Windows 10: Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor
Discus and support Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor, önde ve üstte ikişer tane bulunan hoparlörlerimi ayrı olarak... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by Yamanko, Mar 23, 2023.
Thema:
Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor
Loading...
-
Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor - Similar Threads - Msi GE60 0nd
-
Mikrofonum çalışmıyor ve ses çok boğuk geliyo fakat bu tek kendi bilgisayarımda oluyor
in Windows 10 Drivers and HardwareMikrofonum çalışmıyor ve ses çok boğuk geliyo fakat bu tek kendi bilgisayarımda oluyor: Galaxy Buds 2 kulaklığımın mikrofonunu şimdiye kadar hands-free modu kapatarak kullanıyordum. Çünkü bunu kapatmazsak çok kötü bir ses ortaya çıkıyor. hands-free modunu kullanmazsamda mikrofon çalışmıyo ve kulaklığıma ses gelmiyo.... -
Bilgisayarımı sıfırlayamıyorum
in Windows 10 GamingBilgisayarımı sıfırlayamıyorum: Merhabalar bilgisayarımı sıfırlamak istediğim için ilk olarak Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Kurtarma>Bu bilgisayarı Sıfırla adımlarını uyguladım fakat bilgisayarınız sıfırlanıyor ekranından sonra beni gelişmiş yeniden başlatma menüsüne atıyor bu sefer ordan Gelişmiş... -
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarımı sıfırlayamıyorum: Merhabalar bilgisayarımı sıfırlamak istediğim için ilk olarak Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Kurtarma>Bu bilgisayarı Sıfırla adımlarını uyguladım fakat bilgisayarınız sıfırlanıyor ekranından sonra beni gelişmiş yeniden başlatma menüsüne atıyor bu sefer ordan Gelişmiş... -
in Windows 10 Installation and UpgradeBilgisayarımı sıfırlayamıyorum: Merhabalar bilgisayarımı sıfırlamak istediğim için ilk olarak Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Kurtarma>Bu bilgisayarı Sıfırla adımlarını uyguladım fakat bilgisayarınız sıfırlanıyor ekranından sonra beni gelişmiş yeniden başlatma menüsüne atıyor bu sefer ordan Gelişmiş... -
Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor
in Windows 10 GamingMsi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor: Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor, önde ve üstte ikişer tane bulunan hoparlörlerimi ayrı olarak algılıyor ve ne yaptıysam birleştirmeyi başaramadım. ilk aldığımda thx studio pro kurulu geldi fakat şuanda yok, sorun bundan... -
in Windows 10 Software and AppsMsi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor: Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor, önde ve üstte ikişer tane bulunan hoparlörlerimi ayrı olarak algılıyor ve ne yaptıysam birleştirmeyi başaramadım. ilk aldığımda thx studio pro kurulu geldi fakat şuanda yok, sorun bundan... -
Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...
in Windows 10 Software and AppsMicrosoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...: Microsoft store uygulamaları ana ekranda güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında İngilizce ya da doğru düzgün görüntülenmiyor. Microsoft store'un güncelleme geçmişine bakıyorum güncellenmiş olarak görünmüyor ve bu her bilgisayarı açtığımda oluyor. Bunun bir... -
Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...
in Microsoft Windows 10 StoreMicrosoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...: Microsoft store uygulamaları ana ekranda güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında İngilizce ya da doğru düzgün görüntülenmiyor. Microsoft store'un güncelleme geçmişine bakıyorum güncellenmiş olarak görünmüyor ve bu her bilgisayarı açtığımda oluyor. Bunun bir... -
No WiFi, and no sound, on MSi GE60 20E
in Windows 10 Drivers and HardwareNo WiFi, and no sound, on MSi GE60 20E: Hello there, I'm new to TenForums, and this post actually isn't for me; it's for my boyfriend. We both upgraded to Windows 10 as soon as we could, and we've been loving it. We haven't had any complaints or problems until about a week ago. My boyfriend (he's the one with the...