop kullaniyorum.Ancak fps degerlerim cok dusukCsgo 100un altindaAyni sistem youtube videosunda 140+ aliyorEts ise 60 fps ultrada En düşük ayarlarda 120fps i nadiren geciyorInternette 1650 i59300 lu sistem... -
Fps sorunu
in Windows 10 Drivers and HardwareFps sorunu: Merhaba Acer nitro i59300 rtx2060 8gb ram 120hz ekrana sahip bir laptop kullaniyorum.Ancak fps degerlerim cok dusukCsgo 100un altindaAyni sistem youtube videosunda 140+ aliyorEts ise 60 fps ultrada En düşük ayarlarda 120fps i nadiren geciyorInternette 1650 i59300 lu sistem... -
0x800b010f sorunu
in Windows 10 Software and Apps0x800b010f sorunu: Wİndows 11 de x64 tabanlı sistemler için olan windows 11 01 toplu güncelleştirmesini KB5010795 indirmeye çalıştığımda bana bu hatayı veriyor nasıl çözebilirim? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/0x800b010f-sorunu/60a89486-bb22-421b-9dca-01be0f550dfa -
Extracting sorunu
in Windows 10 Network and SharingExtracting sorunu: Arkadaşlar merhaba benim sorunum şu ben bir dosya veya herhangi bir oyun indiriyorum ve bana şöyle diyor aşağıdaki ss bakın bunu diyor yükleniyor ve anında kapanıyor hiç bir şey gelmiyor yükleme ekranı falan ne yapmalıyım ?...