Windows 10: Nie mogę kliknąć przycisk "zainstaluj" w microsoft store

Discus and support Nie mogę kliknąć przycisk "zainstaluj" w microsoft store in Windows 10 Gaming to solve the problem; Mam problem bo nie moge kliknąć przycisku zainstaluj bo zamiast kursora wtedy mi sie pokazuje znak z czerwoną obwódką i 2 czerwonymi kreskami które... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by jakubosn1999, Mar 13, 2021.

1. Nie mogę kliknąć przycisk "zainstaluj" w microsoft store

Mam problem bo nie moge kliknąć przycisku zainstaluj bo zamiast kursora wtedy mi sie pokazuje znak z czerwoną obwódką i 2 czerwonymi kreskami które przez siebie przechodzą a na grach darmowych poprostu po kliknięciu zainstaluj nic sie nie robi. Próbowałem resetować i bardzo duzo innych rzeczy żeby zresetować microsoft store. Prosze o pomoc

:)

jakubosn1999, Mar 13, 2021
  2. Renkaaa Win User

Nie można nawiązać połączenia” w czasie dodawania konta Microsoft

Mam problem. Kupiłam telefon. Windows Phone 8S by HTC. Nie mozna nawiązać połączenią w czasie dodawanią konta Microsoft.chiałam wejśc żeby sciągnąć aplikację,
    Byłam w salonie wszystko jest dobrze , internet działa.

Renkaaa, Mar 13, 2021
  3. No man's sky nie działa

Gdy próbuję włączyć No Man's Sky przekierowuje mnie na stronę narzędzia o nazwie usługi gier które ma do pobrania aktualizacje, jednak gdy próbuję ją ściągnąć nic się nie dzieje. Dzieje się tak i przy próbie odpalenia gry przez wyszukiwarkę aplikacji windowsa
    i przez aplikacje xbox(beta) i przez microsoft store.

Próbowałem ściągnąć grę 3 razy na 2 różne dyski nie pomogło.

Posiadam dostęp do gry w usłudze xbox game pass for pc.

***Moved from EN-US***

KamilMścisz, Mar 13, 2021
  4. Nie mogę kliknąć przycisk "zainstaluj" w microsoft store

No man's sky nie działa

Dziękuję za odpowiedź oraz za przesłanie informacji dotyczących aktualnej wersji systemu.

Jest to wersja 1903 czyli nie jest ona najbardziej aktualna. Proponuję uaktualnić system i przetestować czy problem będzie nadal obecny. Więcej na ten temat zanjdzie
    Pan w tym linku.

Nie mogę kliknąć przycisk "zainstaluj" w microsoft store c970da8e-9560-47cd-a38a-a28d496982e4?upload=true.png

Napisz proszę czy po aktualizacji systemu gra będzie się uruchamiać. Dodatkowo proszę spróbować zaktualizować aplikację

Usługi gier w sposób opisany w tym linku
    jeżeli aktualizacja systemu nie naprawi tej niedogodności.

W razie dodatkowych pytań pisz.

Miroslaw_Ko, Mar 13, 2021
Thema:

Nie mogę kliknąć przycisk "zainstaluj" w microsoft store

Loading...
  1. Nie mogę kliknąć przycisk "zainstaluj" w microsoft store - Similar Threads - Nie mogę kliknąć

2. Nie mogę się zalogować.

in Windows 10 Software and Apps
    Nie mogę się zalogować.: Dzień dobry,Jakiś czas temu zmieniłem hasło do konta Microsoft ale nie aktualizowałem go na laptopie córki. Przedwczoraj użyłem opcji "znajdź moje urządzenie" i zablokowałem laptopa i teraz nie mogę go odblokować bo pin do konta administratora niedziała, opcja zmiany pinu w...
  3. nie mogę skanować w windows 24h2

in Windows 10 Gaming
    nie mogę skanować w windows 24h2: Dzień dobry nie mogę skanować w Windowsie 11 24 h2 komputer nie wykrywa skanera co mogę z tym fantem zrobić Urządzenie to CANON MF 411 DW https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-skanowa%C4%87-w-windows-24h2/9d93f0d9-3882-4fcd-b390-b703bc246cdf
  4. nie mogę skanować w windows 24h2

nie mogę skanować w windows 24h2: Dzień dobry nie mogę skanować w Windowsie 11 24 h2 komputer nie wykrywa skanera co mogę z tym fantem zrobić Urządzenie to CANON MF 411 DW https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-skanowa%C4%87-w-windows-24h2/9d93f0d9-3882-4fcd-b390-b703bc246cdf
  5. Nie mogę zainstalować TLaunchera.

in Windows 10 Gaming
    Nie mogę zainstalować TLaunchera.: Nie mogę zainstalować TLaunchera. Prosze o pomoc. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-zainstalowa%C4%87-tlaunchera/be5db5d1-5c5a-4968-817e-0b119fdca8a7
  6. Nie mogę zainstalować TLaunchera.

Nie mogę zainstalować TLaunchera.: Nie mogę zainstalować TLaunchera. Prosze o pomoc. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-zainstalowa%C4%87-tlaunchera/be5db5d1-5c5a-4968-817e-0b119fdca8a7
  7. Nie mogę grać w gry

Nie mogę grać w gry: Witam, mam problem, otóz w jaką grę bym nie zagrał, to po kilku minutach, a nawet czasami sekundach, dostaje czarny ekran i napis na monitorze "Standby Mode", dzieje się to w każdej grze. Czasami zdarzy się to kilka sekund po uruchomieniu gry, a czasami po kilku godzinach...
  8. Nie mogę grać w gry

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Nie mogę grać w gry: Witam, mam problem, otóz w jaką grę bym nie zagrał, to po kilku minutach, a nawet czasami sekundach, dostaje czarny ekran i napis na monitorze "Standby Mode", dzieje się to w każdej grze. Czasami zdarzy się to kilka sekund po uruchomieniu gry, a czasami po kilku godzinach...
  9. Nie mogę grać w gry

in Windows 10 Gaming
  10. Nie mogę pobrać aplikacji z Windows store

Nie mogę pobrać aplikacji z Windows store: Cześć, mam problem odnośnie pobierania aplikacji ze sklepu Windowsa, próbując zainstalować jakąkolwiek aplikacje wyskakuje mi błąd "Do otwarcia tego linku ms-windows-store jest potrzebna nowa aplikacja". Kiedy wchodzę na windows store przez przeglądarkę (firefox, na google...