Windows 10: Nie mogę skorzystać z trybu gry dla wielu graczy w Minecraft.

Discus and support Nie mogę skorzystać z trybu gry dla wielu graczy w Minecraft. in Windows 10 Gaming to solve the problem; 1.log się do xbox.com za pomocą przeglądarki internetowej.2. Po zalogowaniu kliknij swoje zdjęcie profilowe w prawym górnym rogu. Następnie wybierz... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by lubie vlog, Jan 27, 2025.

1. Nie mogę skorzystać z trybu gry dla wielu graczy w Minecraft.

1.log się do xbox.com za pomocą przeglądarki internetowej.2. Po zalogowaniu kliknij swoje zdjęcie profilowe w prawym górnym rogu. Następnie wybierz profil Xbox.3. W profilu Xbox kliknij ustawienia prywatności4. W ustawieniach prywatności i bezpieczeństwa online kliknij kartę "Bezpieczeństwo online konsoli Xbox One/Windows 10"5. Przewiń w dół i poszukaj opcji "Możesz dołączyć do gier wieloosobowych", a następnie kliknij przycisk Zezwalaj, aby ją włączyć. Kliknij przycisk Prześlij, aby zapisać nowe ustawienia.6. Uruchom grę i sprawdź, czy możesz teraz grać w trybie wieloosobowymW momencie gdy kl

:)

lubie vlog, Jan 27, 2025

2. Nie mogę grać w gry

Witam, mam problem, otóz w jaką grę bym nie zagrał, to po kilku minutach, a nawet czasami sekundach, dostaje czarny ekran i napis na monitorze "Standby Mode", dzieje się to w każdej grze. Czasami zdarzy się to kilka sekund po uruchomieniu gry, a czasami po kilku godzinach grania.
    Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1660 Super
    Monitor: Lenovo G27-20

Marcin Strycharek, Jan 27, 2025
  3. Nie mogę grać w gry

Zainstalowałem już na nowo sterownik ekranu oraz karty graficznej i nie jestem w stanie powiedzieć, jak długo borykam się z tym problemem, ale wydaje mi się, że to przez zmianę karty graficznej i monitora, bo wcześniej nie miałem takiego problemu, zacząłem go doświadczac od jakiegoś czasu. Mam Windows 10 oraz wszystkie aktualizacje.

Marcin Strycharek, Jan 27, 2025
  4. DaveM121 Win User

Nie mogę skorzystać z trybu gry dla wielu graczy w Minecraft.

BSOD podczas gry w FH3

Witam Mnichał

Wszystkie pliki minidump wskazują tylko pamięci (RAM) błędy, to może lub nie może wskazywać na błędy na pamięci RAM, które jeśli chcesz sprawdzić, można pobrać powszechnie dostępne darmowe narzędzie MemTest86 i uruchomić pełne skanowanie 4 przebieg z tym

Jednak twoja płyta główna jest B450M GAMING PLUS, w ciągu ostatnich 10 dni, tutaj na społeczności było tak wielu użytkowników z tej płyty głównej wszystkie z dokładnie tym samym Blue Screens na ostatni czas i dlatego uważam, że ostatnia aktualizacja Systemu
    Windows 10 spowodował niezgodność z tą płytą główną

Należy skontaktować się z MSI i sprawdzić, czy otrzymali raporty o tym samym problemie, bo myślę, że trzeba wypchnąć poprawkę do BIOS lub chipset na tej płycie głównej . . .

DaveM121, Jan 27, 2025
Thema:

Nie mogę skorzystać z trybu gry dla wielu graczy w Minecraft.

Loading...
  1. Nie mogę skorzystać z trybu gry dla wielu graczy w Minecraft. - Similar Threads - Nie mogę skorzystać

2. Nie mogę skorzystać z trybu gry dla wielu graczy w Minecraft.

in Windows 10 Software and Apps
    Nie mogę skorzystać z trybu gry dla wielu graczy w Minecraft.: 1.log się do xbox.com za pomocą przeglądarki internetowej.2. Po zalogowaniu kliknij swoje zdjęcie profilowe w prawym górnym rogu. Następnie wybierz profil Xbox.3. W profilu Xbox kliknij ustawienia prywatności4. W ustawieniach prywatności i bezpieczeństwa online kliknij kartę...
  3. nie mogę skanować w windows 24h2

in Windows 10 Gaming
    nie mogę skanować w windows 24h2: Dzień dobry nie mogę skanować w Windowsie 11 24 h2 komputer nie wykrywa skanera co mogę z tym fantem zrobić Urządzenie to CANON MF 411 DW https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-skanowa%C4%87-w-windows-24h2/9d93f0d9-3882-4fcd-b390-b703bc246cdf
  4. nie mogę skanować w windows 24h2

nie mogę skanować w windows 24h2: Dzień dobry nie mogę skanować w Windowsie 11 24 h2 komputer nie wykrywa skanera co mogę z tym fantem zrobić Urządzenie to CANON MF 411 DW https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-skanowa%C4%87-w-windows-24h2/9d93f0d9-3882-4fcd-b390-b703bc246cdf
  5. Nie mogę grać w gry

Nie mogę grać w gry: Witam, mam problem, otóz w jaką grę bym nie zagrał, to po kilku minutach, a nawet czasami sekundach, dostaje czarny ekran i napis na monitorze "Standby Mode", dzieje się to w każdej grze. Czasami zdarzy się to kilka sekund po uruchomieniu gry, a czasami po kilku godzinach...
  6. Nie mogę grać w gry

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Nie mogę grać w gry: Witam, mam problem, otóz w jaką grę bym nie zagrał, to po kilku minutach, a nawet czasami sekundach, dostaje czarny ekran i napis na monitorze "Standby Mode", dzieje się to w każdej grze. Czasami zdarzy się to kilka sekund po uruchomieniu gry, a czasami po kilku godzinach...
  7. Nie mogę grać w gry

in Windows 10 Gaming
  8. Nie mogę usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki"

in Windows 10 Gaming
    Nie mogę usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki": Nie można usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki".Komunikat jest, że "Sterownik jest niedostępny" i nie można tej drukarki usunąć.Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu....
  9. Nie mogę usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki"

Nie mogę usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki": Nie można usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki".Komunikat jest, że "Sterownik jest niedostępny" i nie można tej drukarki usunąć.Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu....
  10. Nie mogę pobrać aplikacji z Windows store

Nie mogę pobrać aplikacji z Windows store: Cześć, mam problem odnośnie pobierania aplikacji ze sklepu Windowsa, próbując zainstalować jakąkolwiek aplikacje wyskakuje mi błąd "Do otwarcia tego linku ms-windows-store jest potrzebna nowa aplikacja". Kiedy wchodzę na windows store przez przeglądarkę (firefox, na google...