Windows 10: Не можу увійти до свого облікового запису адміністративного

Discus and support Не можу увійти до свого облікового запису адміністративного in Windows Hello & Lockscreen to solve the problem; Не можу видалити та увійти до свого облікового запису адміністратора . При завантаженні ноутбуку вибираю обліковий запис адміністратора натискаю увійти... Discussion in 'Windows Hello & Lockscreen' started by Юрій Резніченко, Mar 4, 2024.

1. Не можу увійти до свого облікового запису адміністративного

Не можу видалити та увійти до свого облікового запису адміністратора . При завантаженні ноутбуку вибираю обліковий запис адміністратора натискаю увійти а мене кидає на попередню сторінку входу***Moved from Windows / Windows 10 / Безопасность, конфиденциальность и учетные записи***

:)

Юрій Резніченко, Mar 4, 2024
Thema:

Не можу увійти до свого облікового запису адміністративного

Loading...
  1. Не можу увійти до свого облікового запису адміністративного - Similar Threads - Не можу увійти

2. Змінення адреси електронної пошти або номера телефону облікового запису Microsoft

in Windows 10 Software and Apps
    Змінення адреси електронної пошти або номера телефону облікового запису Microsoft: у мене є аккаунт створений на електронну пошту ,з квітня 2025 року сервіс гугл видалив цю електронну пошту, я хочу повернути доступ до аккаунту майкрософт...
  3. Проблема, на сторінці мого облікового запису Microsoft не відобрадажтся мій ноутбук

in Windows 10 Gaming
    Проблема, на сторінці мого облікового запису Microsoft не відобрадажтся мій ноутбук: Проблема, на сторінці мого облікового запису Microsoft не відобрадажтся мій ноутбук, на ньому виконан вхід в обліковий запис та увімкнути синхронізація...
  4. Проблема, на сторінці мого облікового запису Microsoft не відобрадажтся мій ноутбук

Проблема, на сторінці мого облікового запису Microsoft не відобрадажтся мій ноутбук: Проблема, на сторінці мого облікового запису Microsoft не відобрадажтся мій ноутбук, на ньому виконан вхід в обліковий запис та увімкнути синхронізація...
  5. Проблема, на сторінці мого облікового запису Microsoft не відобрадажтся мій ноутбук

in Windows 10 Drivers and Hardware
  6. Не можу знайти причину BSOD

in Windows 10 Gaming
    Не можу знайти причину BSOD: Доброго дня , зібрав систему на райзен 5 5500 і материнці TUFgaming a520m plus 2 і через один і той самий драйвер в мене вилазять сині єкрани , зазвичай memory management з драйвером ntoskrnl.exe+3fd6f0 . Під час стрес тестів вильотів не було , навіть якщо 2 одночасно...
  7. Не можу знайти причину BSOD

Не можу знайти причину BSOD: Доброго дня , зібрав систему на райзен 5 5500 і материнці TUFgaming a520m plus 2 і через один і той самий драйвер в мене вилазять сині єкрани , зазвичай memory management з драйвером ntoskrnl.exe+3fd6f0 . Під час стрес тестів вильотів не було , навіть якщо 2 одночасно...
  8. Не можу знайти причину BSOD

in Windows 10 Drivers and Hardware
  9. Активація Віндовс 10, як прив'язать Віндовс до облікового запису?

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Активація Віндовс 10, як прив'язать Віндовс до облікового запису?: Доброго дня, пікажіть, будь ласка, як прив'язати Віндовс до облікового запису Майкрософт? При встановленні Віндовс я створив локальний запис. А мені треба тепер прив'язати Віндовс до свого облікового. Віндовс ліцензійна. *** Moved from Windows / Windows 10 / Installation &...
  10. Виходить з облікового запису

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    Виходить з облікового запису: Час від часу windows Виходить з облікового запису"параметри і обліковий запис"Це проблема зборки чи якась інша? Ніяк не можу знайти причину. windows 10 home 22H2 зборка 19045.3448***Moved from Windows / Windows 10 / Безопасность, конфиденциальность и учетные записи***...