Windows 10: Moje pliki są udostępniane?

Discus and support Moje pliki są udostępniane? in AntiVirus, Firewalls and System Security to solve the problem; Witam. Robiłem scan MBSA i odkryłem że na moim komputerze są udostępniane pliki. Po odpaleniu cmd i wpisując net share znalazłem takie wpisy... Discussion in 'AntiVirus, Firewalls and System Security' started by Jakubsan987, May 3, 2019.

1. Moje pliki są udostępniane?

Witam. Robiłem scan MBSA i odkryłem że na moim komputerze są udostępniane pliki. Po odpaleniu cmd i wpisując net share znalazłem takie wpisy

C:\Windows\system32>net share

Udział Zasób Uwaga

-------------------------------------------------------------------------------

C$ C:\ Domyślny udział

E$ E:\ Domyślny udział

IPC$ Zdalne wywołanie IPC

ADMIN$ C:\Windows Administracja zdalna

Polecenie zostało wykonane pomyślnie.

I teraz co to oznacza? Czy to tak ma być, czy raczej ktoś ma dostęp do moich plików? Czy powinienem coś z tym zrobić?

:)

Jakubsan987, May 3, 2019

2. Nastavení služby moje rodina

Dobrý den můžu se zeptat kde na stránce nastavení služby moje rodina najdu možnosti Začínáme?Díky

Nokia -709, May 3, 2019
  3. Nastavení služby moje rodina

Dobry den mužů se zeptat kde na stránce nastavení služby moje rodina najdu možnosti začínáme? Diky

BarboraLencsésová, May 3, 2019
  4. Moje pliki są udostępniane?

Nastavení služby moje rodina

Dobrý den může se zeptat kde na stránce nastavení služby moje rodina najdu možnost Začínáme?
    Díky

vlada.kozlovsky@live.com, May 3, 2019
Thema:

Moje pliki są udostępniane?

Loading...
  1. Moje pliki są udostępniane? - Similar Threads - Moje pliki są

2. Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?

in User Accounts and Family Safety
    Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z...
  3. Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?

in Windows 10 Gaming
    Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z...
  4. Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?

in Windows 10 Software and Apps
  5. Jak usunąć pliki libraries z pulpitu

in Windows 10 Gaming
    Jak usunąć pliki libraries z pulpitu: Witam po aktualizacji windwos przywrócił foldery typu my documents music etc chciałbym pozbyć się ich z pulpitu. Były już usunięte z edytora rejestru z ściezką Komputer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MyComputer\NameSpac...
  6. Jak usunąć pliki libraries z pulpitu

Jak usunąć pliki libraries z pulpitu: Witam po aktualizacji windwos przywrócił foldery typu my documents music etc chciałbym pozbyć się ich z pulpitu. Były już usunięte z edytora rejestru z ściezką Komputer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MyComputer\NameSpac...
  7. Ktoś shakował moje konto Microsoft

in Windows 10 Gaming
    Ktoś shakował moje konto Microsoft: Ktoś shakował moje konto Microsoft był email *** Email address is removed for privacy *** a teraz ta osoba zmieniła email na *** Email address is removed for privacy *** proszę o szybką pomoc...
  8. Ktoś shakował moje konto Microsoft

Ktoś shakował moje konto Microsoft: Ktoś shakował moje konto Microsoft był email *** Email address is removed for privacy *** a teraz ta osoba zmieniła email na *** Email address is removed for privacy *** proszę o szybką pomoc...
  9. Jde zjistit moje předchozí heslo účtu Microsoft?

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Jde zjistit moje předchozí heslo účtu Microsoft?: Zdravím, mám problém. Mám blue screen, ale když se pokusím cokoliv udělat, tak to po mě chce heslo od účtu Microsoft a já si ho nepamatoval, proto jsem si ho přes telefon změnil. Jenže když mám blue screen, tak počítač není připojení k internetu a to nové heslo se v něm...
  10. Dzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane,...

in Windows 10 Gaming
    Dzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane,...: Dzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane, otrzymałam taką wiadomosć przy otwarciu plików i komputera...