Windows 10: Niemożliwa zmiana rozdzielczości ekranu
Discus and support Niemożliwa zmiana rozdzielczości ekranu in Windows 10 Gaming to solve the problem; Witam,ostatnio zainstalowałam Windows 11. Gdy próbuję zmienić rozdzielczość ekranu jest to niemozliwe, w ustawieniach pole jest wyszarzone. Poza tym... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Beata Woźniak, Apr 28, 2023.
Thema:
Niemożliwa zmiana rozdzielczości ekranu
Loading...
-
Niemożliwa zmiana rozdzielczości ekranu - Similar Threads - Niemożliwa zmiana rozdzielczości
-
Migotanie ekranu
in Windows 10 GamingMigotanie ekranu: Witam mam problem z migotaniem ekranu. Gdy gram w coś i zmienie okno za pomocą alt+tab, zaczyna mi migotac ekran. Czasem nie dzieje sie nic ale jak zacznie to nie jest to przyjemne. Podczas zwyklego korzystania nie ma tego problemu.... -
Migotanie ekranu
in Windows 10 Software and AppsMigotanie ekranu: Witam mam problem z migotaniem ekranu. Gdy gram w coś i zmienie okno za pomocą alt+tab, zaczyna mi migotac ekran. Czasem nie dzieje sie nic ale jak zacznie to nie jest to przyjemne. Podczas zwyklego korzystania nie ma tego problemu.... -
Niemożliwa zmiana rozdzielczości ekranu
in Windows 10 Software and AppsNiemożliwa zmiana rozdzielczości ekranu: Witam,ostatnio zainstalowałam Windows 11. Gdy próbuję zmienić rozdzielczość ekranu jest to niemozliwe, w ustawieniach pole jest wyszarzone. Poza tym mam problem z uruchamianiem gier. Proszę o pomoc.pozdrawiam, Beata... -
Przywrócenie niezapisanego pliku z nagrywania ekranu windows
in Windows 10 GamingPrzywrócenie niezapisanego pliku z nagrywania ekranu windows: hej, włączyłam nagrywanie ekranu za pomocą skrótu win+shift+g. Ekran nagrał się, niestety omyłkowo przy zamknięciu funkcji kliknęłam ,,nie zapisuj". Folder docelowy do zapisu to: C:\Users\Dell\Videos\Captures. Czy jest szansa odzyskać niezapisane nagranie?... -
Przywrócenie niezapisanego pliku z nagrywania ekranu windows
in Windows 10 Software and AppsPrzywrócenie niezapisanego pliku z nagrywania ekranu windows: hej, włączyłam nagrywanie ekranu za pomocą skrótu win+shift+g. Ekran nagrał się, niestety omyłkowo przy zamknięciu funkcji kliknęłam ,,nie zapisuj". Folder docelowy do zapisu to: C:\Users\Dell\Videos\Captures. Czy jest szansa odzyskać niezapisane nagranie?...