Windows 10: Nie działający internet oraz aktualizacje

Discus and support Nie działający internet oraz aktualizacje in Windows 10 Network and Sharing to solve the problem; Witam, W ostatnich dniach zauważyłem coś dziwnego, mój internet mimo że działał, to ikona w prawym dolnym rogu, pokazuje, jakbym w ogóle nie miał... Discussion in 'Windows 10 Network and Sharing' started by Aleksander Kowalski2, Nov 16, 2024.

1. Nie działający internet oraz aktualizacje

Witam, W ostatnich dniach zauważyłem coś dziwnego, mój internet mimo że działał, to ikona w prawym dolnym rogu, pokazuje, jakbym w ogóle nie miał internetu... to samo w ustawieniach sieci itp. Próbowałem wszystko, stosowałem różne komendy, resetowałem komputer, sieć itd. Lecz nadal nie znalazłem niczego, co mogłoby mi pomóc. Również przez to, że "nie" mam internetu nie mogę aktualizować komputera, a microsoft store nie działa poprawnie - nie mogę z niego pobierać rzeczy. Pragnę dodać, że na innych urządzeniach domowych wszystko działa poprawnie, tylko na tym laptopie coś takiego się stało.. Pr

:)

Aleksander Kowalski2, Nov 16, 2024

2. Nie mogę grać w gry

Zainstalowałem już na nowo sterownik ekranu oraz karty graficznej i nie jestem w stanie powiedzieć, jak długo borykam się z tym problemem, ale wydaje mi się, że to przez zmianę karty graficznej i monitora, bo wcześniej nie miałem takiego problemu, zacząłem go doświadczac od jakiegoś czasu. Mam Windows 10 oraz wszystkie aktualizacje.

Marcin Strycharek, Nov 16, 2024
  3. mejerik Win User
    mikrofon nie działa pomimo tego ,że jest wykrywalny i włączony.

Model headsetu to g533 wireless . Mikrofon jest widoczny jako działający w każdej aplikacji . Jedyne co słyszałem od mikrofonu to odsłuch w panelu sterowania. Nie działa odłuch w Discord oraz w ustawieniach.

mejerik, Nov 16, 2024
  4. Nie działający internet oraz aktualizacje

No man's sky nie działa

Gdy próbuję włączyć No Man's Sky przekierowuje mnie na stronę narzędzia o nazwie usługi gier które ma do pobrania aktualizacje, jednak gdy próbuję ją ściągnąć nic się nie dzieje. Dzieje się tak i przy próbie odpalenia gry przez wyszukiwarkę aplikacji windowsa
    i przez aplikacje xbox(beta) i przez microsoft store.

Próbowałem ściągnąć grę 3 razy na 2 różne dyski nie pomogło.

Posiadam dostęp do gry w usłudze xbox game pass for pc.

***Moved from EN-US***

KamilMścisz, Nov 16, 2024
Thema:

Nie działający internet oraz aktualizacje

Loading...
  1. Nie działający internet oraz aktualizacje - Similar Threads - Nie działający internet

2. Nie działa mi monitor

in Windows 10 Software and Apps
    Nie działa mi monitor: Pobrałem ten plik http://www.mediafire.com/file/glhssh0ispvr48f/Splashtop_Wired_XDisplay_Agent_v1.5.2.0.exe i go odpaliłem niby przez to dało się zrobić drugi ekran z telefonu i gdy to odpaliłem włączył się monitor i nic się nie dało zrobić i wyłączyłem komputer i włączyłem i...
  3. Nie działający internet oraz aktualizacje

Nie działający internet oraz aktualizacje: Witam, W ostatnich dniach zauważyłem coś dziwnego, mój internet mimo że działał, to ikona w prawym dolnym rogu, pokazuje, jakbym w ogóle nie miał internetu... to samo w ustawieniach sieci itp. Próbowałem wszystko, stosowałem różne komendy, resetowałem komputer, sieć itd. Lecz...
  4. Nie działający internet oraz aktualizacje

in Windows 10 Gaming
    Nie działający internet oraz aktualizacje: Witam, W ostatnich dniach zauważyłem coś dziwnego, mój internet mimo że działał, to ikona w prawym dolnym rogu, pokazuje, jakbym w ogóle nie miał internetu... to samo w ustawieniach sieci itp. Próbowałem wszystko, stosowałem różne komendy, resetowałem komputer, sieć itd. Lecz...
  5. C:Windows\system32\WF.msc mam ten problem nie działa mi też internet po kablu i nie mogę...

in Windows 10 Gaming
    C:Windows\system32\WF.msc mam ten problem nie działa mi też internet po kablu i nie mogę...: Kiedy próbuje włączyć zapora Windows Defender wyskakuje ten błąd i nie mogę włączyć zabezpieczenia windows i innych niektórych aplikacji https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/cwindowssystem32wfmsc-mam-ten-problem-nie/eb238de3-629b-4c7d-9cdc-e57f13cb2399
  6. C:Windows\system32\WF.msc mam ten problem nie działa mi też internet po kablu i nie mogę...

C:Windows\system32\WF.msc mam ten problem nie działa mi też internet po kablu i nie mogę...: Kiedy próbuje włączyć zapora Windows Defender wyskakuje ten błąd i nie mogę włączyć zabezpieczenia windows i innych niektórych aplikacji https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/cwindowssystem32wfmsc-mam-ten-problem-nie/eb238de3-629b-4c7d-9cdc-e57f13cb2399
  7. Nie mogę zainstalować TLaunchera.

Nie mogę zainstalować TLaunchera.: Nie mogę zainstalować TLaunchera. Prosze o pomoc. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-zainstalowa%C4%87-tlaunchera/be5db5d1-5c5a-4968-817e-0b119fdca8a7
  8. Błędy i nie dokładności

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Błędy i nie dokładności: Witam mam tu taki problem , jakiś czas temu gdy aktualizowałem laptopa zapomniałem go podłączyć do ładowania i podczas aktualizowania rozładował się i od tamtej pory mam jakieś braki nie działa mi klawisz od mikrofonu, nie działa mi panel sterowania Asusa, dysk pracuje na...
  9. Laptop przestał ładować się przy 79% oraz wskazuje, że nie da się go bardziej naładować

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Laptop przestał ładować się przy 79% oraz wskazuje, że nie da się go bardziej naładować: Od jakiegoś czasu mój laptop nie potrafi naładować się do 100%. Próbowałem usuwania/pobierania na nowo sterowników jednak to nic nie dało, tak samo troubleshooter nie znajdywał błędów. Mój laptop to Asus X509FJ-EJ184 z zainstalowanym Windows 10 Pro....
  10. Pendrive nie działa

in Windows 10 Network and Sharing
    Pendrive nie działa: witam mam błąd Device USB\VID_1130&PID_1803\5&9ec5e7a&0&3 had a problem starting. Driver Name: usbstor.inf Class Guid: {36fc9e60-c465-11cf-8056-444553540000} Service: USBSTOR Lower Filters: Upper Filters: Problem: 0xA Problem Status: 0xC000009C nie mogę...