Windows 10: Nie mogę zainstalować TLaunchera.

Discus and support Nie mogę zainstalować TLaunchera. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Nie mogę zainstalować TLaunchera. Prosze o pomoc.... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Magdalena Goles, May 1, 2024.

1. Nie mogę zainstalować TLaunchera.

Nie mogę zainstalować TLaunchera. Prosze o pomoc.

:)

Magdalena Goles, May 1, 2024

2. nie mam aktualizacji lumia 800

nie mam aktualizacji lumia 800

RemigiuszLeliński, May 1, 2024
  3. ekran blokady nie zmienia tapet codziennie

Ustawiłem na codzienną zmianę ekran blokady (opcja Reflektor Windows -
    Windows spotlight) , ale ta funkcja
    NIE pracuje i nie zmienia obrazów. Co mam zrobić?. Już kilka razy pytałem i za każdym razem dostawałem instrukcję jak ustawić tę funkcję, ale ja WIEM JAK TO ZROBIĆ I mam ustawioną i nie działa. POMOCY!!!

RyszardHanecki, May 1, 2024
  4. Reynari Win User

Nie mogę zainstalować TLaunchera.

Logowanie usługi profilów użytkowników nie powiodło się

Przywracałem laptopa do stanu początkowego i teraz przy logowaniu się do systemu pojawia się ten komunikat także nie mogę zalogować się do systemu.

Co próbowałem:

Tryb awaryjny (różne kombinacje)

Ponowne przywrócenie do stanu początkowego

Ściągnięcie systemu z chmury

Ściągnięcie systemu z dysku lokalnego

Wszystko powyżej NIE DZIAŁA.

Co działa:

Możliwość włączenia wierszu poleceń.

Wszelkie rozwiązania w systemie nie zadziałają gdyż nie mam dostępu. Tylko poprzez wiersz poleceń mogę spróbować ale nic nie znalazłem aby w taki sposób rozwiązać problem.

Reynari, May 1, 2024
Thema:

Nie mogę zainstalować TLaunchera.

Loading...
  1. Nie mogę zainstalować TLaunchera. - Similar Threads - Nie mogę zainstalować

2. Nie mogę się zalogować.

in Windows 10 Gaming
    Nie mogę się zalogować.: Dzień dobry,Jakiś czas temu zmieniłem hasło do konta Microsoft ale nie aktualizowałem go na laptopie córki. Przedwczoraj użyłem opcji "znajdź moje urządzenie" i zablokowałem laptopa i teraz nie mogę go odblokować bo pin do konta administratora niedziała, opcja zmiany pinu w...
  3. Nie mogę się zalogować.

in Windows 10 Software and Apps
    Nie mogę się zalogować.: Dzień dobry,Jakiś czas temu zmieniłem hasło do konta Microsoft ale nie aktualizowałem go na laptopie córki. Przedwczoraj użyłem opcji "znajdź moje urządzenie" i zablokowałem laptopa i teraz nie mogę go odblokować bo pin do konta administratora niedziała, opcja zmiany pinu w...
  4. nie mogę skanować w windows 24h2

in Windows 10 Gaming
    nie mogę skanować w windows 24h2: Dzień dobry nie mogę skanować w Windowsie 11 24 h2 komputer nie wykrywa skanera co mogę z tym fantem zrobić Urządzenie to CANON MF 411 DW https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-skanowa%C4%87-w-windows-24h2/9d93f0d9-3882-4fcd-b390-b703bc246cdf
  5. nie mogę skanować w windows 24h2

nie mogę skanować w windows 24h2: Dzień dobry nie mogę skanować w Windowsie 11 24 h2 komputer nie wykrywa skanera co mogę z tym fantem zrobić Urządzenie to CANON MF 411 DW https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-skanowa%C4%87-w-windows-24h2/9d93f0d9-3882-4fcd-b390-b703bc246cdf
  6. Nie mogę zainstalować TLaunchera.

in Windows 10 Gaming
    Nie mogę zainstalować TLaunchera.: Nie mogę zainstalować TLaunchera. Prosze o pomoc. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-zainstalowa%C4%87-tlaunchera/be5db5d1-5c5a-4968-817e-0b119fdca8a7
  7. Nie mogę grać w gry

Nie mogę grać w gry: Witam, mam problem, otóz w jaką grę bym nie zagrał, to po kilku minutach, a nawet czasami sekundach, dostaje czarny ekran i napis na monitorze "Standby Mode", dzieje się to w każdej grze. Czasami zdarzy się to kilka sekund po uruchomieniu gry, a czasami po kilku godzinach...
  8. Nie mogę grać w gry

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Nie mogę grać w gry: Witam, mam problem, otóz w jaką grę bym nie zagrał, to po kilku minutach, a nawet czasami sekundach, dostaje czarny ekran i napis na monitorze "Standby Mode", dzieje się to w każdej grze. Czasami zdarzy się to kilka sekund po uruchomieniu gry, a czasami po kilku godzinach...
  9. Nie mogę grać w gry

in Windows 10 Gaming
  10. Nie mogę nic zainstalować

in Microsoft Windows 10 Store
    Nie mogę nic zainstalować: Każda aplikacja w microsoft store nie daje się zainstalować po kliknięciu przycisku zainstaluj pojawia się pusta przestrzeń i nic się nie dzieje, a żadne ze znalezionych prze zemnie rozwiązań nie działało....