Windows 10: mikrofon nie działa pomimo tego ,że jest wykrywalny i włączony.

Discus and support mikrofon nie działa pomimo tego ,że jest wykrywalny i włączony. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Model headsetu to g533 wireless . Mikrofon jest widoczny jako działający w każdej aplikacji . Jedyne co słyszałem od mikrofonu to odsłuch w panelu... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by mejerik, Nov 7, 2021.

1. mejerik Win User

mikrofon nie działa pomimo tego ,że jest wykrywalny i włączony.

Model headsetu to g533 wireless . Mikrofon jest widoczny jako działający w każdej aplikacji . Jedyne co słyszałem od mikrofonu to odsłuch w panelu sterowania. Nie działa odłuch w Discord oraz w ustawieniach.

:)

mejerik, Nov 7, 2021
  2. zygoka Win User

mikrofon kamerki internetowej nie pracuje ! (webcam microphone not working!);;(Webcam-Mikrofon funktioniert nicht!)

Witam.
    Mój problem polega na niemożności przekazywania dźwięku poprzez mikrofon kamerki internetowej ( w Skype ) obraz prawidłowy bdb.
    Kamerka model; A4Tech PC Camera PK-635 w laptopie F-S Amilo Li 2727, system W7 Ultimate.
    Obraz jest prawidłowy , z wejścia (w korpusie ) mikrofon/słuchawki-głośniki
    dźwięk jest prawidłowy.
    Pomimo instalowania kilkakrotnie z pliku SYTEM pokazuje prawidłowe sterowniki;
    A4 TECH PC Camera H
    oraz Lexmark X 22
    lecz przy (Lexmark X 22) jest żóła ikona ( ! ) UWAGA............? no i na końcu brak dźwięku poprzez mikrofon kamerki.
    Dzięki z góry za pomoc.
    Pozdrowienia Zygfryd Ok.
    *** Email address is removed for privacy ***

zygoka, Nov 7, 2021
  3. Renkaaa Win User
    Nie można nawiązać połączenia” w czasie dodawania konta Microsoft

Mam problem. Kupiłam telefon. Windows Phone 8S by HTC. Nie mozna nawiązać połączenią w czasie dodawanią konta Microsoft.chiałam wejśc żeby sciągnąć aplikację,
    Byłam w salonie wszystko jest dobrze , internet działa.

Renkaaa, Nov 7, 2021
  4. mikrofon nie działa pomimo tego ,że jest wykrywalny i włączony.

Jak ustawić w lumii 520 sieć "na sztywno"?

Moja 520 z wp8.1 po ręcznym ustawieniu sieci na sieć "play" po straceniu zasięgu automatycznie przechodzi na sieć "t-mobile". i teraz pytanie czy da radę ustawić sieć, w tym przypadku "play" na sztywno, aby telefon sam nie przechodził na "t-mobile"?
    może jest do tego jakaś aplikacja?

JanuszNosek, Nov 7, 2021
Thema:

mikrofon nie działa pomimo tego ,że jest wykrywalny i włączony.

Loading...
  1. mikrofon nie działa pomimo tego ,że jest wykrywalny i włączony. - Similar Threads - mikrofon nie działa

2. Użyłem konsoli żeby aktywować klucz windows i pokazuje że działa, ale w ustawieniach nie da...

in Windows 10 Gaming
    Użyłem konsoli żeby aktywować klucz windows i pokazuje że działa, ale w ustawieniach nie da...: Kiedy użyłem konsoli aby aktywować klucz windows to zadziałało ale w ustawieniach nadal jest nie aktywowany i nie działa https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/u%C5%BCy%C5%82em-konsoli-%C5%BCeby-aktywowa%C4%87/c1414057-d5fc-4b7f-927a-710d4f9e4476
  3. Nie działa mi monitor

in Windows 10 Gaming
    Nie działa mi monitor: Pobrałem ten plik http://www.mediafire.com/file/glhssh0ispvr48f/Splashtop_Wired_XDisplay_Agent_v1.5.2.0.exe i go odpaliłem niby przez to dało się zrobić drugi ekran z telefonu i gdy to odpaliłem włączył się monitor i nic się nie dało zrobić i wyłączyłem komputer i włączyłem i...
  4. Nie działa mi monitor

in Windows 10 Customization
    Nie działa mi monitor: Pobrałem ten plik http://www.mediafire.com/file/glhssh0ispvr48f/Splashtop_Wired_XDisplay_Agent_v1.5.2.0.exe i go odpaliłem niby przez to dało się zrobić drugi ekran z telefonu i gdy to odpaliłem włączył się monitor i nic się nie dało zrobić i wyłączyłem komputer i włączyłem i...
  5. Nie działa mi monitor

in Windows 10 Software and Apps
  6. W centrum uwagi Windows nie działa

in Windows 10 Gaming
    W centrum uwagi Windows nie działa: Windows 11 - nie działa opcja W centrum uwagi.Kilkanaście dni temu polubiłam jeden z wyświetlanych obrazów funkcji W centrum uwagi. Od tamtej pory obraz się nie zmienia. Próbowałam go zmienić, ustawiając na ekran blokady zwykły obraz, jednak klikając z powrotem na opcję W...
  7. mikrofon nie działa pomimo tego ,że jest wykrywalny i włączony.

in Windows 10 Gaming
    mikrofon nie działa pomimo tego ,że jest wykrywalny i włączony.: Model headsetu to g533 wireless . Mikrofon jest widoczny jako działający w każdej aplikacji . Jedyne co słyszałem od mikrofonu to odsłuch w panelu sterowania. Nie działa odłuch w Discord oraz w ustawieniach....
  8. mikrofon nie działa pomimo tego ,że jest wykrywalny i włączony.

in Windows 10 Drivers and Hardware
    mikrofon nie działa pomimo tego ,że jest wykrywalny i włączony.: Model headsetu to g533 wireless . Mikrofon jest widoczny jako działający w każdej aplikacji . Jedyne co słyszałem od mikrofonu to odsłuch w panelu sterowania. Nie działa odłuch w Discord oraz w ustawieniach....
  9. Pendrive nie działa

in Windows 10 Network and Sharing
    Pendrive nie działa: witam mam błąd Device USB\VID_1130&PID_1803\5&9ec5e7a&0&3 had a problem starting. Driver Name: usbstor.inf Class Guid: {36fc9e60-c465-11cf-8056-444553540000} Service: USBSTOR Lower Filters: Upper Filters: Problem: 0xA Problem Status: 0xC000009C nie mogę...
  10. No man's sky nie działa

in Windows 10 Software and Apps
    No man's sky nie działa: Gdy próbuję włączyć No Man's Sky przekierowuje mnie na stronę narzędzia o nazwie usługi gier które ma do pobrania aktualizacje, jednak gdy próbuję ją ściągnąć nic się nie dzieje. Dzieje się tak i przy próbie odpalenia gry przez wyszukiwarkę aplikacji windowsa i przez...