Windows 10: Monitörümü bağlıyorum çalışmıyor

Discus and support Monitörümü bağlıyorum çalışmıyor in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; Ben dizüstü bilgisayar kullanıyorum bir monitörüm var hdmi üzerine bilgisayarıma bağlıyorum ve bilgisayarımın ekranı siyah oluyor monitörümün ekranında... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by Recccep, May 17, 2021.

1. Recccep Win User

Monitörümü bağlıyorum çalışmıyor

Ben dizüstü bilgisayar kullanıyorum bir monitörüm var hdmi üzerine bilgisayarıma bağlıyorum ve bilgisayarımın ekranı siyah oluyor monitörümün ekranında ise ''MODE NOT SUPPROTED'' yazıyor bir kaç ay öncesine kadar sorunsuz çalışıyordu bunu nasıl çözebilirim ?

:)

Recccep, May 17, 2021

2. Pentium M

Not sure what I'm looking at. Though when I do go to Options and then CPU it lists my CPU
    as Intel Pentium M processor 1.73 GHz, and then under that it lists speed: 799.9 MHz
    and then features and cache size.I ran the benchmark test and don't understand all
    those numbers, but while testing I checked CPUZ and it still says it is running at 800 MHz.

boise49ers, May 17, 2021
  3. Papa23 Win User
    Papa23, May 17, 2021
  4. malware Win User

B-2 to L-2 Stepping For 2MB Conroes

Monitörümü bağlıyorum çalışmıyor Intel-1_thm.jpg

Intel is initiating a B-2 to L-2 stepping conversion for Intel Core 2 Duo processors E6300 & E6400 (Conroe) and Dual-Core Intel Xeon processors 3040 & 3050 (UP Xeon processors based on Conroe) where they will undergo the following changes:
    • New S-Spec and MM numbers for the converting products
    • CPUID will change from 6F6 to 6F2
    • Extended HALT power specification will reduce from 22 Watts to 12 Watts
    • Die size optimized for manufacturability
    • Minor visible difference between the B-2 and L-2 packages; see below for a visual comparison
    • L-2 package is pin compatible with B-2 package
    Source: VR-Zone

malware, May 17, 2021
Thema:

Loading...
  1. Monitörümü bağlıyorum çalışmıyor - Similar Threads - Monitörümü bağlıyorum çalışmıyor

2. windows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...

in Windows 10 Gaming
    windows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...: windows güncellenmiyor sürekli hata ve uygulama çökmesi oluyor usb den tekrar windows kurmayı denedim ama desteklemiyor diye bir metin çıktı fakat sistemim yeterince güçlü...
  3. 365 anahtarım çalışmıyor

in Windows 10 Gaming
    365 anahtarım çalışmıyor: 6WVPR-P6RXR-VYCFM-R7K74-D4XPZ ürün anahtarı çalışmıyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/365-anahtar%C4%B1m-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fm%C4%B1yor/ea7c5bcd-69a2-4309-94dc-bc03500b1b89
  4. 365 anahtarım çalışmıyor

in Windows 10 Software and Apps
    365 anahtarım çalışmıyor: 6WVPR-P6RXR-VYCFM-R7K74-D4XPZ ürün anahtarı çalışmıyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/365-anahtar%C4%B1m-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fm%C4%B1yor/ea7c5bcd-69a2-4309-94dc-bc03500b1b89
  5. aygıt düzgün çalışmıyor

in Windows 10 Gaming
    aygıt düzgün çalışmıyor: Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu var.Ayrıntılar:Aygıt, AMD RadeonTM Graphics, "tv_ConfigMgrErr31" bildiriyor. Sorun çözülünceye kadar bu aygıt kullanılamayacak.Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu...
  6. aygıt düzgün çalışmıyor

aygıt düzgün çalışmıyor: Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu var.Ayrıntılar:Aygıt, AMD RadeonTM Graphics, "tv_ConfigMgrErr31" bildiriyor. Sorun çözülünceye kadar bu aygıt kullanılamayacak.Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu...
  7. aygıt düzgün çalışmıyor

in Windows 10 Drivers and Hardware
  8. Win11 Bios çalışmıyor

in Windows 10 Gaming
    Win11 Bios çalışmıyor: Merhaba,Yakın zamanda win11 geçiş yaptım ve bios ayarlarında değiştirmek istediğim bazı detaylar var ancak "Bios" giriş yapamıyorum. Bios giriş yapmak için "DEL" , "Shift" tuşlarına basarak yeniden başlatmayı veya "F" tuşları ile yeniden başlatmayı denediğimde herhangi bir...
  9. Win11 Bios çalışmıyor

Win11 Bios çalışmıyor: Merhaba,Yakın zamanda win11 geçiş yaptım ve bios ayarlarında değiştirmek istediğim bazı detaylar var ancak "Bios" giriş yapamıyorum. Bios giriş yapmak için "DEL" , "Shift" tuşlarına basarak yeniden başlatmayı veya "F" tuşları ile yeniden başlatmayı denediğimde herhangi bir...
  10. otomatik onarma çalışmıyor

in Windows 10 Installation and Upgrade
    otomatik onarma çalışmıyor: Merhaba Otomatik onarma çalışmıyor her onarım başladığında farklı stop code'lar ile onarımı durduruyor herhangi bir işlem yapamıyorum.Elimde başka bilgisayar yok.USB yada CD oluşturamıyorum . Bir adet eski dvd var windows 10 pro yazıyor ancak onunla başlattığımda da format...