Windows 10: Niedziałające klawisze

Discus and support Niedziałające klawisze in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Od kilku dni w moim laptopie nie działają klawisze funkcyjne. Szukałam pomocy na różnych stronach, ale niestety jej nie uzyskałam. Mam nadzieję, że... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by WeronikaŚ, Aug 3, 2020.

1. Niedziałające klawisze

Od kilku dni w moim laptopie nie działają klawisze funkcyjne. Szukałam pomocy na różnych stronach, ale niestety jej nie uzyskałam. Mam nadzieję, że ktoś wie jak mi pomóc. Z góry dziękuję za pomoc

:)

WeronikaŚ, Aug 3, 2020
  2. AsterT1 Win User

Błąd aktualizacji systemu Windows 0x80070020

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Witam andrzejandrzej2,

Jestem Aster, niezależny doradca i jestem tutaj, aby pomóc w swoim problemie.

Aby rozwiązać ten problem, wypróbuj następujące kroki:

1. otwórz menu Start i wyszukaj CMD. kliknij prawym przyciskiem myszy wiersz polecenia i wybierz polecenie Uruchom jako administrator.

2. wewnątrz wiersza polecenia wpisz następujące polecenia:

bity net stop //then naciśnij klawisz Enter

net stop wuauserv //then naciśnij klawisz Enter

net stop msiserver //then naciśnij klawisz Enter

net stop cryptsvc //then naciśnij klawisz Enter

3. Zmień nazwę kopii zapasowych folderu softwaredistribution. Należy to zrobić, wprowadzając następujące polecenia:

ren %systemroot%\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.bak //then naciśnij klawisz Enter

ren %systemroot%\system32\catroot2 catroot2.bak //then naciśnij klawisz Enter

4. uruchom ponownie usługi, wpisując następujące polecenia:

bity początkowe netto //następnie naciśnij klawisz Enter

net start wuauserv //then naciśnij klawisz Enter

net start msiserver //then naciśnij klawisz Enter

net start cryptsvc //then naciśnij klawisz Enter

5. uruchom ponownie komputer i sprawdź, czy problem nadal występuje

Mam nadzieję, że to pomaga, dziękuję.

AsterT1, Aug 3, 2020
  3. Windows 10 Dolby Audio Driver trouble

Lenovo G500 Posiadam, rowniez miałam dziesięć sam problem, z Dolby.
    U Mnie wystarczyły 2 Kroki.

2. Naciśnij klawisz Systemu systemu Windows

Niedziałające klawisze aa922834-ed43-40f1-8830-d5507badb56c_91.jpg
    + X i choose
    Menedżer Urządzeń.
    W Menedżerze Urządzeń, Przejdź Do

- Dźwięku, Wideo i Gier> click prawym przyciskiem na Conexant SmartAudio LUB IDT High Definition Audio>
    Choose odinstalować>
    i upewnić SIĘ, ZE usuwanie Oprogramowanie
    sterownika dla Tego Urządzenia
    żart zaznaczone.

3. Naciśnij klawisz Systemu systemu Windows

Niedziałające klawisze aa922834-ed43-40f1-8830-d5507badb56c_91.jpg
    + X i WYBIERZ
    Programy i funkcje.
    Na Liście Aplikacji, odinstaluj WSZYSTKO, CO odnosi SIĘ zrobić Conexant / IDT i Dolby zrestartuje.

Po ponownym uruchomieniu komputera samoczynnie Znów zainsalował Conexant SmartAudio i Wszystko zaczęło
    działać Jak należy.

Dziękuję za radę i pozdrawiam =)

AnnaWidera, Aug 3, 2020
  4. Maria_S_ Win User

Niedziałające klawisze

Informacje na temat telefonu i komputera podczas zgłaszania problemu dot. programu Nokia Suite

Szanowni Uczestnicy forum!

Będziemy wdzięczni, jeśli podczas zgłaszania problemów związanych z programem Nokia Suite będziecie podawać pełne informacje na temat swojego telefonu i systemu operacyjnego komputera. W większości przypadków uczestnicy naszego forum opisują problemy bardzo
    zwięźle i potrzebne są dalsze wyjaśnienia. Podanie szczegółowych informacji na temat telefonu i komputera nie zajmie Wam dużo czasu, a dzięki temu problem zostanie jasno przedstawiony na forum i możliwe będzie uzyskanie szybkiej odpowiedzi.

Telefon: w telefonach z systemem Symbian i S40 (w tym Asha) wybierz *#0000# i naciśnij klawisz połączeń. W telefonach z systemami Windows Phone i MeeGo w Ustawieniach wybierz opcję
    O telefonie.

Informacje o komputerze:

W programie Nokia Suite wybierz Pomoc > Informacje o programie Nokia Suite > Informacje o systemie

Zauważyliśmy, że niektóre tematy nie zawierają pełnych informacji na temat zgłaszanego problemu. Dobrze byłoby, gdybyście podczas zgłaszania problemu podawali jak najwięcej informacji ze swojej strony .

Maria_S_, Aug 3, 2020
Thema:

Niedziałające klawisze