Windows 10: Nie można uruchomić Windows 10

Discus and support Nie można uruchomić Windows 10 in Windows 10 Gaming to solve the problem; Dzień dobry, Dzisiaj podczas grania w grę wyskoczył mi BlueScreen jak się nie mylę expecion store i na 0% komputer sam sie wyłączył. Gdy sam sie... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by DamianMajewski, May 4, 2022.

1. Nie można uruchomić Windows 10

Dzień dobry, Dzisiaj podczas grania w grę wyskoczył mi BlueScreen jak się nie mylę expecion store i na 0% komputer sam sie wyłączył. Gdy sam sie uruchomił UEFI źle się wyświetliło i nie można było nic uruchomić. Po restarcie komputera cały czas wchodzi mi do UEFI i nie pokazuje żebym miał jakiś kolwiek zainstalowany system. Gdy wszedłem do instalatora z pendrive i klikłem o naprawę uruchamiania od razu wyskoczył błąd i w dzienniku nic nie było. Proszę o pomoc, mam tam bardzo dużo waznych rzeczy i nie chciałbym ich stracić. Damian

:)

DamianMajewski, May 4, 2022
  2. bkarolka Win User

Nie dodano do kolekcji - 0% synchronizacji Lumia 610

Nie wiem co stało się z moim telefonem, ale od kilku dni nie mogę zsynchronizować zawarości telefonu z komputerem, głównie zależy mi na zdjęciach i filmach. Posiadam zainstalowane oprogramowanie Zune, wcześniej działało bez problemu, teraz natomiast nic
    się nie kopiuje na komputer. Nie mogę przez to zaktualizować nowego oprogramowania telfonu. Proszę o pomoc!

bkarolka, May 4, 2022
  3. ekran blokady nie zmienia tapet codziennie

Ustawiłem na codzienną zmianę ekran blokady (opcja Reflektor Windows -
    Windows spotlight) , ale ta funkcja
    NIE pracuje i nie zmienia obrazów. Co mam zrobić?. Już kilka razy pytałem i za każdym razem dostawałem instrukcję jak ustawić tę funkcję, ale ja WIEM JAK TO ZROBIĆ I mam ustawioną i nie działa. POMOCY!!!

RyszardHanecki, May 4, 2022
  4. Gino Des Win User

Nie można uruchomić Windows 10

Windows 10 & NAS Box

Hi Peter,

A few possible reasons can cause this issue. To help us identify the cause of this problem, we would like to know the following information:

• How is your NAS box connected to your computer? (Ethernet, Wi-Fi, or USB)
    • Are you using a program provided by the manufacturer of your NAS box to access it?
    • Do you receive any error messages when accessing your NAS box? If yes, what is the exact error message?
    • What troubleshooting steps have you tried so far?

In the meantime, we suggest that you perform the solution provided by omiklik (Most Helpful Reply)
    in the following thread: Unable to see NAS drive on Network - Win 10 PC.

Keep us updated on the status of the issue, and we will be glad to assist you further.

Gino Des, May 4, 2022
Thema:

Nie można uruchomić Windows 10

Loading...
  1. Nie można uruchomić Windows 10 - Similar Threads - Nie można uruchomić

2. Nie można zweryfikować twoich poświadczeń

in Windows 10 Gaming
    Nie można zweryfikować twoich poświadczeń: Witam,Przedwczoraj mój komputer działał poprawnie, a od wczoraj znikąd nagle nie mogę się zalogować w żaden sposób. Początkowo informacja wyświetlana na ekranie mówiła "Cant sign with this account", potem że muszę ustawić nowy pin, teraz że "nie da się zweryfikować twoich...
  3. Nie można zweryfikować twoich poświadczeń

in Windows 10 Software and Apps
    Nie można zweryfikować twoich poświadczeń: Witam,Przedwczoraj mój komputer działał poprawnie, a od wczoraj znikąd nagle nie mogę się zalogować w żaden sposób. Początkowo informacja wyświetlana na ekranie mówiła "Cant sign with this account", potem że muszę ustawić nowy pin, teraz że "nie da się zweryfikować twoich...
  4. 0xA00F4289<ActiveCameraUnplugged>0xC00D3EA2, nie można użyć aparatu

in Windows 10 Gaming
    0xA00F4289<ActiveCameraUnplugged>0xC00D3EA2, nie można użyć aparatu: 0xA00F4289<ActiveCameraUnplugged>0xC00D3EA2, nie można użyć aparatuProszę o konkretne wskazówki jak naprawić aparat https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/0xa00f4289activecameraunplugged0xc00d3ea2-nie/b3d28d71-86f4-409a-baf3-4e1a04663c3f
  5. Nie można uruchomić Windows 10

Nie można uruchomić Windows 10: Dzień dobry, Dzisiaj podczas grania w grę wyskoczył mi BlueScreen jak się nie mylę expecion store i na 0% komputer sam sie wyłączył. Gdy sam sie uruchomił UEFI źle się wyświetliło i nie można było nic uruchomić. Po restarcie komputera cały czas wchodzi mi do UEFI i nie...
  6. Nie można uruchomić Windows 10

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Nie można uruchomić Windows 10: Dzień dobry, Dzisiaj podczas grania w grę wyskoczył mi BlueScreen jak się nie mylę expecion store i na 0% komputer sam sie wyłączył. Gdy sam sie uruchomił UEFI źle się wyświetliło i nie można było nic uruchomić. Po restarcie komputera cały czas wchodzi mi do UEFI i nie...
  7. Nie moge uruchomić gry forza horizon 5

in Windows 10 Network and Sharing
    Nie moge uruchomić gry forza horizon 5: problem jest ukazany na tym zdjęciu https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-moge-uruchomi%C4%87-gry-forza-horizon-5/a7646ba4-a9f3-4499-b2a5-89ee601bd1a3
  8. Nie moge uruchomić gry forza horizon 5

in Windows 10 Gaming
    Nie moge uruchomić gry forza horizon 5: problem jest ukazany na tym zdjęciu https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-moge-uruchomi%C4%87-gry-forza-horizon-5/a7646ba4-a9f3-4499-b2a5-89ee601bd1a3
  9. Nie moge uruchomić gry forza horizon 5

10. Microsoft flight Simulator - nie mogę uruchomić szkolenia

in Microsoft Windows 10 Store
    Microsoft flight Simulator - nie mogę uruchomić szkolenia: Dzień dobry. W grze Microsoft flight Simulator 2020 nie mogę uruchomić szkolenia. Lekcje od 1 do 8 są wyszarzone i kafelki nie reagują na kliknięcie myszki. Proszę o informację, co mam zrobić aby uruchomić szkolenie w grze?...