Windows 10: Mono sesin varsayılan olarak açık kalmasını nasıl sağlarım?
Discus and support Mono sesin varsayılan olarak açık kalmasını nasıl sağlarım? in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Mono sesin hep açık kalmasını istiyorum ama bilgisayarımı kapatıp açtığımda mono ses kapanıyor ve tekrar tekrar açmak zorunda kalıyorum. Mono sesin her... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Ebru Çam , Feb 18, 2025.
Thema:
Mono sesin varsayılan olarak açık kalmasını nasıl sağlarım?
Loading...
-
Mono sesin varsayılan olarak açık kalmasını nasıl sağlarım? - Similar Threads - Mono sesin varsayılan
-
Hatayı nasıl çözebilirim
in Windows 10 GamingHatayı nasıl çözebilirim: 00.zipmerhabalar mavi ekran hatası alıyorum minidump dosyalarını yolluyorum mükün se inceler misiniz https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hatay%C4%B1-nas%C4%B1l-%C3%A7%C3%B6zebilirim/edd45f6e-ef93-4e92-b2f1-f2798ee6d966 -
Hatayı nasıl çözebilirim
in Windows 10 Software and AppsHatayı nasıl çözebilirim: 00.zipmerhabalar mavi ekran hatası alıyorum minidump dosyalarını yolluyorum mükün se inceler misiniz https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hatay%C4%B1-nas%C4%B1l-%C3%A7%C3%B6zebilirim/edd45f6e-ef93-4e92-b2f1-f2798ee6d966 -
Mono sesin varsayılan olarak açık kalmasını nasıl sağlarım?
in Windows 10 GamingMono sesin varsayılan olarak açık kalmasını nasıl sağlarım?: Mono sesin hep açık kalmasını istiyorum ama bilgisayarımı kapatıp açtığımda mono ses kapanıyor ve tekrar tekrar açmak zorunda kalıyorum. Mono sesin her zaman açık kalmasını nasıl sağlarım?... -
Hdsaudio.sys nasıl onarılır?
in Windows 10 GamingHdsaudio.sys nasıl onarılır?: Merhabalar. Cmd komutu üzerinden sfc/scannow yaptıktan sonra bozuk dosya olduğunu gördüm ve hatada verilen dosya konumlarından da HdAudio.sys dosyası bozuk olduğunu fark ettim. Bu dosya nasıl onarılabilir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.... -
Hdsaudio.sys nasıl onarılır?
in Windows 10 Software and AppsHdsaudio.sys nasıl onarılır?: Merhabalar. Cmd komutu üzerinden sfc/scannow yaptıktan sonra bozuk dosya olduğunu gördüm ve hatada verilen dosya konumlarından da HdAudio.sys dosyası bozuk olduğunu fark ettim. Bu dosya nasıl onarılabilir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.... -
mono вирус
in AntiVirus, Firewalls and System Securitymono вирус: Я случайно нашел в диске D: 2 подозрительних файла, mono папка и установщик mono. Я удалил эти файла и ещё заметил другие два файла... Они называется System и System64, странно что они у меня были в диске D:... -
mono sound
in Windows 10 Gamingmono sound: hey there, when I load up a game, Apex, cod, New World. ect. My audio changes. I can tell do to the fact that i am always listening to Spotify! Seems like it is mono Sound, making it very hard to game though. Can't tell which direction Anyone is. If i am lucky enough to hear... -
mono sound
in Windows 10 Software and Appsmono sound: hey there, when I load up a game, Apex, cod, New World. ect. My audio changes. I can tell do to the fact that i am always listening to Spotify! Seems like it is mono Sound, making it very hard to game though. Can't tell which direction Anyone is. If i am lucky enough to hear... -
Is mono a virus
in Windows 10 Network and SharingIs mono a virus: [IMG]Is this application a a virus, and if it isnt is it okay to install it? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/is-mono-a-virus/0b68c6b6-269d-49de-94d3-781e0881551f