Windows 10: Minecraft Tam Ekran Sorunum
Discus and support Minecraft Tam Ekran Sorunum in Windows 10 Gaming to solve the problem; Minecraft 1.8 açtığımda normal olarak açık ancak tam ekran görüntüsü bastığım zaman tam ekran görüntüsüp kapanıyor hata veriyor. Bu sorun 1.7.2 de... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Muhammet Özkan, Feb 11, 2019.
Thema:
Minecraft Tam Ekran Sorunum
Loading...
-
Minecraft Tam Ekran Sorunum - Similar Threads - Minecraft Tam Ekran
-
Tarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması
in Windows 10 GamingTarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması: Merhaba iyi günler.Tarayıcılarda google , opera ve edge vb. izlediğim videoyu tam ekrana alınca görüntü bozuluyor. Ekran küçükken hiçbir sorun yok fakat tam ekrana aldığımda görüntü kalitesi bozuluyor.Driverlarim güncel. Oyunlarda vs. hiçbir problem yaşamıyorum. Sadece... -
Tarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması
in Windows 10 Software and AppsTarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması: Merhaba iyi günler.Tarayıcılarda google , opera ve edge vb. izlediğim videoyu tam ekrana alınca görüntü bozuluyor. Ekran küçükken hiçbir sorun yok fakat tam ekrana aldığımda görüntü kalitesi bozuluyor.Driverlarim güncel. Oyunlarda vs. hiçbir problem yaşamıyorum. Sadece... -
mavi ekran
in Windows 10 Gamingmavi ekran: Yeni bir oyuncu laptopu aldım ve 3. gün mavi ekran sorunu ile karşılaştım. dmp dosyasını ekliyorum. Bilgisi ve fikri olan yardımcı olabilir mi lütfen.minidump : https://drive.google.com/file/d/1yCX5W_mqupbI3I_4cy2eoZM271SCITTX/view?usp=drive_link... -
mavi ekran
in Windows 10 Software and Appsmavi ekran: Yeni bir oyuncu laptopu aldım ve 3. gün mavi ekran sorunu ile karşılaştım. dmp dosyasını ekliyorum. Bilgisi ve fikri olan yardımcı olabilir mi lütfen.minidump : https://drive.google.com/file/d/1yCX5W_mqupbI3I_4cy2eoZM271SCITTX/view?usp=drive_link... -
minecraft ekran kartı yerine işlemcinin ekran kartını kullanıyor
in Windows 10 Gamingminecraft ekran kartı yerine işlemcinin ekran kartını kullanıyor: Microsoft Stor dan minecraft aldım ama ekran kartı yerine işlemciyi kullanıyor.Bundan önce başka launcher kullanıyordum o launcherda herhangi bir sorun yoktu.... -
minecraft ekran kartı yerine işlemcinin ekran kartını kullanıyor
in Windows 10 Software and Appsminecraft ekran kartı yerine işlemcinin ekran kartını kullanıyor: Microsoft Stor dan minecraft aldım ama ekran kartı yerine işlemciyi kullanıyor.Bundan önce başka launcher kullanıyordum o launcherda herhangi bir sorun yoktu.... -
Sipariş sorunum
in Windows 10 GamingSipariş sorunum: ben 2020 de bir oyun almıştım pc den ama 2022 de kendime xbox aldığımda ve kurduktan sonra pc aldığım oyunlar sipariş geçmişimde artık gözük müyordu bu neden oldu bilmiyorum ama bu sorunu yaşıyan birisi daha var... -
Sipariş sorunum
in Windows 10 Software and AppsSipariş sorunum: ben 2020 de bir oyun almıştım pc den ama 2022 de kendime xbox aldığımda ve kurduktan sonra pc aldığım oyunlar sipariş geçmişimde artık gözük müyordu bu neden oldu bilmiyorum ama bu sorunu yaşıyan birisi daha var... -
mavi ekran
in Windows 10 Drivers and Hardwaremavi ekran: merhaba bilgisayarım ara mavi ekran veriyor. mavi ekran görüntüleyici indirdim ve sorun ntoskrnl.exe den neden gördüm sorun nası çözüleceği ile ilgili yardım edermisiniz minidump dosyası https://drive.google.com/open?id=1czeSWieoVXLtrKrSW1FBPQcoDFJwBTU0...
Users found this page by searching for:
mod minecraft 1.7 10 tam ekran pc
,mc tam ekran yapınca kapanıyor