Windows 10: Mikrofonum çalışmıyor ve ses çok boğuk geliyo fakat bu tek kendi bilgisayarımda oluyor

Discus and support Mikrofonum çalışmıyor ve ses çok boğuk geliyo fakat bu tek kendi bilgisayarımda oluyor in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; Galaxy Buds 2 kulaklığımın mikrofonunu şimdiye kadar hands-free modu kapatarak kullanıyordum. Çünkü bunu kapatmazsak çok kötü bir ses ortaya çıkıyor.... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by Talha Sarı, Jan 29, 2024.

1. Mikrofonum çalışmıyor ve ses çok boğuk geliyo fakat bu tek kendi bilgisayarımda oluyor

Galaxy Buds 2 kulaklığımın mikrofonunu şimdiye kadar hands-free modu kapatarak kullanıyordum. Çünkü bunu kapatmazsak çok kötü bir ses ortaya çıkıyor. hands-free modunu kullanmazsamda mikrofon çalışmıyo ve kulaklığıma ses gelmiyo.

:)

Talha Sarı, Jan 29, 2024

2. Mikrofonum çalışmıyor ve ses çok boğuk geliyo fakat bu tek kendi bilgisayarımda oluyor

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Merhaba!

Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyin. Başlat, Kapat'a basın ve Shift tuşunu, Kapat'ı basılı tutun.
    Bu işe yaramazsa, sonraki adımlara geçin.
    Bir hata kontrolü gerçekleştirin ve sistem dosyalarını geri yükleyin.

Bunu yapmak için, Başlat menüsüne sağ tıklayın, Komut İstemi'ni (Yönetici) seçin. Veya "Windows PowerShell (Yönetici)". Lütfen komutu girerken dikkatli olun, eğik çizgilerden önceki boşlukları unutmayınız.
    Komut istemini Yönetici olarak çalıştırdıktan sonra şu komutu çalıştırın:

Dism / Çevrimiçi / Temizleme-Görüntü / ScanHealth

Komut yürütüldüğünde, şunu yazın:

Dism / Çevrimiçi / Temizleme-Görüntü / RestoreHealth

ve Enter tuşuna basın.

Sabırlı olun, komutun bitmesini bekleyin. Tür

sfc /scannow ve Enter tuşuna basın.

Bilgisayarı yeniden başlatın. Kulaklığınızdaki sesi kontrol edin.

Sorun devam ederse. Başlangıç Konsolu'nu açmak için Windows +R tuşlarına basın, devmgmt.msc yazın ve Aygıt Yöneticisi'ni açmak için Tamam'a tıklayın. Kulaklıkları sürücülerle birlikte çıkarın, bilgisayarınızı yeniden başlatın. Kulaklığınızı takın.

Görev çubuğundaki hoparlör simgesine tıklayın. Ses ayarlarını açın. "Ses Aygıtlarında Sorun Giderme"yi çalıştırın. "Ses" ve "Giriş" sekmelerinde.

Sonucu bildirin.

Диана., Jan 30, 2024
  3. Mikrofonum çalışmıyor ve ses çok boğuk geliyo fakat bu tek kendi bilgisayarımda oluyor

Galaxy Buds 2 kulaklığımın mikrofonunu şimdiye kadar hands-free modu kapatarak kullanıyordum. Çünkü bunu kapatmazsak çok kötü bir ses ortaya çıkıyor. hands-free modunu kullanmazsamda mikrofon çalışmıyo ve kulaklığıma ses gelmiyo.

Talha Sarı, Jan 30, 2024
  4. Mikrofonum çalışmıyor ve ses çok boğuk geliyo fakat bu tek kendi bilgisayarımda oluyor

Mikrofonum çalışmıyor ve ses çok boğuk geliyo fakat bu tek kendi bilgisayarımda oluyor

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Fazladan bir alanınız var. system32> ve Dism arasında boşluk olmamalıdır.

Mikrofonum çalışmıyor ve ses çok boğuk geliyo fakat bu tek kendi bilgisayarımda oluyor wM1kUINGOHWcCRIYceX5%2F1mEmnnDjcmtRUYEf%2Be62g5lBKLSbeesxrGJXwZQLZTWfDtTVpuxYTKKA%2FhCUhL6xug%3D.png

Диана., Jan 30, 2024
Thema:

Mikrofonum çalışmıyor ve ses çok boğuk geliyo fakat bu tek kendi bilgisayarımda oluyor

Loading...
  1. Mikrofonum çalışmıyor ve ses çok boğuk geliyo fakat bu tek kendi bilgisayarımda oluyor - Similar Threads - Mikrofonum çalışmıyor ses

2. Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?: Netflix dışında Youtube gibi diğer tüm web sitelerden açtığım videolardan ses gelmiyor. Tarayıcıdan açtığım Netflix dışındaki hiçbir videodan ses gelmiyor. Bilgisayarimda mevcut videolardan da ses alamıyorum....
  3. bilgisyarıma ses cızırtılı geliyo

in Windows 10 Gaming
    bilgisyarıma ses cızırtılı geliyo: bilgisayarıma haporlörden ses cızırtılı geliyo ne yapmalıyım https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisyar%C4%B1ma-ses/27b839ee-050d-4bca-a3ff-20138061b344
  4. bilgisyarıma ses cızırtılı geliyo

in Windows 10 Software and Apps
    bilgisyarıma ses cızırtılı geliyo: bilgisayarıma haporlörden ses cızırtılı geliyo ne yapmalıyım https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisyar%C4%B1ma-ses/27b839ee-050d-4bca-a3ff-20138061b344
  5. oyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...

in Windows 10 Gaming
    oyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...: masaüstünde iken normal gözüküyor fakat oyuna girdiğimde ses barı medya oynatıcısı simsiyah gözüküyor. her ne denediysem başaramadım, ne yapmam gerekiyor?...
  6. oyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...

in Windows 10 Customization
    oyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...: masaüstünde iken normal gözüküyor fakat oyuna girdiğimde ses barı medya oynatıcısı simsiyah gözüküyor. her ne denediysem başaramadım, ne yapmam gerekiyor?...
  7. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

in Windows 10 Gaming
    Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster...
  8. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

in Windows 10 Software and Apps
    Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster...
  9. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

in Windows 10 Drivers and Hardware
  10. Laptop kulaklık tek kanal ses sorunu

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Laptop kulaklık tek kanal ses sorunu: Merhaba hoparlörden düzgün ses geliyor ancak kulaklık takınca sadece sol kanaldan ses geliyor. ses sürücüsünün sitesinden indirip kurdum ama değişiklik olmadı [ATTACH]...