Windows 10: Nie mogę włączyć integralności pamięci pomimo usunięcia wszystkich przeszkadzających...

Discus and support Nie mogę włączyć integralności pamięci pomimo usunięcia wszystkich przeszkadzających... in Windows 10 Gaming to solve the problem; Co mam zrobić żeby to włączyć?... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by brajan kopala, Mar 15, 2025.

1. Nie mogę włączyć integralności pamięci pomimo usunięcia wszystkich przeszkadzających...

Co mam zrobić żeby to włączyć?

:)

brajan kopala, Mar 15, 2025
  2. DaveM121 Win User

Klawiatura w moim laptopie nie działa i nie ma jej w menadżerze urządzeń ale pamiętam nazywała się ps/2

Cześć, jestem Dave, pomogę Ci w tym.

1

Otwórz Menedżera urządzeń

Wybierz dowolną kategorię urządzeń

W górnej części Menedżera urządzeń wybierz Akcja – Skanuj w poszukiwaniu nowego sprzętu. Czy system Windows znajduje i ładuje sterowniki klawiatury?

2

Jeśli to nie zadziała.

Otwórz aplikację Ustawienia

Przejdź do Aktualizacja i zabezpieczenia — rozwiązywanie problemów

Kliknij opcję Dodatkowe narzędzia do rozwiązywania problemów

Uruchom narzędzie do rozwiązywania problemów z klawiaturą

DaveM121, Mar 15, 2025
  3. I need help with this error

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Cześć, Jakub. Przykro mi słyszeć, że masz ten problem i mam nadzieję, że pomogę Ci znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie.

Czy możesz podać więcej szczegółów?
    W jakich aplikacjach występuje ten błąd i jaka jest specyfikacja Twojego komputera?
    Jeśli nie masz wszystkich danych, wpisz info w pasku wyszukiwania i wpisz, aby otworzyć konfigurację komputera i czy możesz wysłać wydruk?

ViniciusMU, Mar 15, 2025
  4. Caio G. Win User

Nie mogę włączyć integralności pamięci pomimo usunięcia wszystkich przeszkadzających...

Jak mogę sprawdzić czy przeniosłem konto Java do Microsoft?

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Witam, KMD!

Nazywam się Caio. Jestem niezależnym doradcą i z przyjemnością pomogę ci dzisiaj.

Tłumaczenie, które otrzymałem z wiadomości, nie jest zbyt dokładne, ale jeśli dostałem to, o co prosiłeś, możesz wiedzieć, czy przeniosłeś swoje konto Minecraft do firmy Microsoft, próbując zalogować się w wyrzutni Minecraft. Ponadto, otrzymasz specjalną pelerynę
    (https://www.minecraft.net/en-us/article/java-ed...).

Może to być również przydatne:
    https://help.minecraft.net/hc/en-us/articles/36...

Mam nadzieję, że to pomoże! Proszę dać mi znać, czy mogę pomóc ci więcej.

Pozdrawiam

Niezależny doradca

Caio G., Mar 15, 2025
Thema:

Nie mogę włączyć integralności pamięci pomimo usunięcia wszystkich przeszkadzających...

Loading...
  1. Nie mogę włączyć integralności pamięci pomimo usunięcia wszystkich przeszkadzających... - Similar Threads - Nie mogę włączyć

2. Nie mogę się zalogować.

in Windows 10 Gaming
    Nie mogę się zalogować.: Dzień dobry,Jakiś czas temu zmieniłem hasło do konta Microsoft ale nie aktualizowałem go na laptopie córki. Przedwczoraj użyłem opcji "znajdź moje urządzenie" i zablokowałem laptopa i teraz nie mogę go odblokować bo pin do konta administratora niedziała, opcja zmiany pinu w...
  3. Nie mogę się zalogować.

in Windows 10 Software and Apps
    Nie mogę się zalogować.: Dzień dobry,Jakiś czas temu zmieniłem hasło do konta Microsoft ale nie aktualizowałem go na laptopie córki. Przedwczoraj użyłem opcji "znajdź moje urządzenie" i zablokowałem laptopa i teraz nie mogę go odblokować bo pin do konta administratora niedziała, opcja zmiany pinu w...
  4. Nie mogę włączyć integralności pamięci pomimo usunięcia wszystkich przeszkadzających...

Nie mogę włączyć integralności pamięci pomimo usunięcia wszystkich przeszkadzających...: Co mam zrobić żeby to włączyć? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-w%C5%82%C4%85czy%C4%87/caf3872c-b861-4931-9b05-b407d33c0d28
  5. Klucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera

in Windows 10 Gaming
    Klucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera: Witam.Po ostatniej automatycznej aktualizacji firmware Windows 11 wymagał ponownego uruchomienia. Niestety po owej aktualizacji wymagany jest klucz BitLocker, który posiadam ale wpisując go wyskakuje, że klucz prawidłowy, ale system napotkał error. Mogę wejść w troubleshoot,...
  6. Klucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera

Klucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera: Witam.Po ostatniej automatycznej aktualizacji firmware Windows 11 wymagał ponownego uruchomienia. Niestety po owej aktualizacji wymagany jest klucz BitLocker, który posiadam ale wpisując go wyskakuje, że klucz prawidłowy, ale system napotkał error. Mogę wejść w troubleshoot,...
  7. Nie mogę zainstalować TLaunchera.

in Windows 10 Gaming
    Nie mogę zainstalować TLaunchera.: Nie mogę zainstalować TLaunchera. Prosze o pomoc. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-zainstalowa%C4%87-tlaunchera/be5db5d1-5c5a-4968-817e-0b119fdca8a7
  8. Nie mogę zainstalować TLaunchera.

Nie mogę zainstalować TLaunchera.: Nie mogę zainstalować TLaunchera. Prosze o pomoc. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-zainstalowa%C4%87-tlaunchera/be5db5d1-5c5a-4968-817e-0b119fdca8a7
  9. Nie mogę grać w gry

Nie mogę grać w gry: Witam, mam problem, otóz w jaką grę bym nie zagrał, to po kilku minutach, a nawet czasami sekundach, dostaje czarny ekran i napis na monitorze "Standby Mode", dzieje się to w każdej grze. Czasami zdarzy się to kilka sekund po uruchomieniu gry, a czasami po kilku godzinach...
  10. Nie mogę nic zainstalować

in Microsoft Windows 10 Store
    Nie mogę nic zainstalować: Każda aplikacja w microsoft store nie daje się zainstalować po kliknięciu przycisku zainstaluj pojawia się pusta przestrzeń i nic się nie dzieje, a żadne ze znalezionych prze zemnie rozwiązań nie działało....