Windows 10: Minecraft for windows yüklenirken "hata" veriyor.

Discus and support Minecraft for windows yüklenirken "hata" veriyor. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Windowsum, store ve xbox uygulamam güncel. Onar yapmayı ve sıfırlamayı denedim. Microsoft storedan ve minecraft.comdan silip tekrar tekrar yüklemeyi... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by trashdemo, Dec 28, 2023.

1. trashdemo Win User

Minecraft for windows yüklenirken "hata" veriyor.

Windowsum, store ve xbox uygulamam güncel. Onar yapmayı ve sıfırlamayı denedim. Microsoft storedan ve minecraft.comdan silip tekrar tekrar yüklemeyi denedim yine de aynı hatayı alıyorum.

:)

trashdemo, Dec 28, 2023
  2. ayazayaz2 Win User

hata bilgisi

güncelleştirme yapmıyor (0x80240fff) hata kodu veriyor bu konuda yardıma ihtiyacım var

ayazayaz2, Dec 28, 2023
  3. Barman58 Win User
    Homegroup For Minecraft Servers Or What?

It looks as if the existing minecraft server will use the new system without modification - It needs to be able to access the computers on the network in a two way link, which is the standard for Workgroup and Homegroup

There is a complete step by step available, if you have any issues ...

Tutorials/Setting up a server – Official Minecraft Wiki

It's not something I have any direct experience with but a quick read suggests to me that you will not need to do Much if any reconfiguration of the existing server

Barman58, Dec 28, 2023
  4. Minecraft for windows yüklenirken "hata" veriyor.

SecurityHealthSystray

SecurityHealthSystray hata veriyor. güvenlik merkezi acılmıyor.

Sezer Ünal, Dec 28, 2023
Thema:

Minecraft for windows yüklenirken "hata" veriyor.

Loading...
  1. Minecraft for windows yüklenirken "hata" veriyor. - Similar Threads - Minecraft yüklenirken hata

2. 0x80080005 HATA

in Windows 10 Gaming
    0x80080005 HATA: Merhaba windows 11 0x80080005 hatası alıyorum.windows güncellemesi yaparken. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/0x80080005-hata/ff41e765-dc63-46bb-b849-8c7e8a49b880
  3. windows 11 güncellemeye çalışıyorum fakat hata veriyor ne yapabilirim??

in Windows 10 Gaming
    windows 11 güncellemeye çalışıyorum fakat hata veriyor ne yapabilirim??: yüklenemiyor hatsı alıyorum veya %0 da kalıyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-g%C3%BCncellemeye/d6cb3e66-e2fe-44e4-91a1-f8e44b9a495b
  4. windows 11 güncellemeye çalışıyorum fakat hata veriyor ne yapabilirim??

in Windows 10 Software and Apps
    windows 11 güncellemeye çalışıyorum fakat hata veriyor ne yapabilirim??: yüklenemiyor hatsı alıyorum veya %0 da kalıyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-g%C3%BCncellemeye/d6cb3e66-e2fe-44e4-91a1-f8e44b9a495b
  5. Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor

in Windows 10 Software and Apps
    Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor: Bilgisayarım güncellenirken kapatıldığı için siyah ekran hatası veriyor güncelleme tamamlanamadı bu hatayı çözmek içinde güncellemeleri geri almak istiyordum siyah ekran hatası ile ilgili deneyebileceğim her şeyi denedim ancak bunu yapabilmek için gmail şifremi istiyor...
  6. Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor

in Windows 10 Gaming
    Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor: Bilgisayarım güncellenirken kapatıldığı için siyah ekran hatası veriyor güncelleme tamamlanamadı bu hatayı çözmek içinde güncellemeleri geri almak istiyordum siyah ekran hatası ile ilgili deneyebileceğim her şeyi denedim ancak bunu yapabilmek için gmail şifremi istiyor...
  7. Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor

in Windows 10 Installation and Upgrade
  8. Minecraft for windows yüklenirken "hata" veriyor.

in Windows 10 Gaming
    Minecraft for windows yüklenirken "hata" veriyor.: Windowsum, store ve xbox uygulamam güncel. Onar yapmayı ve sıfırlamayı denedim. Microsoft storedan ve minecraft.comdan silip tekrar tekrar yüklemeyi denedim yine de aynı hatayı alıyorum....
  9. 0x8007025d hata veriyor

in Windows 10 Installation and Upgrade
    0x8007025d hata veriyor: Windows 10, sürüm 20H2 özellik güncelleştirmesi Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu, ancak daha sonra yeniden deneyeceğiz. Bunu görmeye devam ederseniz ve bilgi için Web'de arama yapmak ya da destek birimine başvurmak isterseniz bu yardımcı olabilir:...
  10. bluetooth cihazları aramdan hata veriyor

in Windows 10 Customization
    bluetooth cihazları aramdan hata veriyor: en son güncellemeden sonra bilgisayara bluetoothta yeni cihaz ekleye tıkladığımda hiçbir cihaz olmamasına rağmen bağlanılamadı diye hata veriyor.cihazlar için arama yapmıyor.bluetooth sorunları destek sayfasında yazanların hepsini denedim. düzletmek için driverları...