Windows 10: Mój komputer spełnia wszystkie wymagania dotyczące Win 11 a

Discus and support Mój komputer spełnia wszystkie wymagania dotyczące Win 11 a in Windows 10 Gaming to solve the problem; Program Sprawdzanie kondycji informuje że komputer nie spełnia wszystkich wymogów technicznych niewłaściwy procesor i brak bezpiecznego rozruchu... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Jan Kosmol, May 11, 2025 at 9:47 AM.

1. Mój komputer spełnia wszystkie wymagania dotyczące Win 11 a

Program Sprawdzanie kondycji informuje że komputer nie spełnia wszystkich wymogów technicznych niewłaściwy procesor i brak bezpiecznego rozruchu podczas kiedy w tabeli procesorów spełniających wymagania Windowsa 11 mój procesor Intel R Core TM i7 - 7700 figuruje jako spełniający te wymagania.Natomiast warunek bezpiecznego rozruchu został ustawiony na "On" w BIOS-ie.

:)

2. malware Win User

Calling all Gamers, OCZ Announces the “Win with the nia” Contest for Case and Prizes

OCZ Technology Group today announced its latest contest, “Win with the nia,” where competing gamers can use the revolutionary Neural Impulse Actuator to contend at national and regional levels for prize money and OCZ computer products. Gamers from all over the world will have the chance to put their nias to the test at LAN parties and e-sport competitions around the world, showing the gaming world just how incredible this new input device is at increasing immersion and lessening reaction times in the top PC titles.

The OCZ nia is an innovative new gaming peripheral, that is not a substitute for a mouse and keyboard but rather a pioneering new peripheral designed to provide an immersive experience for gamers. Train yourself by harnessing the power of your own biopotentials (electrical signals generated by activity patterns in muscles, brain, eyes) and OCZ will reward gamers who place in the top three places in global, national, and regional LAN levels using their nia.

OCZ is proud to offer the top competitive gamers their largest prizes to date…beat your opposition using the power of your nia and earn cash along with some great OCZ products as well.
    • First place in a global/national LAN: $2000 USD + OCZ DIY Gaming Notebook + Memory
    • Second place in a global/national LAN: $1000 USD + Memory + PSU
    • Third place in a global/national LAN: Memory + PSU
    • First Place in a regional LAN: $500 USD + Memory
    • Second Place in a regional LAN: $250 USD + Memory
    • Third Place in a regional LAN: Memory
    In order to qualify, you must place in the top three in one of our recognized LAN events around the globe. Participating gamers must supply their own nia, which can be purchased from one of OCZ’s global resellers. The win must be documented and you must play a minimum of 50% of the events employing the nia. In addition, game stats and pictures must be provided to OCZ in order to validate the win.

Send all qualifying materials to contest@ocztechnology.com, including your contact and shipping information. Win with the nia while showing the world your gaming skills!

Please visit the "Win with the NIA" Contest page here for a complete list of rules, contest details, and qualifying LAN Events.

Source: OCZ Technology

3. Czekanie na aktualizację do Windows 11

Witam, ogólnie to mój Komputer dopiero niedawno (2 tygodnie temu) spełnił wymagania Windows 11 po tym jak wlaczylem moduł tpm 2.0 i bezpieczny rozruch. Myślę czy nie zrobiłem może tego za późno. Czy dalej dostane bezpłatną aktualizację do Windows 11? Jak tak, to kiedy? Ile muszę czekać?

Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź

Mikołaj Delawski, May 11, 2025 at 9:55 AM
  4. Mój komputer spełnia wszystkie wymagania dotyczące Win 11 a

Czekanie na aktualizację do Windows 11

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Cześć Mikołaj,

Nazywam się Dyari. Dzięki, że się z nami skontaktowałeś. Chętnie Ci w tym pomogę.

Wszystkie komputery obsługujące wymagania systemowe systemu Windows 11 powinny otrzymać ofertę uaktualnienia wkrótce lub później, a bezpłatna aktualizacja nadal obowiązuje. Jeśli nie otrzymałeś oferty za pośrednictwem aktualizacji systemu Windows, możesz zaktualizować ją ręcznie za pomocą Asystenta instalacji systemu Windows 11:
    https://www.microsoft.com/pl-pl/software-downlo...

Ale wcześniej upewnij się, że Twój komputer w pełni obsługuje system Windows 11:
    https://support.microsoft.com/pl-pl/windows/jak...

Daj mi znać, jeśli potrzebujesz dalszej pomocy i informuj mnie na bieżąco.

Thema:

Mój komputer spełnia wszystkie wymagania dotyczące Win 11 a

Loading...
  1. Mój komputer spełnia wszystkie wymagania dotyczące Win 11 a - Similar Threads - Mój komputer spełnia

2. Mój komputer spełnia wszystkie wymagania dotyczące Win 11 a

in Windows 10 Software and Apps
    Mój komputer spełnia wszystkie wymagania dotyczące Win 11 a: Program Sprawdzanie kondycji informuje że komputer nie spełnia wszystkich wymogów technicznych niewłaściwy procesor i brak bezpiecznego rozruchu podczas kiedy w tabeli procesorów spełniających wymagania Windowsa 11 mój procesor Intel R Core TM i7 - 7700 figuruje jako...
  3. Mój komputer spełnia wszystkie wymagania dotyczące Win 11 a

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Mój komputer spełnia wszystkie wymagania dotyczące Win 11 a: Program Sprawdzanie kondycji informuje że komputer nie spełnia wszystkich wymogów technicznych niewłaściwy procesor i brak bezpiecznego rozruchu podczas kiedy w tabeli procesorów spełniających wymagania Windowsa 11 mój procesor Intel R Core TM i7 - 7700 figuruje jako...
  4. Mój komputer ciągle sam się wyłącza

in Windows 10 Gaming
    Mój komputer ciągle sam się wyłącza: Dzień dobry, potrzebuje pomocy.Mój komputer od dłuższego czasu czasem sam z siebie wyłącza się. Dzieje się to losowo, nieważne czy siedzę i robię coś przy nim czy nie, czy działa jakiś program czy nie, on sam z siebie może się wyłączyć w każdej chwili. Nie dzieje się to zbyt...
  5. Mój komputer ciągle sam się wyłącza

Mój komputer ciągle sam się wyłącza: Dzień dobry, potrzebuje pomocy.Mój komputer od dłuższego czasu czasem sam z siebie wyłącza się. Dzieje się to losowo, nieważne czy siedzę i robię coś przy nim czy nie, czy działa jakiś program czy nie, on sam z siebie może się wyłączyć w każdej chwili. Nie dzieje się to zbyt...
  6. Dlaczego mój komputer pracuje tak wolno, ma przecież jeszcze mało aplikacji i dużo pamięci...

in Windows 10 Gaming
    Dlaczego mój komputer pracuje tak wolno, ma przecież jeszcze mało aplikacji i dużo pamięci...: chciałbym przyśpieszyć mój komputer w windows 7 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/dlaczego-m%C3%B3j-komputer-pracuje-tak-wolno-ma/719e5c26-fa42-4810-8bcd-5a21f534172a
  7. Dlaczego mój komputer pracuje tak wolno, ma przecież jeszcze mało aplikacji i dużo pamięci...

Dlaczego mój komputer pracuje tak wolno, ma przecież jeszcze mało aplikacji i dużo pamięci...: chciałbym przyśpieszyć mój komputer w windows 7 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/dlaczego-m%C3%B3j-komputer-pracuje-tak-wolno-ma/719e5c26-fa42-4810-8bcd-5a21f534172a
  8. Komputer się zacina.

in Windows 10 Gaming
    Komputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania....
  9. Komputer się zacina.

Komputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania....
  10. Komputer się zacina.

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging