Windows 10: microsoft store indirme hatası
Discus and support microsoft store indirme hatası in Microsoft Windows 10 Store to solve the problem; merhaba, 1 hafta önce microsoft storeden minecraft windows 10 edition deneme sürümünü indirdim ve sonra sildim ama 1 hafta sonra geri yüklemeye... Discussion in 'Microsoft Windows 10 Store' started by ecrin nisaözbay, Feb 7, 2021.
Thema:
microsoft store indirme hatası
Loading...
-
microsoft store indirme hatası - Similar Threads - microsoft store indirme
-
turbo.net hatası
in Windows 10 Gamingturbo.net hatası: windows 24h2 ye güncellediğimden beri bir ex dosyası açmaya çalıştığımda turbo.net the application was unable to load a required virtual machine component hatasını alıyorum... -
Chrome_elf.dll hatası
in Windows 10 Software and AppsChrome_elf.dll hatası: Win 11 Güncelleme yaptıktan sonra Nvdia uygulaması chorme_elf.dll bulunamadı hatası veriyor. nasıl düzeltebilirim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/chromeelfdll-hatas%C4%B1/c07022dc-ec31-4319-85e4-1c9982c15e46 -
Microsoft Store'dan indirme yapamıyorum. 0x80244022
in Windows 10 GamingMicrosoft Store'dan indirme yapamıyorum. 0x80244022: Xbox uygulamasını silip yüklemeye çalıştığımda fark ettim ki microsoft güncellemeleri veya microsoft storedan hiçbir şey indiremiyorum. indir butonuna tıkladıktan 3 4 saniye sonra 0x80244022 hata kodunu veriyor. İnternetten baktığım çözümlerin hiçbiri işime yaramadı hizmetler... -
in Windows 10 Software and AppsMicrosoft Store'dan indirme yapamıyorum. 0x80244022: Xbox uygulamasını silip yüklemeye çalıştığımda fark ettim ki microsoft güncellemeleri veya microsoft storedan hiçbir şey indiremiyorum. indir butonuna tıkladıktan 3 4 saniye sonra 0x80244022 hata kodunu veriyor. İnternetten baktığım çözümlerin hiçbiri işime yaramadı hizmetler... -
in Windows 10 Installation and UpgradeMicrosoft Store'dan indirme yapamıyorum. 0x80244022: Xbox uygulamasını silip yüklemeye çalıştığımda fark ettim ki microsoft güncellemeleri veya microsoft storedan hiçbir şey indiremiyorum. indir butonuna tıkladıktan 3 4 saniye sonra 0x80244022 hata kodunu veriyor. İnternetten baktığım çözümlerin hiçbiri işime yaramadı hizmetler... -
Windows .NET Framework 4.0 İndirme Hatası
in Windows 10 GamingWindows .NET Framework 4.0 İndirme Hatası: Bir uygulama için .NET Framewo0rk 4.0 indiricektim ama hata veriyor.Tam windows6.1 KB958488-v6001-X64.msu dosyası karşıdan yüklenirken böyle bir hata... -
Windows .NET Framework 4.0 İndirme Hatası
in Windows 10 Software and AppsWindows .NET Framework 4.0 İndirme Hatası: Bir uygulama için .NET Framewo0rk 4.0 indiricektim ama hata veriyor.Tam windows6.1 KB958488-v6001-X64.msu dosyası karşıdan yüklenirken böyle bir hata... -
İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası
in Windows 10 Gamingİş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası: Merhabalar,Okul ve İş Hesabından win 11 iso indirip kuruyorum. Diğer hesaplarda Microsoft Store'yi kullanabiliyorken bu hesaplarda Microsoft Store engellendi hatası alıyorum. Bu hatanın çözümünü nasıl bulabilirim ?... -
İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası
in Windows 10 Software and Appsİş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası: Merhabalar,Okul ve İş Hesabından win 11 iso indirip kuruyorum. Diğer hesaplarda Microsoft Store'yi kullanabiliyorken bu hesaplarda Microsoft Store engellendi hatası alıyorum. Bu hatanın çözümünü nasıl bulabilirim ?...