Windows 10: Microsoft store uygulamaları güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında...
Discus and support Microsoft store uygulamaları güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında... in Microsoft Windows 10 Store to solve the problem; Microsoft store uygulamaları ana ekranda güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında İngilizce ya da doğru düzgün görüntülenmiyor.... Discussion in 'Microsoft Windows 10 Store' started by Ali Mert Çilek, Apr 3, 2021.
Thema:
Microsoft store uygulamaları güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında...
Loading...
-
Microsoft store uygulamaları güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında... - Similar Threads - Microsoft store uygulamaları
-
Bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000050
in Windows 10 GamingBu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000050: Merhaba Sayın Yetkili, bu yeniden başlatma sorunu hakkında yardım edebilir misin?Rapor Kimliği: 0ea1a008-faa9-4eb3-9478-e5bf5fcc2bfeDöküm dosyası dmp aşağıda linktedir.https://drive.google.com/file/d/17bhRTEs09BK31qMkG-NIcqW7OiFN7u7k/view?usp=drive_link... -
Bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000050
in Windows 10 Software and AppsBu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000050: Merhaba Sayın Yetkili, bu yeniden başlatma sorunu hakkında yardım edebilir misin?Rapor Kimliği: 0ea1a008-faa9-4eb3-9478-e5bf5fcc2bfeDöküm dosyası dmp aşağıda linktedir.https://drive.google.com/file/d/17bhRTEs09BK31qMkG-NIcqW7OiFN7u7k/view?usp=drive_link... -
Windows uygulamaları açılmıyor
in Windows 10 Software and AppsWindows uygulamaları açılmıyor: Bilgisayarımdaki windows uygulamalarının önemli kısmı açılmıyor, hesap makinesi, saatleri vesaire kullanabiliyorum fakat videolar, fotoğraflar, microsoft store, xbox uygulamaları açılmıyor. Bilgisayarımda hiç yüklü değilmiş olarak gözüküyor. Format atalı 2 gün oldu ne bir şey... -
in Microsoft Windows 10 StoreWindows uygulamaları açılmıyor: Bilgisayarımdaki windows uygulamalarının önemli kısmı açılmıyor, hesap makinesi, saatleri vesaire kullanabiliyorum fakat videolar, fotoğraflar, microsoft store, xbox uygulamaları açılmıyor. Bilgisayarımda hiç yüklü değilmiş olarak gözüküyor. Format atalı 2 gün oldu ne bir şey... -
in Windows 10 GamingWindows uygulamaları açılmıyor: Bilgisayarımdaki windows uygulamalarının önemli kısmı açılmıyor, hesap makinesi, saatleri vesaire kullanabiliyorum fakat videolar, fotoğraflar, microsoft store, xbox uygulamaları açılmıyor. Bilgisayarımda hiç yüklü değilmiş olarak gözüküyor. Format atalı 2 gün oldu ne bir şey... -
Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...
in Windows 10 Software and AppsMicrosoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...: Microsoft store uygulamaları ana ekranda güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında İngilizce ya da doğru düzgün görüntülenmiyor. Microsoft store'un güncelleme geçmişine bakıyorum güncellenmiş olarak görünmüyor ve bu her bilgisayarı açtığımda oluyor. Bunun bir... -
Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...
in Microsoft Windows 10 StoreMicrosoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...: Microsoft store uygulamaları ana ekranda güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında İngilizce ya da doğru düzgün görüntülenmiyor. Microsoft store'un güncelleme geçmişine bakıyorum güncellenmiş olarak görünmüyor ve bu her bilgisayarı açtığımda oluyor. Bunun bir... -
bilgisayar kapanması
in Windows 10 Performance & Maintenancebilgisayar kapanması: Microsoft teams uygulamasında toplantıya girince bilgisayar hata veriyor ve kapanıyor. durdurma kodu: nmı hardware faılure olarak çıkıyor ne yapmalıyım. Bu arada bilgisayara yakın zamanda ses kartı taktırdım.... -
bilgisayar oyun hatasi
in Windows 10 Gamingbilgisayar oyun hatasi: assassin's creed unity oyunu açarken 0xc00000142 hatası alıyorum internetten araştırdım hatanın nasıl düzleltileceğini bulamadım.Lütfen yardımcı olur musunuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar-oyun-hatasi/7448307f-d9c6-409a-befa-86e626519839