Windows 10: Не можу знайти причину BSOD
Discus and support Не можу знайти причину BSOD in Windows 10 Gaming to solve the problem; Доброго дня , зібрав систему на райзен 5 5500 і материнці TUFgaming a520m plus 2 і через один і той самий драйвер в мене вилазять сині єкрани ,... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by М Д0р, Feb 29, 2024.
Thema:
Не можу знайти причину BSOD
Loading...
-
Не можу знайти причину BSOD - Similar Threads - Не можу знайти
-
Не можу скопіювати файли на флешку?
in Windows 10 Network and SharingНе можу скопіювати файли на флешку?: Неможу скопіювати файли на флеш накопичувач.З'являється вікно з повідомленнямнет доступа к целевой папке Для копирования в єту папку нужно обладать правами администратора... -
Не можу закінчити встановлення оновлення Windows 10 KB5044273
in Windows 10 GamingНе можу закінчити встановлення оновлення Windows 10 KB5044273: Перевстановлював віндовс 10. Після перевстановлення я почав встановлювати усі доступні оновлення, та на останньому, що в мене залишилося в мене зависає комп'ютер, під час цього встановювалося це оновлення KB5044273. Я вимкнув комп'ютер Через кнопку на ньому та коли запустив... -
in Windows 10 GamingНе можу закінчити встановлення оновлення Windows 10 KB5044273: Перевстановлював віндовс 10. Після перевстановлення я почав встановлювати усі доступні оновлення, та на останньому, що в мене залишилося в мене зависає комп'ютер, під час цього встановювалося це оновлення KB5044273. Я вимкнув комп'ютер Через кнопку на ньому та коли запустив... -
in Windows 10 Software and AppsНе можу закінчити встановлення оновлення Windows 10 KB5044273: Перевстановлював віндовс 10. Після перевстановлення я почав встановлювати усі доступні оновлення, та на останньому, що в мене залишилося в мене зависає комп'ютер, під час цього встановювалося це оновлення KB5044273. Я вимкнув комп'ютер Через кнопку на ньому та коли запустив... -
in Windows 10 Installation and UpgradeНе можу закінчити встановлення оновлення Windows 10 KB5044273: Перевстановлював віндовс 10. Після перевстановлення я почав встановлювати усі доступні оновлення, та на останньому, що в мене залишилося в мене зависає комп'ютер, під час цього встановювалося це оновлення KB5044273. Я вимкнув комп'ютер Через кнопку на ньому та коли запустив... -
in Windows 10 Installation and UpgradeНе можу закінчити встановлення оновлення Windows 10 KB5044273: Перевстановлював віндовс 10. Після перевстановлення я почав встановлювати усі доступні оновлення, та на останньому, що в мене залишилося в мене зависає комп'ютер, під час цього встановювалося це оновлення KB5044273. Я вимкнув комп'ютер Через кнопку на ньому та коли запустив... -
Не можу увійти до свого облікового запису адміністративного
in Windows Hello & LockscreenНе можу увійти до свого облікового запису адміністративного: Не можу видалити та увійти до свого облікового запису адміністратора . При завантаженні ноутбуку вибираю обліковий запис адміністратора натискаю увійти а мене кидає на попередню сторінку входу***Moved from Windows / Windows 10 / Безопасность, конфиденциальность и учетные... -
in Windows 10 Software and AppsНе можу знайти причину BSOD: Доброго дня , зібрав систему на райзен 5 5500 і материнці TUFgaming a520m plus 2 і через один і той самий драйвер в мене вилазять сині єкрани , зазвичай memory management з драйвером ntoskrnl.exe+3fd6f0 . Під час стрес тестів вильотів не було , навіть якщо 2 одночасно... -
in Windows 10 Drivers and HardwareНе можу знайти причину BSOD: Доброго дня , зібрав систему на райзен 5 5500 і материнці TUFgaming a520m plus 2 і через один і той самий драйвер в мене вилазять сині єкрани , зазвичай memory management з драйвером ntoskrnl.exe+3fd6f0 . Під час стрес тестів вильотів не було , навіть якщо 2 одночасно...