Windows 10: Не можу відкрити панель керування. Коли натискаю на значок панелі, біля курсора з'являється...

Discus and support Не можу відкрити панель керування. Коли натискаю на значок панелі, біля курсора з'являється... in Windows 10 Gaming to solve the problem; Допоможіть будласка https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D1%83/27355a94-516d-44d4-9ef9-e5a7b5fa0115 Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Іван Кавун, Jan 6, 2025.

1. Не можу відкрити панель керування. Коли натискаю на значок панелі, біля курсора з'являється...

Допоможіть будласка

:)

Іван Кавун, Jan 6, 2025
Thema:

Не можу відкрити панель керування. Коли натискаю на значок панелі, біля курсора з'являється...

Loading...
  1. Не можу відкрити панель керування. Коли натискаю на значок панелі, біля курсора з'являється... - Similar Threads - Не можу відкрити

2. Пропала панель задач на Windows 11

in Windows 10 Software and Apps
    Пропала панель задач на Windows 11: после запуска системы панели задач просто небыло перезагрузка или настройки панели задач не помогают также пишет ошибка после запускапрограмма C:\Windows\SYSTEM32\VERSION.ddl не предназначена для выполнения в Windows с кодом ошибки 0xc000012f...
  3. Не можу скопіювати файли на флешку?

in Windows 10 Network and Sharing
    Не можу скопіювати файли на флешку?: Неможу скопіювати файли на флеш накопичувач.З'являється вікно з повідомленнямнет доступа к целевой папке Для копирования в єту папку нужно обладать правами администратора...
  4. Не можу відкрити панель керування. Коли натискаю на значок панелі, біля курсора з'являється...

Не можу відкрити панель керування. Коли натискаю на значок панелі, біля курсора з'являється...: Допоможіть будласка https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D1%83/27355a94-516d-44d4-9ef9-e5a7b5fa0115
  5. Не дає відкрити файл

in Windows 10 Gaming
    Не дає відкрити файл: Сталася помилкаНа жаль, зараз не вдається ввійти. Ми намагаємося вирішити проблему. Повторіть спробу пізніше.Якщо проблему не вдається вирішити, зверніться до команди підтримки та надайте ці технічні подробиці:Ідентифікатор взаємозв'язку:...
  6. Не дає відкрити файл

Не дає відкрити файл: Сталася помилкаНа жаль, зараз не вдається ввійти. Ми намагаємося вирішити проблему. Повторіть спробу пізніше.Якщо проблему не вдається вирішити, зверніться до команди підтримки та надайте ці технічні подробиці:Ідентифікатор взаємозв'язку:...
  7. возникла проблема коли я робив відновлення тепер не можу в ніякий системнну програму зайти...

in Windows 10 Installation and Upgrade
    возникла проблема коли я робив відновлення тепер не можу в ніякий системнну програму зайти...: проблема коли я робив відновлення тепер не можу в ніякий системнну програму зайти наприклад як paint 3d microsoft store і так далі.... https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D0%B0/32eabac8-0613-4683-8712-fe5ec7aaaa3e
  8. Не можу знайти причину BSOD

in Windows 10 Gaming
    Не можу знайти причину BSOD: Доброго дня , зібрав систему на райзен 5 5500 і материнці TUFgaming a520m plus 2 і через один і той самий драйвер в мене вилазять сині єкрани , зазвичай memory management з драйвером ntoskrnl.exe+3fd6f0 . Під час стрес тестів вильотів не було , навіть якщо 2 одночасно...
  9. скрытая панель задач не открывается

in Windows 10 Gaming
    скрытая панель задач не открывается: Здравствуйте, я выбрал включил "скрытая панель задач", на своем ноутбуке, но в последние 3 дни, она перестала открываться, нет никакой мысли с чем это связано, пытался решить эту проблему, но безрезультатно то есть, как только в открытом полноэкранном приложении я пытаюсь...
  10. скрытая панель задач не открывается

скрытая панель задач не открывается: Здравствуйте, я выбрал включил "скрытая панель задач", на своем ноутбуке, но в последние 3 дни, она перестала открываться, нет никакой мысли с чем это связано, пытался решить эту проблему, но безрезультатно то есть, как только в открытом полноэкранном приложении я пытаюсь...