Windows 10: Nie mogę włączyć integralności pamięci pomimo usunięcia wszystkich przeszkadzających...
Discus and support Nie mogę włączyć integralności pamięci pomimo usunięcia wszystkich przeszkadzających... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Co mam zrobić żeby to włączyć?... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by brajan kopala, Mar 15, 2025.
Thema:
Nie mogę włączyć integralności pamięci pomimo usunięcia wszystkich przeszkadzających...
Loading...
-
Nie mogę włączyć integralności pamięci pomimo usunięcia wszystkich przeszkadzających... - Similar Threads - Nie mogę włączyć
-
Nie mogę się zalogować.
in Windows 10 GamingNie mogę się zalogować.: Dzień dobry,Jakiś czas temu zmieniłem hasło do konta Microsoft ale nie aktualizowałem go na laptopie córki. Przedwczoraj użyłem opcji "znajdź moje urządzenie" i zablokowałem laptopa i teraz nie mogę go odblokować bo pin do konta administratora niedziała, opcja zmiany pinu w... -
Nie mogę się zalogować.
in Windows 10 Software and AppsNie mogę się zalogować.: Dzień dobry,Jakiś czas temu zmieniłem hasło do konta Microsoft ale nie aktualizowałem go na laptopie córki. Przedwczoraj użyłem opcji "znajdź moje urządzenie" i zablokowałem laptopa i teraz nie mogę go odblokować bo pin do konta administratora niedziała, opcja zmiany pinu w... -
Nie mogę włączyć integralności pamięci pomimo usunięcia wszystkich przeszkadzających...
in Windows 10 GamingNie mogę włączyć integralności pamięci pomimo usunięcia wszystkich przeszkadzających...: Co mam zrobić żeby to włączyć? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-w%C5%82%C4%85czy%C4%87/caf3872c-b861-4931-9b05-b407d33c0d28 -
Klucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera
in Windows 10 GamingKlucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera: Witam.Po ostatniej automatycznej aktualizacji firmware Windows 11 wymagał ponownego uruchomienia. Niestety po owej aktualizacji wymagany jest klucz BitLocker, który posiadam ale wpisując go wyskakuje, że klucz prawidłowy, ale system napotkał error. Mogę wejść w troubleshoot,... -
Klucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera
in Windows 10 Software and AppsKlucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera: Witam.Po ostatniej automatycznej aktualizacji firmware Windows 11 wymagał ponownego uruchomienia. Niestety po owej aktualizacji wymagany jest klucz BitLocker, który posiadam ale wpisując go wyskakuje, że klucz prawidłowy, ale system napotkał error. Mogę wejść w troubleshoot,... -
Nie mogę zainstalować TLaunchera.
in Windows 10 GamingNie mogę zainstalować TLaunchera.: Nie mogę zainstalować TLaunchera. Prosze o pomoc. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-zainstalowa%C4%87-tlaunchera/be5db5d1-5c5a-4968-817e-0b119fdca8a7 -
Nie mogę zainstalować TLaunchera.
in Windows 10 Software and AppsNie mogę zainstalować TLaunchera.: Nie mogę zainstalować TLaunchera. Prosze o pomoc. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-zainstalowa%C4%87-tlaunchera/be5db5d1-5c5a-4968-817e-0b119fdca8a7 -
Nie mogę grać w gry
in Windows 10 Software and AppsNie mogę grać w gry: Witam, mam problem, otóz w jaką grę bym nie zagrał, to po kilku minutach, a nawet czasami sekundach, dostaje czarny ekran i napis na monitorze "Standby Mode", dzieje się to w każdej grze. Czasami zdarzy się to kilka sekund po uruchomieniu gry, a czasami po kilku godzinach... -
Nie mogę nic zainstalować
in Microsoft Windows 10 StoreNie mogę nic zainstalować: Każda aplikacja w microsoft store nie daje się zainstalować po kliknięciu przycisku zainstaluj pojawia się pusta przestrzeń i nic się nie dzieje, a żadne ze znalezionych prze zemnie rozwiązań nie działało....