Windows 10: Niemożliwa zmiana rozdzielczości ekranu

Discus and support Niemożliwa zmiana rozdzielczości ekranu in Windows 10 Gaming to solve the problem; Witam,ostatnio zainstalowałam Windows 11. Gdy próbuję zmienić rozdzielczość ekranu jest to niemozliwe, w ustawieniach pole jest wyszarzone. Poza tym... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Beata Woźniak, Apr 28, 2023.

1. Niemożliwa zmiana rozdzielczości ekranu

Witam,ostatnio zainstalowałam Windows 11. Gdy próbuję zmienić rozdzielczość ekranu jest to niemozliwe, w ustawieniach pole jest wyszarzone. Poza tym mam problem z uruchamianiem gier. Proszę o pomoc.pozdrawiam, Beata

:)

Beata Woźniak, Apr 28, 2023
  2. Brink Win User

CIS Microsoft 365 Foundations Benchmark now available

Source: Best practices for securely using Microsoft 365 - the CIS Microsoft 365 Foundations Benchmark now available - Microsoft Secure

Brink, Apr 28, 2023
  3. Brink Win User
    CIS Microsoft 365 Foundations Benchmark now available

Source: Best practices for securely using Microsoft 365 - the CIS Microsoft 365 Foundations Benchmark now available - Microsoft Secure

Brink, Apr 28, 2023
  4. Brink Win User

Niemożliwa zmiana rozdzielczości ekranu

Announcing UI Tests in CI/CD for Desktop App Developers

Source: Announcing UI Tests in CI/CD for Desktop App Developers - Windows Developer Blog

Brink, Apr 28, 2023
Thema:

Niemożliwa zmiana rozdzielczości ekranu

Loading...
  1. Niemożliwa zmiana rozdzielczości ekranu - Similar Threads - Niemożliwa zmiana rozdzielczości

2. Migotanie ekranu

in Windows 10 Gaming
    Migotanie ekranu: Witam mam problem z migotaniem ekranu. Gdy gram w coś i zmienie okno za pomocą alt+tab, zaczyna mi migotac ekran. Czasem nie dzieje sie nic ale jak zacznie to nie jest to przyjemne. Podczas zwyklego korzystania nie ma tego problemu....
  3. Migotanie ekranu

in Windows 10 Software and Apps
    Migotanie ekranu: Witam mam problem z migotaniem ekranu. Gdy gram w coś i zmienie okno za pomocą alt+tab, zaczyna mi migotac ekran. Czasem nie dzieje sie nic ale jak zacznie to nie jest to przyjemne. Podczas zwyklego korzystania nie ma tego problemu....
  4. Niemożliwa zmiana rozdzielczości ekranu

Niemożliwa zmiana rozdzielczości ekranu: Witam,ostatnio zainstalowałam Windows 11. Gdy próbuję zmienić rozdzielczość ekranu jest to niemozliwe, w ustawieniach pole jest wyszarzone. Poza tym mam problem z uruchamianiem gier. Proszę o pomoc.pozdrawiam, Beata...
  5. Przywrócenie niezapisanego pliku z nagrywania ekranu windows

in Windows 10 Gaming
    Przywrócenie niezapisanego pliku z nagrywania ekranu windows: hej, włączyłam nagrywanie ekranu za pomocą skrótu win+shift+g. Ekran nagrał się, niestety omyłkowo przy zamknięciu funkcji kliknęłam ,,nie zapisuj". Folder docelowy do zapisu to: C:\Users\Dell\Videos\Captures. Czy jest szansa odzyskać niezapisane nagranie?...
  6. Przywrócenie niezapisanego pliku z nagrywania ekranu windows

Przywrócenie niezapisanego pliku z nagrywania ekranu windows: hej, włączyłam nagrywanie ekranu za pomocą skrótu win+shift+g. Ekran nagrał się, niestety omyłkowo przy zamknięciu funkcji kliknęłam ,,nie zapisuj". Folder docelowy do zapisu to: C:\Users\Dell\Videos\Captures. Czy jest szansa odzyskać niezapisane nagranie?...