Windows 10: Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást

Discus and support Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást in Windows 10 Gaming to solve the problem; "Oldja fel az illesztőprogramokkal kapcsolatos inkompatibilitást, és indítsa el újból a vizsgálatot."... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by 83 Sali, Jul 14, 2024.

1. 83 Sali Win User

Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást

"Oldja fel az illesztőprogramokkal kapcsolatos inkompatibilitást, és indítsa el újból a vizsgálatot."

:)

83 Sali, Jul 14, 2024

2. Memóriaintegritást nem tudom visszakapcsolni.

Üdv Mindenkinek!

A mai nap folyamán letöltöttem a HiSuite alkalmazást a gépemre és ki kellet kapcsolni a memóriaintegritást és már nem tudom vissza kapcsolni. Párszor megpróbáltam vissza kapcsolni csak mindig azt írja, hogy „Oldja fel az illesztőprogramokkal kapcsolatos inkompatibilitást, és indítsa el újból a vizsgálatot.” Megnéztem, hogy mi a nem kompatibilis illesztőprogramok és ezeket szeretném eltávolítani. Mellékletben elküldöm, hogy melyik ezek. Válaszokat előre is köszönöm.

Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást ef59b865-d743-4ec5-8b02-cc44763cb174?upload=true.png

Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást 08eb178f-ad46-41e9-836f-bb4252d48ef3?upload=true.png

Csorba Balázs, Jul 14, 2024
  3. A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003

A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003

Ez lassan fél éve így van és kezdtem megelégelni ígny segítséget kérek.

MarlokMate, Jul 14, 2024
  4. Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást

Memóriaintegritást nem tudom visszakapcsolni.

Fordítási szolgáltatást használunk, hogy segítsük felhasználóinkat. Elnézést kérek a nyelvtani hibákért.

Szia és köszönöm, hogy elérted. A nevem Bernard egy olyan Windows-rajongó, mint te. Örömmel segítek neked ma.

Megértem a problémát, nincs miért aggódnom, azért vagyok itt, hogy segítsek, tudom, hogy ezek közül a lépések közül néhány már megtörtént, csak kihagyta őket, ha úgy gondolja, hogy ugyanaz lesz az eredménye.

1. módszer. Futtassa a DISM parancsot, és távolítsa el az inkompatibilis illesztőprogramokat

Nyomja meg a Windows billentyű + X billentyűkombinációt, majd kattintson a Windows PowerShell (rendszergazda) vagy a Windows terminál (rendszergazda) elemre, majd másolja, illessze be és írja be az alábbi parancssorokat:

pnputil /delete-driver oem48.inf /uninstall /force

pnputil /delete-driver oem55.inf /uninstall /force

pnputil /delete-driver oem25.inf /uninstall /force

Indítsa újra az eszközt, és ellenőrizze

Ha az újraindítás után még mindig van egy inkompatibilis illesztőprogram, kérjük, kövesse az alábbi linken található lépéseket:

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/for...

Magyar fordítás: https://translated.turbopages.org/proxy_u/en-hu...

Megjegyzés: Ez egy nem a Microsofttól származó webhely. Úgy tűnik, hogy az oldal pontos, biztonságos információkat nyújt. Vigyázzon a webhelyen található olyan hirdetésekre, amelyek gyakran PUP (potenciálisan nem kívánt termékek) besorolású termékeket hirdethetnek. Alaposan vizsgálja meg a webhelyen hirdetett termékeket, mielőtt úgy dönt, hogy letölti és telepíti azt.

Tudassa velem, hogyan megy, és remélem, hogy ez segít.

Bernard
    Független tanácsadó

Lester BernardReyes, Jul 14, 2024
Thema:

Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást

Loading...
  1. Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást - Similar Threads - Nem tudom bekapcsolni

2. Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást

in Windows 10 Software and Apps
    Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást: "Oldja fel az illesztőprogramokkal kapcsolatos inkompatibilitást, és indítsa el újból a vizsgálatot." https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nem-tudom-bekapcsolni-a/3f5dc1ef-338a-461e-ab1e-7119fb4722b9
  3. Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást

in Windows 10 Customization
    Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást: "Oldja fel az illesztőprogramokkal kapcsolatos inkompatibilitást, és indítsa el újból a vizsgálatot." https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nem-tudom-bekapcsolni-a/3f5dc1ef-338a-461e-ab1e-7119fb4722b9
  4. Memóriaintegritást nem tudom visszakapcsolni.

in Windows 10 Gaming
    Memóriaintegritást nem tudom visszakapcsolni.: Üdv Mindenkinek! A mai nap folyamán letöltöttem a HiSuite alkalmazást a gépemre és ki kellet kapcsolni a memóriaintegritást és már nem tudom vissza kapcsolni. Párszor megpróbáltam vissza kapcsolni csak mindig azt írja, hogy „Oldja fel az illesztőprogramokkal kapcsolatos...
  5. Memóriaintegritást nem tudom visszakapcsolni.

in Windows 10 Software and Apps
    Memóriaintegritást nem tudom visszakapcsolni.: Üdv Mindenkinek! A mai nap folyamán letöltöttem a HiSuite alkalmazást a gépemre és ki kellet kapcsolni a memóriaintegritást és már nem tudom vissza kapcsolni. Párszor megpróbáltam vissza kapcsolni csak mindig azt írja, hogy „Oldja fel az illesztőprogramokkal kapcsolatos...
  6. nem birok telepíteni

in Microsoft Windows 10 Store
    nem birok telepíteni: Nemrégiben megvettem a Forza Horizon 3 Ultimate Editiont. Feltelepítettem a kettő DLC-t is a Blizzard Mountint és a Hot Wheelst. De a többi kiegészítőt az autó csomagokat,kincses térképet és stb nem bírom feltenni ,mert nem találja az gépet. Egyszerűen nem tudom hogy miért...
  7. A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003

A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003: A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003 Ez lassan fél éve így van és kezdtem megelégelni ígny segítséget kérek....
  8. Nem tudom activálni a corex7 windovs 10 ben

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Nem tudom activálni a corex7 windovs 10 ben: Nem tudom activálni a corex7 windovs 10 ben https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nem-tudom-activ%C3%A1lni-a-corex7-windovs-10-ben/9397ed32-fe54-4f7b-9179-b04cfb0beca7
  9. Nem tudom activálni a corex7 win 10 ben

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Nem tudom activálni a corex7 win 10 ben: Nem tudom activálni a corex7 win 10 ben https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nem-tudom-activ%C3%A1lni-a-corex7-win-10-ben/483ebbbc-9b85-456e-b0b9-9b69ff2beb71
  10. Itunest nem tudom letölteni microsoft store-ból

Itunest nem tudom letölteni microsoft store-ból: Sziasztok! A microfost store-ból nem tudom letölteni a itunest. Létrehoztam egy fiókot, azzal jelentkezem be a gépembe. Mikor a telepítés megnyitás gombra kattintok, átdob az itunes alkalmazás leírásába, kaptam egy pipát, hogy " ezt az alkalmazást megvásárolta." De a...