Windows 10: Mój komputer spełnia wszystkie wymagania dotyczące Win 11 a
Discus and support Mój komputer spełnia wszystkie wymagania dotyczące Win 11 a in Windows 10 Gaming to solve the problem; Program Sprawdzanie kondycji informuje że komputer nie spełnia wszystkich wymogów technicznych niewłaściwy procesor i brak bezpiecznego rozruchu... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Jan Kosmol, May 11, 2025 at 9:47 AM.
Thema:
Mój komputer spełnia wszystkie wymagania dotyczące Win 11 a
Loading...
-
Mój komputer spełnia wszystkie wymagania dotyczące Win 11 a - Similar Threads - Mój komputer spełnia
-
in Windows 10 Software and AppsMój komputer spełnia wszystkie wymagania dotyczące Win 11 a: Program Sprawdzanie kondycji informuje że komputer nie spełnia wszystkich wymogów technicznych niewłaściwy procesor i brak bezpiecznego rozruchu podczas kiedy w tabeli procesorów spełniających wymagania Windowsa 11 mój procesor Intel R Core TM i7 - 7700 figuruje jako... -
in Windows 10 Installation and UpgradeMój komputer spełnia wszystkie wymagania dotyczące Win 11 a: Program Sprawdzanie kondycji informuje że komputer nie spełnia wszystkich wymogów technicznych niewłaściwy procesor i brak bezpiecznego rozruchu podczas kiedy w tabeli procesorów spełniających wymagania Windowsa 11 mój procesor Intel R Core TM i7 - 7700 figuruje jako... -
Mój komputer ciągle sam się wyłącza
in Windows 10 GamingMój komputer ciągle sam się wyłącza: Dzień dobry, potrzebuje pomocy.Mój komputer od dłuższego czasu czasem sam z siebie wyłącza się. Dzieje się to losowo, nieważne czy siedzę i robię coś przy nim czy nie, czy działa jakiś program czy nie, on sam z siebie może się wyłączyć w każdej chwili. Nie dzieje się to zbyt... -
Mój komputer ciągle sam się wyłącza
in Windows 10 Software and AppsMój komputer ciągle sam się wyłącza: Dzień dobry, potrzebuje pomocy.Mój komputer od dłuższego czasu czasem sam z siebie wyłącza się. Dzieje się to losowo, nieważne czy siedzę i robię coś przy nim czy nie, czy działa jakiś program czy nie, on sam z siebie może się wyłączyć w każdej chwili. Nie dzieje się to zbyt... -
Dlaczego mój komputer pracuje tak wolno, ma przecież jeszcze mało aplikacji i dużo pamięci...
in Windows 10 GamingDlaczego mój komputer pracuje tak wolno, ma przecież jeszcze mało aplikacji i dużo pamięci...: chciałbym przyśpieszyć mój komputer w windows 7 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/dlaczego-m%C3%B3j-komputer-pracuje-tak-wolno-ma/719e5c26-fa42-4810-8bcd-5a21f534172a -
Dlaczego mój komputer pracuje tak wolno, ma przecież jeszcze mało aplikacji i dużo pamięci...
in Windows 10 Software and AppsDlaczego mój komputer pracuje tak wolno, ma przecież jeszcze mało aplikacji i dużo pamięci...: chciałbym przyśpieszyć mój komputer w windows 7 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/dlaczego-m%C3%B3j-komputer-pracuje-tak-wolno-ma/719e5c26-fa42-4810-8bcd-5a21f534172a -
Komputer się zacina.
in Windows 10 GamingKomputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania.... -
Komputer się zacina.
in Windows 10 Software and AppsKomputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania.... -
Komputer się zacina.
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingKomputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania....