Windows 10: Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...
Discus and support Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi... in Microsoft Windows 10 Store to solve the problem; Microsoft store uygulamaları ana ekranda güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında İngilizce ya da doğru düzgün görüntülenmiyor.... Discussion in 'Microsoft Windows 10 Store' started by Ali Mert Çilek, Apr 3, 2021.
Thema:
Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...
Loading...
-
Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi... - Similar Threads - Microsoft store uygulamaları
-
Filmler ve TV neden kullanılamıyor?
in Windows 10 GamingFilmler ve TV neden kullanılamıyor?: Filmler ve TV'yi açmak isteyince ''Videolarınızı oynatmak için Media Player kullanın , Filmler ve TV içeriği ülkenizde veya bölgenizde kullanılamıyor.'' yazıyor.... -
in Windows 10 Software and AppsFilmler ve TV neden kullanılamıyor?: Filmler ve TV'yi açmak isteyince ''Videolarınızı oynatmak için Media Player kullanın , Filmler ve TV içeriği ülkenizde veya bölgenizde kullanılamıyor.'' yazıyor.... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingFilmler ve TV neden kullanılamıyor?: Filmler ve TV'yi açmak isteyince ''Videolarınızı oynatmak için Media Player kullanın , Filmler ve TV içeriği ülkenizde veya bölgenizde kullanılamıyor.'' yazıyor.... -
bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu
in Windows 10 Gamingbazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu: bu komutları uyguladım :Adım 5: Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. PowerShell penceresinde bu komutu girin: “get-appxpackage Microsoft.GamingServices remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın. Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. ya da saniye... -
in Windows 10 Software and Appsbazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu: bu komutları uyguladım :Adım 5: Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. PowerShell penceresinde bu komutu girin: “get-appxpackage Microsoft.GamingServices remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın. Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. ya da saniye... -
in Windows 10 Installation and Upgradebazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu: bu komutları uyguladım :Adım 5: Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. PowerShell penceresinde bu komutu girin: “get-appxpackage Microsoft.GamingServices remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın. Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. ya da saniye... -
Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...
in Windows 10 Software and AppsMicrosoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...: Microsoft store uygulamaları ana ekranda güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında İngilizce ya da doğru düzgün görüntülenmiyor. Microsoft store'un güncelleme geçmişine bakıyorum güncellenmiş olarak görünmüyor ve bu her bilgisayarı açtığımda oluyor. Bunun bir... -
Microsoft store uygulamaları güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında...
in Microsoft Windows 10 StoreMicrosoft store uygulamaları güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında...: Microsoft store uygulamaları ana ekranda güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında İngilizce ya da doğru düzgün görüntülenmiyor. Microsoft store'un güncelleme geçmişine bakıyorum güncellenmiş olarak görünmüyor ve bu her bilgisayarı açtığımda oluyor. Bunun bir... -
microsoft store ve ayarlar
in Microsoft Windows 10 Storemicrosoft store ve ayarlar: güncelleştirmeleri yaptım cihazımı yeniden başlattım ekran geldiğinde ise NVIDIA DENETİM MASASI BULUNAMADI indirmek için tıklayın tarzında bie şey geldi bastım ve beni microsoft store ye yönlendirdi yüklemeye çalıştığında ise hata çıktı önüme, yanında ayrıntılara bak...