Windows 10: minecraft ekran kartı yerine işlemcinin ekran kartını kullanıyor
Discus and support minecraft ekran kartı yerine işlemcinin ekran kartını kullanıyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; Microsoft Stor dan minecraft aldım ama ekran kartı yerine işlemciyi kullanıyor.Bundan önce başka launcher kullanıyordum o launcherda herhangi bir sorun... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by melih as, May 1, 2023.
Thema:
minecraft ekran kartı yerine işlemcinin ekran kartını kullanıyor
Loading...
-
minecraft ekran kartı yerine işlemcinin ekran kartını kullanıyor - Similar Threads - minecraft ekran kartı
-
Ekran Kartı sürücüsü çöktü Memory Management + System_Service_exception mavi ekran sıkıntısı
in Windows 10 GamingEkran Kartı sürücüsü çöktü Memory Management + System_Service_exception mavi ekran sıkıntısı: Sanırım spesifik olarak valorant adlı oyunu oynarken alıyorum bu hataları Ekran kartı sürücüsü çöktü uyarısı aldım geçen gün ve mavi ekrana düştüm memory management etiketi vardıbugün ise oyunun ortasında direk mavi ekrana düştüm System service exception diye bir mavi ekran... -
Ekran Kartı sürücüsü çöktü Memory Management + System_Service_exception mavi ekran sıkıntısı
in Windows 10 Software and AppsEkran Kartı sürücüsü çöktü Memory Management + System_Service_exception mavi ekran sıkıntısı: Sanırım spesifik olarak valorant adlı oyunu oynarken alıyorum bu hataları Ekran kartı sürücüsü çöktü uyarısı aldım geçen gün ve mavi ekrana düştüm memory management etiketi vardıbugün ise oyunun ortasında direk mavi ekrana düştüm System service exception diye bir mavi ekran... -
minecraft ekran kartı yerine işlemcinin ekran kartını kullanıyor
in Windows 10 Software and Appsminecraft ekran kartı yerine işlemcinin ekran kartını kullanıyor: Microsoft Stor dan minecraft aldım ama ekran kartı yerine işlemciyi kullanıyor.Bundan önce başka launcher kullanıyordum o launcherda herhangi bir sorun yoktu.... -
Masaüstü Yerine Siyah Ekran
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingMasaüstü Yerine Siyah Ekran: Merhabalar bilgisayarıma windows 10 yükledim ancak oturum açtıktan sonra siyah ekran geliyor sadece imleç gözüküyor. Bu her zaman olmuyor ara sıra oluyor. İnternette ki tüm çözümleri denedim ancak işe yaramadı bende en sonunda format attım ama sorun çözülmedi.... -
in Windows 10 GamingMasaüstü Yerine Siyah Ekran: Merhabalar bilgisayarıma windows 10 yükledim ancak oturum açtıktan sonra siyah ekran geliyor sadece imleç gözüküyor. Bu her zaman olmuyor ara sıra oluyor. İnternette ki tüm çözümleri denedim ancak işe yaramadı bende en sonunda format attım ama sorun çözülmedi.... -
in Windows 10 Software and AppsMasaüstü Yerine Siyah Ekran: Merhabalar bilgisayarıma windows 10 yükledim ancak oturum açtıktan sonra siyah ekran geliyor sadece imleç gözüküyor. Bu her zaman olmuyor ara sıra oluyor. İnternette ki tüm çözümleri denedim ancak işe yaramadı bende en sonunda format attım ama sorun çözülmedi.... -
Nvidia Ekran Kartı
in Windows 10 GamingNvidia Ekran Kartı: Merhabalar, Yaklaşık 1 ay önce yeni bir laptop aldım ve uefi ayarları ile windows 10 kurulumunu başarılı bir şekilde yaptıktan sonra tüm driverları sorunsuz bir şekilde kurdum.Kullanımımda herhangi bir sorun yokken daha sonra windows aktivasyonu yaptım.Ya denk geldi ya da... -
Ekran kartı güncelleme sorunu.
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingEkran kartı güncelleme sorunu.: Görüntü bağdaştıcılarında 2 tane ekran kartı görünüyordu. AMD Radeon tm 535 in güncel sürümünü AMD'nin sistesinden indirdim ve kurdum. Kurulum tamamlanmadı ve artık Görüntü Bağdaştırıcısında 1 tane ekran kartı gözüküyor. Ne yapmam lazım?... -
Ekran Kartı Sürücüsü
in Windows 10 Drivers and HardwareEkran Kartı Sürücüsü: Ekran kartımın ne olduğunu bilmiyorum, Dxdiag işlemi yaptığımda Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısını kullandığım görünüyor. Ayrıca ekranımda hareketli yatay çeşitli renklerde çizgiler oluşuyor,ekran kartının sürücüsünü bu sebeple güncellemeye çalıştım ama ekran kartının...