Windows 10: Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor

Discus and support Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; Windows 10 kullanıyorum. Whiteboard uygulamasını düzenli bir şekilde kullanıyorum ama yaklaşık bir kaç aydır problem yaşıyorum. Whiteboard da yeni bir... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by MiraChem, Jul 1, 2024.

1. MiraChem Win User

Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor

Windows 10 kullanıyorum. Whiteboard uygulamasını düzenli bir şekilde kullanıyorum ama yaklaşık bir kaç aydır problem yaşıyorum. Whiteboard da yeni bir sayfa açıp çalışmaya başladığımda bir sayfa civarı yazdıktan sonra yavaşlamaya başlıyor. Efektif bir şekilde yazamıyorum, takılıyor. Uygulamayı defalarca aç-kapa yaptık, sıfırladım, resetledim ama olmadı. Online versiyonunu denedim, aynı problem orada da var. iki farklı tabletle yazmayı denedim ama aynı problem devam ediyor. Muhtemelen son güncellemede problem var. Problemi nasıl düzeltebilir? eğer şuanlık bir çözüm yoksa, en azında eski sürümü

:)

MiraChem, Jul 1, 2024
  2. young_dix Win User

problem with ma n73 ba stil luv it tho

sumtym wen i cal/ receive cals ppl cnt here moi talkin ba i cn here dem stil

dnt kno y?

young_dix, Jul 1, 2024
  3. Pc when turned on keeps beeping "ba do" "ba do" every 2 seconds.

My system when turned on keeps beeping every 2 seconds. "Ba,do" Ba,do" I tried everything drives, check for cable malfunctions, nothing wrong. The only problem is the continuous beeping.

Jeferson De Oliveira2, Jul 1, 2024
  4. Brink Win User

Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor

Announcing a new Microsoft Whiteboard for your Surface Hub

Source: https://techcommunity.microsoft.com/...ub/ba-p/637050

Brink, Jul 1, 2024
Thema:

Loading...
  1. Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor - Similar Threads - Microsoft Whiteboard uygulaması

2. merhaba laptopuma USB kulaklık takıyorum bir süre sonra ses kulaklıktan da hapörlördende...

in Windows 10 Gaming
    merhaba laptopuma USB kulaklık takıyorum bir süre sonra ses kulaklıktan da hapörlördende...: merhaba laptopuma USB kulaklık takıyorum bir süre sonra ses kulaklıktan da hapörlördende ses gelmemeye başlıyor. yardım edin lütfen işletim sistemim windows 11...
  3. merhaba laptopuma USB kulaklık takıyorum bir süre sonra ses kulaklıktan da hapörlördende...

in Windows 10 Software and Apps
    merhaba laptopuma USB kulaklık takıyorum bir süre sonra ses kulaklıktan da hapörlördende...: merhaba laptopuma USB kulaklık takıyorum bir süre sonra ses kulaklıktan da hapörlördende ses gelmemeye başlıyor. yardım edin lütfen işletim sistemim windows 11...
  4. bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...

in Windows 10 Gaming
    bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...: bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belei bir süre basdıktan sonra kilidi açılıyo neden nasıl düzeltirim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1-her-a%C3%A7t%C4%B1%C4%9F%C4%B1mda/b0aba51e-e772-4445-a8e4-c39de621917b
  5. bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...

bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...: bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belei bir süre basdıktan sonra kilidi açılıyo neden nasıl düzeltirim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1-her-a%C3%A7t%C4%B1%C4%9F%C4%B1mda/b0aba51e-e772-4445-a8e4-c39de621917b
  6. Bilgisiyarım ortak ağa bağlandıktan kısa bir süre sonra beni internetden atıyor

in Windows 10 Gaming
    Bilgisiyarım ortak ağa bağlandıktan kısa bir süre sonra beni internetden atıyor: Öğrenci yurdun da kalıyorum ve binada Ortak Ağ Wi-fi Ağı kullanılıyor. İnternete bağlanırken seni bir ara yüze atıyor kendi bilgilerini girerek internete bağlanıyorsun fakat bende bu işlemleri yaptık dan bir kaç saniye sonra internet den atıyor, wi-fi'a tekrar bağlanmaya...
  7. Lenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor

in Windows 10 Gaming
    Lenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor: Merhaba, sorunum başlıktaki gibi. 2 gün önceye kadar Windows 10 kullanıyordum günlük işlerimi hallederken bir anda Wi-Fi bağlantısı kesildi. Modemi kontrol ettim fakat modem gayet normal şekilde çalışıyordu. Evdeki diğer cihazlar Wi-Fi'ya bağlanıyordu fakat laptoptan girmeye...
  8. Lenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor

Lenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor: Merhaba, sorunum başlıktaki gibi. 2 gün önceye kadar Windows 10 kullanıyordum günlük işlerimi hallederken bir anda Wi-Fi bağlantısı kesildi. Modemi kontrol ettim fakat modem gayet normal şekilde çalışıyordu. Evdeki diğer cihazlar Wi-Fi'ya bağlanıyordu fakat laptoptan girmeye...
  9. Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor

Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor: Windows 10 kullanıyorum. Whiteboard uygulamasını düzenli bir şekilde kullanıyorum ama yaklaşık bir kaç aydır problem yaşıyorum. Whiteboard da yeni bir sayfa açıp çalışmaya başladığımda bir sayfa civarı yazdıktan sonra yavaşlamaya başlıyor. Efektif bir şekilde yazamıyorum,...
  10. Laptopu bir süre kullandıktan sonra cmd.exe açılıyor

in Windows 10 Network and Sharing
    Laptopu bir süre kullandıktan sonra cmd.exe açılıyor: Laptopu bir süre kullandıktan sonra görev yöneticisinde cmd.exe gözüküyor.Ancak ben açmıyorum.Ve gözükmüyor.Virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı.Bu neden oluyor?...