Windows 10: nem birok telepíteni

Discus and support nem birok telepíteni in Microsoft Windows 10 Store to solve the problem; Nemrégiben megvettem a Forza Horizon 3 Ultimate Editiont. Feltelepítettem a kettő DLC-t is a Blizzard Mountint és a Hot Wheelst. De a többi... Discussion in 'Microsoft Windows 10 Store' started by CsabaKocsis1, Sep 12, 2020.

1. nem birok telepíteni

Nemrégiben megvettem a Forza Horizon 3 Ultimate Editiont. Feltelepítettem a kettő DLC-t is a Blizzard Mountint és a Hot Wheelst.

De a többi kiegészítőt az autó csomagokat,kincses térképet és stb nem bírom feltenni ,mert nem találja az gépet. Egyszerűen nem tudom hogy miért nem engedi. A gépet is nemrég tettem újra.

:)

CsabaKocsis1, Sep 12, 2020

2. gps nem működik

Offline módban nem működik a térkép alkalmazás Windows 10 mobile térképek levannak töltve. INTERNETTEL IGEN DE ANÉLKÜL IS KELLENE MI A MEGOLDÁS?

ZoltánVastag, Sep 12, 2020
  3. TeniBurns Win User
    The 'add to dictionary' function won't work in Word.

Hi Greg,

Thanks so much. Your first linked suggestion worked!

Best,

Teni

TeniBurns, Sep 12, 2020
  4. nem birok telepíteni

Downloading nem pictures

Downloading nem pictures from camera to Windows10 OS Photo Collection without downloading the existing collection again.

I could do it until recently. Something has changed and I don't want to download the whole content of my camera.....again......

only the new pictures.

Can anybody advice?

Thanks

GeorgeSarvari, Sep 12, 2020
Thema:

nem birok telepíteni

Loading...
  1. nem birok telepíteni - Similar Threads - nem birok telepíteni

2. MediaCreationTool_22H2 nem indul

in Windows 10 Gaming
    MediaCreationTool_22H2 nem indul: Sziasztok!A letöltött MediaCreationTool_22H2.exe fájl nem indul el a frissen újatelepített gépen windows 10, frissítések még nincsenek telepítve, magyar nyelvű telepítőt is szeretnék vele készíteni, mert a mostani nem az....Ezt az üzenetet...
  3. MediaCreationTool_22H2 nem indul

in Windows 10 Software and Apps
    MediaCreationTool_22H2 nem indul: Sziasztok!A letöltött MediaCreationTool_22H2.exe fájl nem indul el a frissen újatelepített gépen windows 10, frissítések még nincsenek telepítve, magyar nyelvű telepítőt is szeretnék vele készíteni, mert a mostani nem az....Ezt az üzenetet...
  4. MediaCreationTool_22H2 nem indul

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  5. MediaCreationTool_22H2 nem indul

in Windows 10 Gaming
    MediaCreationTool_22H2 nem indul: Sziasztok!Szeretnék egy magyar nyelvű telepítőt készíteni, mert a mostani nem az. MediaCreationTool_22H2 letőltése sikeres volt, de a letöltött exe fájl el sem indul.Ezt a hibaüzenetet kapom: C:\Users\istva\Downloads\MediaCreationTool_22H2.exe Fájlrendszerhiba -1073740791.A...
  6. MediaCreationTool_22H2 nem indul

MediaCreationTool_22H2 nem indul: Sziasztok!Szeretnék egy magyar nyelvű telepítőt készíteni, mert a mostani nem az. MediaCreationTool_22H2 letőltése sikeres volt, de a letöltött exe fájl el sem indul.Ezt a hibaüzenetet kapom: C:\Users\istva\Downloads\MediaCreationTool_22H2.exe Fájlrendszerhiba -1073740791.A...
  7. MediaCreationTool_22H2 nem indul

in Windows 10 Installation and Upgrade
  8. Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást

in Windows 10 Gaming
    Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást: "Oldja fel az illesztőprogramokkal kapcsolatos inkompatibilitást, és indítsa el újból a vizsgálatot." https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nem-tudom-bekapcsolni-a/3f5dc1ef-338a-461e-ab1e-7119fb4722b9
  9. Windows 11 nem frissít.

Windows 11 nem frissít.: A Windows 11 a 2024. 01.24-i frissítést követően nem frissít. Mutatja a frissítési lehetőségeket, de a frissítéseket nem lehet letölteni. Letöltési hiba 0x800706be jelzést mutat....
  10. Memóriaintegritást nem tudom visszakapcsolni.

in Windows 10 Gaming
    Memóriaintegritást nem tudom visszakapcsolni.: Üdv Mindenkinek! A mai nap folyamán letöltöttem a HiSuite alkalmazást a gépemre és ki kellet kapcsolni a memóriaintegritást és már nem tudom vissza kapcsolni. Párszor megpróbáltam vissza kapcsolni csak mindig azt írja, hogy „Oldja fel az illesztőprogramokkal kapcsolatos...