Windows 10: Nie można zweryfikować twoich poświadczeń

Discus and support Nie można zweryfikować twoich poświadczeń in Windows 10 Gaming to solve the problem; Witam,Przedwczoraj mój komputer działał poprawnie, a od wczoraj znikąd nagle nie mogę się zalogować w żaden sposób. Początkowo informacja wyświetlana... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Aleksandra_M, Mar 10, 2025.

1. Nie można zweryfikować twoich poświadczeń

Witam,Przedwczoraj mój komputer działał poprawnie, a od wczoraj znikąd nagle nie mogę się zalogować w żaden sposób. Początkowo informacja wyświetlana na ekranie mówiła "Cant sign with this account", potem że muszę ustawić nowy pin, teraz że "nie da się zweryfikować twoich poświadczeń". Win+r nie działa, wciskanie shift podczas uruchamiania nie działa, wciskanie F8 podczas uruchamiania nie działa. Nie wiem czy była jakaś aktualizacja która zablokowała mi dostęp do mojego komputera czy może to kwestia że nie należę już do uczelni przez którą instalowałam system jakkolwiek nowa też ma wykupione

:)

Aleksandra_M, Mar 10, 2025

2. Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru godzinach grania a potem już częściej i nie bardzo wiem czego to jest przyczyną

Mam podobny problem z obrazem na monitorze od laptopa ale tak się robi u mnie po paru godzinach grania a potem już częściej i nie bardzo wiem czego to jest przyczyną i na dodatek na strasznie się procesor grzeje do 100 stopni

Krzysztof Neckarz, Mar 10, 2025
  3. Podczas próby wejścia na FB z poziomu MSN pojawia się dziwny błąd.

Witam Carlo TJ.

Dzięki za szybką odpowiedź. Niestety nie rozwiązała ona moich problemów:

- Wersja MS Edge na moim komputerze jest najnowsza (98.0.1108.43);

- Probowałem już reinsalować MS Edge, jednak to niic nie dało;

- Po przeprowadzonego zaleconego przez Ciebie resetu MS Edge oczywiście zniknęły moje ustawienia, ale dodatkowo ja teraz nie mogę wejść w ogóle na stronę MSN - po prostu po kliknięciu wybranej wiadomości nie wchodzę w znany mi doskonale ekran MSN.

Dobrego dnia Carlo TJ.

Pozdrawiam.

WiesławBorkowski, Mar 10, 2025
  4. Milosz j Win User

Nie można zweryfikować twoich poświadczeń

Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie

Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie.

Milosz j, Mar 10, 2025
Thema:

Nie można zweryfikować twoich poświadczeń

Loading...
  1. Nie można zweryfikować twoich poświadczeń - Similar Threads - Nie można zweryfikować

2. Nie można zweryfikować twoich poświadczeń

in Windows 10 Software and Apps
    Nie można zweryfikować twoich poświadczeń: Witam,Przedwczoraj mój komputer działał poprawnie, a od wczoraj znikąd nagle nie mogę się zalogować w żaden sposób. Początkowo informacja wyświetlana na ekranie mówiła "Cant sign with this account", potem że muszę ustawić nowy pin, teraz że "nie da się zweryfikować twoich...
  3. 0xA00F4289<ActiveCameraUnplugged>0xC00D3EA2, nie można użyć aparatu

in Windows 10 Gaming
    0xA00F4289<ActiveCameraUnplugged>0xC00D3EA2, nie można użyć aparatu: 0xA00F4289<ActiveCameraUnplugged>0xC00D3EA2, nie można użyć aparatuProszę o konkretne wskazówki jak naprawić aparat https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/0xa00f4289activecameraunplugged0xc00d3ea2-nie/b3d28d71-86f4-409a-baf3-4e1a04663c3f
  4. 0xA00F4289<ActiveCameraUnplugged>0xC00D3EA2, nie można użyć aparatu

0xA00F4289<ActiveCameraUnplugged>0xC00D3EA2, nie można użyć aparatu: 0xA00F4289<ActiveCameraUnplugged>0xC00D3EA2, nie można użyć aparatuProszę o konkretne wskazówki jak naprawić aparat https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/0xa00f4289activecameraunplugged0xc00d3ea2-nie/b3d28d71-86f4-409a-baf3-4e1a04663c3f
  5. 0xA00F4289<ActiveCameraUnplugged>0xC00D3EA2, nie można użyć aparatu

in Windows 10 Drivers and Hardware
  6. Błąd pliku EpicGamesLauncher.exe"Nie można kontynuować wykonania kodu, ponieważ nie...

in Windows 10 Gaming
    Błąd pliku EpicGamesLauncher.exe"Nie można kontynuować wykonania kodu, ponieważ nie...: Zostałem tu skierowany przez dział pomocy Epic Games. ponowne zainstalowanie nie działa. prosiłbym o pomocwybrałem "topics" jako Gaming ponieważ dotyczy tylko i wyłącznie Epic Games...
  7. Błąd pliku EpicGamesLauncher.exe"Nie można kontynuować wykonania kodu, ponieważ nie...

Błąd pliku EpicGamesLauncher.exe"Nie można kontynuować wykonania kodu, ponieważ nie...: Zostałem tu skierowany przez dział pomocy Epic Games. ponowne zainstalowanie nie działa. prosiłbym o pomocwybrałem "topics" jako Gaming ponieważ dotyczy tylko i wyłącznie Epic Games...
  8. Nie można uruchomić Windows 10

in Windows 10 Gaming
    Nie można uruchomić Windows 10: Dzień dobry, Dzisiaj podczas grania w grę wyskoczył mi BlueScreen jak się nie mylę expecion store i na 0% komputer sam sie wyłączył. Gdy sam sie uruchomił UEFI źle się wyświetliło i nie można było nic uruchomić. Po restarcie komputera cały czas wchodzi mi do UEFI i nie...
  9. Nie można uruchomić Windows 10

Nie można uruchomić Windows 10: Dzień dobry, Dzisiaj podczas grania w grę wyskoczył mi BlueScreen jak się nie mylę expecion store i na 0% komputer sam sie wyłączył. Gdy sam sie uruchomił UEFI źle się wyświetliło i nie można było nic uruchomić. Po restarcie komputera cały czas wchodzi mi do UEFI i nie...
  10. Nie można uruchomić Windows 10

in Windows 10 Installation and Upgrade