Windows 10: Nie dostaje kodu pin na maila

Discus and support Nie dostaje kodu pin na maila in Windows 10 Gaming to solve the problem; Dzień dobry posiadam problem z logowaniem się do konta Microsoft robiłem aktualizacje płyty głównej i muszę ponownie skonfigurować pin lecz by to... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Mateusz Skoniecki, Mar 20, 2025.

1. Nie dostaje kodu pin na maila

Dzień dobry posiadam problem z logowaniem się do konta Microsoft robiłem aktualizacje płyty głównej i muszę ponownie skonfigurować pin lecz by to zrobić muszę się zalogować do konta logując się muszę wprowadzić kod który powinien być wysłany na mailu albo na numer telefonu proszę o pomoc ponieważ nie dostaje żadnego kodu a bez tego zalogowania się nie mogę korzystać z komputera nie posiadam innych opcji tylko wysłanie tego kodu nie wiem czemu z góry dziękuję

:)

Mateusz Skoniecki, Mar 20, 2025

2. Konto na które jestem zalogowana zostało dawno usunięte

Byłam zalogowana na starego maila, którego kilka miesięcy temu usunęłam i dopiero teraz zauważyłam że jest to główne konto na moim komputerze. Teraz nie mogę go usunąć ani zmienić bo nie było zweryfikowane, co robić?

Oliwia Misia, Mar 20, 2025
  3. Czy jest jakaś opcja przerzucenia tego kodu na nowe konto?m

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Cześć, jestem Van. Chętnie Ci pomogę dzisiaj.

Niestety, po zrealizowaniu kodu nie można go ponownie użyć na innym koncie. Ponieważ jest on automatycznie powiązany z pierwszym kontem używanym podczas realizacji kodu gry.

Proszę dać mi znać, jeśli potrzebujesz dalszej pomocy. Chętnie pomogę.

Van Dennis, Mar 20, 2025
  4. Nie dostaje kodu pin na maila

Jak można usunąć wpisywanie pinu pod czas uruchamiania komputera i podczas wylogowaniu się nie zmieniając na konto lokalne w windowsie 11

Dobrze, że wszystko w końcu się ułożyło.

Zdecydowanie pozostań przy swoim koncie Microsoft i nie używaj konta lokalnego z pustymi hasłami, to nie jest bezpieczna opcja.

W Ustawieniach > Konta > Zaloguj się w opcji „Jeśli Cię nie było, kiedy system Windows powinien wymagać ponownego zalogowania się”, ustaw tę opcję na Nigdy. Dzięki temu nie będziesz musiał wprowadzać kodu PIN ani hasła, gdy komputer przejdzie w stan uśpienia.

EmilyS_726, Mar 20, 2025
Thema:

Nie dostaje kodu pin na maila

Loading...
  1. Nie dostaje kodu pin na maila - Similar Threads - Nie dostaje kodu

2. Nie mogę się zalogować na konto i na laptopa

in Windows 10 Gaming
    Nie mogę się zalogować na konto i na laptopa: *** Email address is removed for privacy *** https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-zalogowa%C4%87-na-konto-i/6607f496-3c79-4842-ba8e-7911a50183fa
  3. Nie mogę się zalogować na konto i na laptopa

in Windows 10 Software and Apps
    Nie mogę się zalogować na konto i na laptopa: *** Email address is removed for privacy *** https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-zalogowa%C4%87-na-konto-i/6607f496-3c79-4842-ba8e-7911a50183fa
  4. Nie mogę się zalogować na konto i na laptopa

in Windows 10 Drivers and Hardware
  5. Nie dostaje kodu pin na maila

Nie dostaje kodu pin na maila: Dzień dobry posiadam problem z logowaniem się do konta Microsoft robiłem aktualizacje płyty głównej i muszę ponownie skonfigurować pin lecz by to zrobić muszę się zalogować do konta logując się muszę wprowadzić kod który powinien być wysłany na mailu albo na numer telefonu...
  6. nie mogę wejść na stronę główną microsoft

in Windows Hello & Lockscreen
    nie mogę wejść na stronę główną microsoft: Dzień dobry.Nie mogę wejść na stronę główną Microsoft, wcześniej aktualizowałem sterowniki systemu windows 10. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-wej%C5%9B%C4%87-na-stron%C4%99/4dd25646-d2c3-4034-b275-42471e0d648e
  7. nie mogę wejść na stronę główną microsoft

in Windows 10 Gaming
    nie mogę wejść na stronę główną microsoft: Dzień dobry.Nie mogę wejść na stronę główną Microsoft, wcześniej aktualizowałem sterowniki systemu windows 10. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-wej%C5%9B%C4%87-na-stron%C4%99/4dd25646-d2c3-4034-b275-42471e0d648e
  8. Błąd pliku EpicGamesLauncher.exe"Nie można kontynuować wykonania kodu, ponieważ nie...

in Windows 10 Gaming
    Błąd pliku EpicGamesLauncher.exe"Nie można kontynuować wykonania kodu, ponieważ nie...: Zostałem tu skierowany przez dział pomocy Epic Games. ponowne zainstalowanie nie działa. prosiłbym o pomocwybrałem "topics" jako Gaming ponieważ dotyczy tylko i wyłącznie Epic Games...
  9. Błąd pliku EpicGamesLauncher.exe"Nie można kontynuować wykonania kodu, ponieważ nie...

Błąd pliku EpicGamesLauncher.exe"Nie można kontynuować wykonania kodu, ponieważ nie...: Zostałem tu skierowany przez dział pomocy Epic Games. ponowne zainstalowanie nie działa. prosiłbym o pomocwybrałem "topics" jako Gaming ponieważ dotyczy tylko i wyłącznie Epic Games...
  10. Zakupiona gra nie pojawia się na koncie

in Microsoft Windows 10 Store
    Zakupiona gra nie pojawia się na koncie: Dzień dobry, w dniu dzisiejszym 23.09.2020 około godziny 16:45 zakupiłem grę Forza Horizon 3 na promocji, która kończy się za 4 dni. Niestety problem pojawił się w momencie dokonywania płatności. Wybrałem płatność BLIK'iem i gdy pierwszy raz wpisywałem kod, transakcja...