Windows 10: Moje pliki są udostępniane?
Discus and support Moje pliki są udostępniane? in AntiVirus, Firewalls and System Security to solve the problem; Witam. Robiłem scan MBSA i odkryłem że na moim komputerze są udostępniane pliki. Po odpaleniu cmd i wpisując net share znalazłem takie wpisy... Discussion in 'AntiVirus, Firewalls and System Security' started by Jakubsan987, May 3, 2019.
Thema:
Moje pliki są udostępniane?
Loading...
-
Moje pliki są udostępniane? - Similar Threads - Moje pliki są
-
Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?
in User Accounts and Family SafetyCzy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z... -
in Windows 10 GamingCzy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z... -
in Windows 10 Software and AppsCzy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z... -
Jak usunąć pliki libraries z pulpitu
in Windows 10 GamingJak usunąć pliki libraries z pulpitu: Witam po aktualizacji windwos przywrócił foldery typu my documents music etc chciałbym pozbyć się ich z pulpitu. Były już usunięte z edytora rejestru z ściezką Komputer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MyComputer\NameSpac... -
Jak usunąć pliki libraries z pulpitu
in Windows 10 Software and AppsJak usunąć pliki libraries z pulpitu: Witam po aktualizacji windwos przywrócił foldery typu my documents music etc chciałbym pozbyć się ich z pulpitu. Były już usunięte z edytora rejestru z ściezką Komputer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MyComputer\NameSpac... -
Ktoś shakował moje konto Microsoft
in Windows 10 GamingKtoś shakował moje konto Microsoft: Ktoś shakował moje konto Microsoft był email *** Email address is removed for privacy *** a teraz ta osoba zmieniła email na *** Email address is removed for privacy *** proszę o szybką pomoc... -
Ktoś shakował moje konto Microsoft
in Windows 10 Software and AppsKtoś shakował moje konto Microsoft: Ktoś shakował moje konto Microsoft był email *** Email address is removed for privacy *** a teraz ta osoba zmieniła email na *** Email address is removed for privacy *** proszę o szybką pomoc... -
Jde zjistit moje předchozí heslo účtu Microsoft?
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingJde zjistit moje předchozí heslo účtu Microsoft?: Zdravím, mám problém. Mám blue screen, ale když se pokusím cokoliv udělat, tak to po mě chce heslo od účtu Microsoft a já si ho nepamatoval, proto jsem si ho přes telefon změnil. Jenže když mám blue screen, tak počítač není připojení k internetu a to nové heslo se v něm... -
Dzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane,...
in Windows 10 GamingDzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane,...: Dzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane, otrzymałam taką wiadomosć przy otwarciu plików i komputera...