Windows 10: Mikrofonum çalışmıyor ve ses çok boğuk geliyo fakat bu tek kendi bilgisayarımda oluyor
Discus and support Mikrofonum çalışmıyor ve ses çok boğuk geliyo fakat bu tek kendi bilgisayarımda oluyor in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; Galaxy Buds 2 kulaklığımın mikrofonunu şimdiye kadar hands-free modu kapatarak kullanıyordum. Çünkü bunu kapatmazsak çok kötü bir ses ortaya çıkıyor.... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by Talha Sarı, Jan 29, 2024.
Thema:
Mikrofonum çalışmıyor ve ses çok boğuk geliyo fakat bu tek kendi bilgisayarımda oluyor
Loading...
-
Mikrofonum çalışmıyor ve ses çok boğuk geliyo fakat bu tek kendi bilgisayarımda oluyor - Similar Threads - Mikrofonum çalışmıyor ses
-
Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?
in Windows 10 GamingBilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?: Netflix dışında Youtube gibi diğer tüm web sitelerden açtığım videolardan ses gelmiyor. Tarayıcıdan açtığım Netflix dışındaki hiçbir videodan ses gelmiyor. Bilgisayarimda mevcut videolardan da ses alamıyorum.... -
bilgisyarıma ses cızırtılı geliyo
in Windows 10 Gamingbilgisyarıma ses cızırtılı geliyo: bilgisayarıma haporlörden ses cızırtılı geliyo ne yapmalıyım https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisyar%C4%B1ma-ses/27b839ee-050d-4bca-a3ff-20138061b344 -
bilgisyarıma ses cızırtılı geliyo
in Windows 10 Software and Appsbilgisyarıma ses cızırtılı geliyo: bilgisayarıma haporlörden ses cızırtılı geliyo ne yapmalıyım https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisyar%C4%B1ma-ses/27b839ee-050d-4bca-a3ff-20138061b344 -
oyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...
in Windows 10 Gamingoyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...: masaüstünde iken normal gözüküyor fakat oyuna girdiğimde ses barı medya oynatıcısı simsiyah gözüküyor. her ne denediysem başaramadım, ne yapmam gerekiyor?... -
oyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...
in Windows 10 Customizationoyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...: masaüstünde iken normal gözüküyor fakat oyuna girdiğimde ses barı medya oynatıcısı simsiyah gözüküyor. her ne denediysem başaramadım, ne yapmam gerekiyor?... -
Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması
in Windows 10 GamingSes sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster... -
in Windows 10 Software and AppsSes sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster... -
in Windows 10 Drivers and HardwareSes sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster... -
Laptop kulaklık tek kanal ses sorunu
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingLaptop kulaklık tek kanal ses sorunu: Merhaba hoparlörden düzgün ses geliyor ancak kulaklık takınca sadece sol kanaldan ses geliyor. ses sürücüsünün sitesinden indirip kurdum ama değişiklik olmadı [ATTACH]...