Windows 10: nem birok telepíteni
Discus and support nem birok telepíteni in Microsoft Windows 10 Store to solve the problem; Nemrégiben megvettem a Forza Horizon 3 Ultimate Editiont. Feltelepítettem a kettő DLC-t is a Blizzard Mountint és a Hot Wheelst. De a többi... Discussion in 'Microsoft Windows 10 Store' started by CsabaKocsis1, Sep 12, 2020.
Thema:
nem birok telepíteni
Loading...
-
nem birok telepíteni - Similar Threads - nem birok telepíteni
-
MediaCreationTool_22H2 nem indul
in Windows 10 GamingMediaCreationTool_22H2 nem indul: Sziasztok!A letöltött MediaCreationTool_22H2.exe fájl nem indul el a frissen újatelepített gépen windows 10, frissítések még nincsenek telepítve, magyar nyelvű telepítőt is szeretnék vele készíteni, mert a mostani nem az....Ezt az üzenetet... -
in Windows 10 Software and AppsMediaCreationTool_22H2 nem indul: Sziasztok!A letöltött MediaCreationTool_22H2.exe fájl nem indul el a frissen újatelepített gépen windows 10, frissítések még nincsenek telepítve, magyar nyelvű telepítőt is szeretnék vele készíteni, mert a mostani nem az....Ezt az üzenetet... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingMediaCreationTool_22H2 nem indul: Sziasztok!A letöltött MediaCreationTool_22H2.exe fájl nem indul el a frissen újatelepített gépen windows 10, frissítések még nincsenek telepítve, magyar nyelvű telepítőt is szeretnék vele készíteni, mert a mostani nem az....Ezt az üzenetet... -
in Windows 10 GamingMediaCreationTool_22H2 nem indul: Sziasztok!Szeretnék egy magyar nyelvű telepítőt készíteni, mert a mostani nem az. MediaCreationTool_22H2 letőltése sikeres volt, de a letöltött exe fájl el sem indul.Ezt a hibaüzenetet kapom: C:\Users\istva\Downloads\MediaCreationTool_22H2.exe Fájlrendszerhiba -1073740791.A... -
in Windows 10 Software and AppsMediaCreationTool_22H2 nem indul: Sziasztok!Szeretnék egy magyar nyelvű telepítőt készíteni, mert a mostani nem az. MediaCreationTool_22H2 letőltése sikeres volt, de a letöltött exe fájl el sem indul.Ezt a hibaüzenetet kapom: C:\Users\istva\Downloads\MediaCreationTool_22H2.exe Fájlrendszerhiba -1073740791.A... -
in Windows 10 Installation and UpgradeMediaCreationTool_22H2 nem indul: Sziasztok!Szeretnék egy magyar nyelvű telepítőt készíteni, mert a mostani nem az. MediaCreationTool_22H2 letőltése sikeres volt, de a letöltött exe fájl el sem indul.Ezt a hibaüzenetet kapom: C:\Users\istva\Downloads\MediaCreationTool_22H2.exe Fájlrendszerhiba -1073740791.A... -
Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást
in Windows 10 GamingNem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást: "Oldja fel az illesztőprogramokkal kapcsolatos inkompatibilitást, és indítsa el újból a vizsgálatot." https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nem-tudom-bekapcsolni-a/3f5dc1ef-338a-461e-ab1e-7119fb4722b9 -
Windows 11 nem frissít.
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 nem frissít.: A Windows 11 a 2024. 01.24-i frissítést követően nem frissít. Mutatja a frissítési lehetőségeket, de a frissítéseket nem lehet letölteni. Letöltési hiba 0x800706be jelzést mutat.... -
Memóriaintegritást nem tudom visszakapcsolni.
in Windows 10 GamingMemóriaintegritást nem tudom visszakapcsolni.: Üdv Mindenkinek! A mai nap folyamán letöltöttem a HiSuite alkalmazást a gépemre és ki kellet kapcsolni a memóriaintegritást és már nem tudom vissza kapcsolni. Párszor megpróbáltam vissza kapcsolni csak mindig azt írja, hogy „Oldja fel az illesztőprogramokkal kapcsolatos...