Windows 10: Microsoft storedan uygulama kaldırılamıyor.
Discus and support Microsoft storedan uygulama kaldırılamıyor. in Microsoft Windows 10 Store to solve the problem; Geçenlerde Windows 10 cihazıma masaüstü güzel görünsün diye TranslucentTB diye bir uygulamayı yüklemiştim ama görev çubuğumu çökertmekten başka bir işe... Discussion in 'Microsoft Windows 10 Store' started by SALİH TOKLUOĞLU, Nov 13, 2024.
Thema:
Microsoft storedan uygulama kaldırılamıyor.
Loading...
-
Microsoft storedan uygulama kaldırılamıyor. - Similar Threads - Microsoft storedan uygulama
-
uygulama logoları yüklenmiyor / apps logos not loading
in Windows 10 Gaminguygulama logoları yüklenmiyor / apps logos not loading: Türkçe Versiyon:Bilgisayarımı açtığımda bazı logolar beyaz simgelerle değişmişti. Bilgisayarımı yeniden başlattım, ancak sorun düzelmedi.Aşağıdaki komutları çalıştırdım fakat hiçbir değişiklik olmadı:powershellKopyalaDüzenlesfc /scannowDISM /Online /Cleanup-Image... -
in Windows 10 Software and Appsuygulama logoları yüklenmiyor / apps logos not loading: Türkçe Versiyon:Bilgisayarımı açtığımda bazı logolar beyaz simgelerle değişmişti. Bilgisayarımı yeniden başlattım, ancak sorun düzelmedi.Aşağıdaki komutları çalıştırdım fakat hiçbir değişiklik olmadı:powershellKopyalaDüzenlesfc /scannowDISM /Online /Cleanup-Image... -
in Windows 10 BSOD Crashes and Debugginguygulama logoları yüklenmiyor / apps logos not loading: Türkçe Versiyon:Bilgisayarımı açtığımda bazı logolar beyaz simgelerle değişmişti. Bilgisayarımı yeniden başlattım, ancak sorun düzelmedi.Aşağıdaki komutları çalıştırdım fakat hiçbir değişiklik olmadı:powershellKopyalaDüzenlesfc /scannowDISM /Online /Cleanup-Image... -
in Windows 10 GamingMicrosoft storedan uygulama kaldırılamıyor.: Geçenlerde Windows 10 cihazıma masaüstü güzel görünsün diye TranslucentTB diye bir uygulamayı yüklemiştim ama görev çubuğumu çökertmekten başka bir işe yaramadı kaldırmaya basıyorum uygulama kaldırılamadı diyor lütfen yardım edin.... -
in Windows 10 Software and AppsMicrosoft storedan uygulama kaldırılamıyor.: Geçenlerde Windows 10 cihazıma masaüstü güzel görünsün diye TranslucentTB diye bir uygulamayı yüklemiştim ama görev çubuğumu çökertmekten başka bir işe yaramadı kaldırmaya basıyorum uygulama kaldırılamadı diyor lütfen yardım edin.... -
bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu
in Windows 10 Gamingbazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu: bu komutları uyguladım :Adım 5: Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. PowerShell penceresinde bu komutu girin: “get-appxpackage Microsoft.GamingServices remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın. Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. ya da saniye... -
Bugün microsoft storedan indirilmiş bütün uygulamalar İngilizce oldu
in Microsoft Windows 10 StoreBugün microsoft storedan indirilmiş bütün uygulamalar İngilizce oldu: Bugün bütün microsoft storedan inmiş olan uygulamalar alarm ve saat, hesap makinesi ve buna benzeri İngilizce oldu. Benim herşey türkçe ama neden böyle oldu bilmiyorum herşeyi denedim olmadı. Onarım yükseltme ve sfc ve dism dışında çözümler var mı? Çünkü ben Windows'u... -
İsimsiz uygulama
in Windows 10 Network and Sharingİsimsiz uygulama: [ATTACH]Bilgisayarı her kapattığımda bu uygulama ortaya çıkıyor ve rahatsız ediyor nedir bu uygulama ?üstteki adı olmayan simgesi olan https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%C4%B0simsiz-uygulama/62612de7-a826-4259-8230-83235078e821 -
Bu uygulama güvenliğiniz için engellendi
in Windows 10 CustomizationBu uygulama güvenliğiniz için engellendi: Bilgisayarımda hizmetler kısmına girmek istiyorum ama giremiyorum. Bir yönetici programa erişmemi engelliyor. Hizmetleri yönetici olarak çalıştırsam da nafile, yine aynı hatayı alıyorum. Bilgisayarda herhangi bir virüs olduğunu düşünmüyorum çünkü sağlam bir antivirüs programı...