Windows 10: Niebieski ekran
Discus and support Niebieski ekran in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Dzień dobry,od dłuższego czasu mój laptop hp 255 G7 wyświetla niebieski ekran w różnych okresach czasu, ale coraz częściej.Skopiowałem pliki .DMP i... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by RyszardMalgrem, Jan 20, 2022.
Thema:
Niebieski ekran
Loading...
-
Niebieski ekran - Similar Threads - Niebieski ekran
-
Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor
in Windows 10 GamingSürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor: Bu Windows 10 tec.'de Son güncellemeyi indirdikten sonra Güncellemeyi kurmak için pcye restart attı sonrasında ise Güncelleyemeyip eski haline kurdu. Ve Her pc'yi açtığımda aynı güncellemeyi bidaha yüklemeye çalışıp yine mavi ekran hatası veriyor sonra yine eski sürüme... -
in Windows 10 Software and AppsSürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor: Bu Windows 10 tec.'de Son güncellemeyi indirdikten sonra Güncellemeyi kurmak için pcye restart attı sonrasında ise Güncelleyemeyip eski haline kurdu. Ve Her pc'yi açtığımda aynı güncellemeyi bidaha yüklemeye çalışıp yine mavi ekran hatası veriyor sonra yine eski sürüme... -
in Windows 10 Installation and UpgradeSürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor: Bu Windows 10 tec.'de Son güncellemeyi indirdikten sonra Güncellemeyi kurmak için pcye restart attı sonrasında ise Güncelleyemeyip eski haline kurdu. Ve Her pc'yi açtığımda aynı güncellemeyi bidaha yüklemeye çalışıp yine mavi ekran hatası veriyor sonra yine eski sürüme... -
Mavi ekran hatası
in Windows 10 GamingMavi ekran hatası: Merhaba windows 11 kullanıyorum ve mavi ekran hataları alıyorum ve windows minidump dosyası oluşturmuyor aldığım hatalar UNEXPECTED_STORE_EXCEPTİONSYSTEM_EXCEPTİON_ERRORCRİTİCAL_PROCESS_DİED... -
Niebieski znaczek w ikonach plików
in Windows 10 GamingNiebieski znaczek w ikonach plików: Pojawił mi się taki niebieski znaczek na każdej ikonie w komputerze, nowo tworzone pliki również zawierają ten znaczek, próbowałem wszystkiego żeby to usunąć oraz usuwałem programy które podejrzewałem że mogą nanosić taki znaczek, ale bezskutecznie. W internecie nie znalazłem... -
in Windows 10 Software and AppsNiebieski znaczek w ikonach plików: Pojawił mi się taki niebieski znaczek na każdej ikonie w komputerze, nowo tworzone pliki również zawierają ten znaczek, próbowałem wszystkiego żeby to usunąć oraz usuwałem programy które podejrzewałem że mogą nanosić taki znaczek, ale bezskutecznie. W internecie nie znalazłem... -
in Windows 10 CustomizationNiebieski znaczek w ikonach plików: Pojawił mi się taki niebieski znaczek na każdej ikonie w komputerze, nowo tworzone pliki również zawierają ten znaczek, próbowałem wszystkiego żeby to usunąć oraz usuwałem programy które podejrzewałem że mogą nanosić taki znaczek, ale bezskutecznie. W internecie nie znalazłem... -
Niebieski ekran
in Windows 10 GamingNiebieski ekran: Dzień dobry,od dłuższego czasu mój laptop hp 255 G7 wyświetla niebieski ekran w różnych okresach czasu, ale coraz częściej.Skopiowałem pliki .DMP i wysłałem na SKYPE davem121.Serdecznie pozdrawiam,Ryszard Malgrem... -
Niebieski ekran
in Windows 10 Software and AppsNiebieski ekran: Dzień dobry,od dłuższego czasu mój laptop hp 255 G7 wyświetla niebieski ekran w różnych okresach czasu, ale coraz częściej.Skopiowałem pliki .DMP i wysłałem na SKYPE davem121.Serdecznie pozdrawiam,Ryszard Malgrem...