Windows 10: Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor

Discus and support Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor, önde ve üstte ikişer tane bulunan hoparlörlerimi ayrı olarak... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Yamanko, Mar 23, 2023.

1. Yamanko Win User

Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor

Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor, önde ve üstte ikişer tane bulunan hoparlörlerimi ayrı olarak algılıyor ve ne yaptıysam birleştirmeyi başaramadım. ilk aldığımda thx studio pro kurulu geldi fakat şuanda yok, sorun bundan dolayı olabilir mi?

:)

Yamanko, Mar 23, 2023
  2. EricLKF Win User

My Xiaomi TV2 not able to connect to my Laptop MSI GE60 0ND-642MY.

My Xiaomi TV2 not able to connect to my Laptop MSI GE60 0ND-642MY.

It connected but not able to display.

EricLKF, Mar 23, 2023
  3. wendrr Win User
    No WiFi, and no sound, on MSi GE60 20E

Hello there, I'm new to TenForums, and this post actually isn't for me; it's for my boyfriend. We both upgraded to Windows 10 as soon as we could, and we've been loving it. We haven't had any complaints or problems until about a week ago. My boyfriend (he's the one with the MSi I listed in the title) has lost WiFi capabilities. It isn't just that he can't see any networks, he doesn't have any WiFi options at all.

Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor 39830d1485957543t-jno-wifi-no-sound-msi-ge60-20e-capture1.png

Here is mine, as a comparison:

Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor 39795d1485957543t-jno-wifi-no-sound-msi-ge60-20e-capture.png

As I mentioned, he hasn't had a problem until this, and I haven't had one at all. I've tried all of the fixes I've read about, but they're all for an old VPN, which it's not, or no connections listed, which it is also not. I can't update the drivers because he can't connect to the internet. I tried doing a system reset, and it worked for about 2 minutes. It showed he was connected to the internet, but once I tried to do anything online, it went back to nothing.
    Here it is "connected":

Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor 39842d1485957543t-jno-wifi-no-sound-msi-ge60-20e-capture3.png

Here it is not:

Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor 39794d1485957543t-jno-wifi-no-sound-msi-ge60-20e-capture.png

Also, I'm not sure if the sound is related, but any help with that, too, would be appreciated. I'm more worried about the WiFi, though. We tried hooking in an ethernet cable, but that didn't work either. I've run out of ideas! Thanks in advance for any help!

wendrr, Mar 23, 2023
  4. Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor

bilgisayar stop kodu

Film izlemek için media player yada potplayer gibi video oynatıcılarını çalıştırdığımda ekranda hata veriyor stop kodu bilgisayar yüzde olarak yüzde/yüz olana kadar açılmıyor bilgisayar yeniden başlatılıyor sebebi nedir film seyredemiyorum
    yardımcı olursanız sevinirim

ErdenKahveci, Mar 23, 2023
Thema:

Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor

Loading...
  1. Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor - Similar Threads - Msi GE60 0nd

2. Mikrofonum çalışmıyor ve ses çok boğuk geliyo fakat bu tek kendi bilgisayarımda oluyor

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Mikrofonum çalışmıyor ve ses çok boğuk geliyo fakat bu tek kendi bilgisayarımda oluyor: Galaxy Buds 2 kulaklığımın mikrofonunu şimdiye kadar hands-free modu kapatarak kullanıyordum. Çünkü bunu kapatmazsak çok kötü bir ses ortaya çıkıyor. hands-free modunu kullanmazsamda mikrofon çalışmıyo ve kulaklığıma ses gelmiyo....
  3. Bilgisayarımı sıfırlayamıyorum

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarımı sıfırlayamıyorum: Merhabalar bilgisayarımı sıfırlamak istediğim için ilk olarak Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Kurtarma>Bu bilgisayarı Sıfırla adımlarını uyguladım fakat bilgisayarınız sıfırlanıyor ekranından sonra beni gelişmiş yeniden başlatma menüsüne atıyor bu sefer ordan Gelişmiş...
  4. Bilgisayarımı sıfırlayamıyorum

in Windows 10 Software and Apps
    Bilgisayarımı sıfırlayamıyorum: Merhabalar bilgisayarımı sıfırlamak istediğim için ilk olarak Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Kurtarma>Bu bilgisayarı Sıfırla adımlarını uyguladım fakat bilgisayarınız sıfırlanıyor ekranından sonra beni gelişmiş yeniden başlatma menüsüne atıyor bu sefer ordan Gelişmiş...
  5. Bilgisayarımı sıfırlayamıyorum

in Windows 10 Installation and Upgrade
  6. Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor

in Windows 10 Gaming
    Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor: Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor, önde ve üstte ikişer tane bulunan hoparlörlerimi ayrı olarak algılıyor ve ne yaptıysam birleştirmeyi başaramadım. ilk aldığımda thx studio pro kurulu geldi fakat şuanda yok, sorun bundan...
  7. Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor

Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor: Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor, önde ve üstte ikişer tane bulunan hoparlörlerimi ayrı olarak algılıyor ve ne yaptıysam birleştirmeyi başaramadım. ilk aldığımda thx studio pro kurulu geldi fakat şuanda yok, sorun bundan...
  8. Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...

in Windows 10 Software and Apps
    Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...: Microsoft store uygulamaları ana ekranda güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında İngilizce ya da doğru düzgün görüntülenmiyor. Microsoft store'un güncelleme geçmişine bakıyorum güncellenmiş olarak görünmüyor ve bu her bilgisayarı açtığımda oluyor. Bunun bir...
  9. Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...

in Microsoft Windows 10 Store
    Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...: Microsoft store uygulamaları ana ekranda güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında İngilizce ya da doğru düzgün görüntülenmiyor. Microsoft store'un güncelleme geçmişine bakıyorum güncellenmiş olarak görünmüyor ve bu her bilgisayarı açtığımda oluyor. Bunun bir...
  10. No WiFi, and no sound, on MSi GE60 20E

No WiFi, and no sound, on MSi GE60 20E: Hello there, I'm new to TenForums, and this post actually isn't for me; it's for my boyfriend. We both upgraded to Windows 10 as soon as we could, and we've been loving it. We haven't had any complaints or problems until about a week ago. My boyfriend (he's the one with the...