Windows 10: Nasıl microsoft store indirilir
Discus and support Nasıl microsoft store indirilir in Windows 10 Gaming to solve the problem; Selam,Ben Windows bilgisayarıma format atığımdan sonra Microsoft Store'nin olmadığını gördüm.Nasıl tekrar Microsoft Store indirim acaba yardımcı... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by NotLowi EXE, Sep 16, 2024.
Thema:
Nasıl microsoft store indirilir
Loading...
-
Nasıl microsoft store indirilir - Similar Threads - Nasıl microsoft store
-
in Microsoft Windows 10 StoreNasıl microsoft store indirilir: Selam,Ben Windows bilgisayarıma format atığımdan sonra Microsoft Store'nin olmadığını gördüm.Nasıl tekrar Microsoft Store indirim acaba yardımcı olursanız çok iyi olurFor your better understanding Hi. Hey, After I formatted my Windows computer, I found that the Microsoft... -
in Windows 10 Software and AppsNasıl microsoft store indirilir: Selam,Ben Windows bilgisayarıma format atığımdan sonra Microsoft Store'nin olmadığını gördüm.Nasıl tekrar Microsoft Store indirim acaba yardımcı olursanız çok iyi olurFor your better understanding Hi. Hey, After I formatted my Windows computer, I found that the Microsoft... -
Winlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim
in Windows 10 GamingWinlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim: Bilgisayarımda Windows 7 yüklü iken Notebook Aspire one İntel Atom, Microsoft tarafından tavsiye edilip, izin verildiği için Windows 10'a yükseltmeyi denedim. Olmadı Windows 7 geri yüklendi. Uzun zamandır bu Notebook'u kullanmadım. Ancak görüyorum ki teknolojik gelişim... -
in Windows 10 Software and AppsWinlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim: Bilgisayarımda Windows 7 yüklü iken Notebook Aspire one İntel Atom, Microsoft tarafından tavsiye edilip, izin verildiği için Windows 10'a yükseltmeyi denedim. Olmadı Windows 7 geri yüklendi. Uzun zamandır bu Notebook'u kullanmadım. Ancak görüyorum ki teknolojik gelişim... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingWinlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim: Bilgisayarımda Windows 7 yüklü iken Notebook Aspire one İntel Atom, Microsoft tarafından tavsiye edilip, izin verildiği için Windows 10'a yükseltmeyi denedim. Olmadı Windows 7 geri yüklendi. Uzun zamandır bu Notebook'u kullanmadım. Ancak görüyorum ki teknolojik gelişim... -
sistem bölmesi nasıl arttırabilirim
in Windows 10 Software and Appssistem bölmesi nasıl arttırabilirim: örneğin 100 mb ben onu 200 yada 300 mb yapmak istiyorum ACİL GEREK https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/sistem-b%C3%B6lmesi-nas%C4%B1l-artt%C4%B1rabilirim/9e4f3656-ebc8-4ceb-b18f-1325eaba09c9 -
Hdsaudio.sys nasıl onarılır?
in Windows 10 GamingHdsaudio.sys nasıl onarılır?: Merhabalar. Cmd komutu üzerinden sfc/scannow yaptıktan sonra bozuk dosya olduğunu gördüm ve hatada verilen dosya konumlarından da HdAudio.sys dosyası bozuk olduğunu fark ettim. Bu dosya nasıl onarılabilir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.... -
Hdsaudio.sys nasıl onarılır?
in Windows 10 Software and AppsHdsaudio.sys nasıl onarılır?: Merhabalar. Cmd komutu üzerinden sfc/scannow yaptıktan sonra bozuk dosya olduğunu gördüm ve hatada verilen dosya konumlarından da HdAudio.sys dosyası bozuk olduğunu fark ettim. Bu dosya nasıl onarılabilir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.... -
Nasıl mojang hesabını microsoft a bağlayacağım.
in Windows 10 GamingNasıl mojang hesabını microsoft a bağlayacağım.: Naıl mojang hesabını bağlayacağım. Mojang hesabının mailine erişimim yok. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nas%C4%B1l-mojang-hesab%C4%B1n%C4%B1-microsoft-a/b95de088-cbb4-4bf0-bb22-3c22939c22ea