Windows 10: ntkrnlmp.exe ve AuthenticAMD.sys hatası

Discus and support ntkrnlmp.exe ve AuthenticAMD.sys hatası in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; driverlarım güncel ekran kartı driverını 1 eski sürüm yükleyip denedim sorunum geçmedi uzun süredir bu hataları alıyorum 3 farklı ram denedim memtest86... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Hüseyinft, Feb 15, 2024.

1. ntkrnlmp.exe ve AuthenticAMD.sys hatası

driverlarım güncel ekran kartı driverını 1 eski sürüm yükleyip denedim sorunum geçmedi uzun süredir bu hataları alıyorum 3 farklı ram denedim memtest86 ve memory diagnostic le test ettim hiçbir sorun çıkmadı psu değiştirdim anakart değiştirdim ssd yeni sayılır hdd siz çalıştırdım yine devam etti durmadan google drive a yüklediğim minidump dosyalarındaki hataları alıp duruyorum bir çözüm bulamadımhttps://drive.google.com/drive/folders/11VC36YFzhg5VoWTDMzq0Q3At9nY7imMu?usp=sharing

:)

Hüseyinft, Feb 15, 2024

2. Ses takılması ve devamında fps düşmesi.

Csgo oynarken discorda bir arkadaşım katıldığında sesler takıldı ve fps im 20 lere düştü. ve csgo nun konsolunda bu hata yazıyordu: Xaudio2 Error 88880001

Elapsed time: 0.00 seconds

HAMZAGUNAY1, Feb 15, 2024
  3. ayazayaz2 Win User
    hata bilgisi

güncelleştirme yapmıyor (0x80240fff) hata kodu veriyor bu konuda yardıma ihtiyacım var

ayazayaz2, Feb 15, 2024
  4. CyrrusV Win User

ntkrnlmp.exe ve AuthenticAMD.sys hatası

hd6950 to hd 6970

ok
    i ve tried everything:with atiflash from dos,winflash.step by step with bios powercolor hd 6970 from the database.
    nothing,doesn´t work.any suggestion????

CyrrusV, Feb 15, 2024
Thema:

ntkrnlmp.exe ve AuthenticAMD.sys hatası

Loading...
  1. ntkrnlmp.exe ve AuthenticAMD.sys hatası - Similar Threads - ntkrnlmp exe AuthenticAMD

2. Windows 11 TXT Ve JPG Dosyalarında Kayıt Defteri Hatası

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 TXT Ve JPG Dosyalarında Kayıt Defteri Hatası: Merhaba , bilgisayarımın sürümü windows 10'du fakat ben 11'e yükseltim. Hiçbir sorun yoktu fakat daha sonra Windows 11 24H2 Güncellemesini indirdim ve bir çok sorun yaşadığım için eski sürüme yani windows 11 23h2 sürümüne geri döndüm. Ancak daha sonra fark ettim ki jpg ve png...
  3. Windows 11 TXT Ve JPG Dosyalarında Kayıt Defteri Hatası

in Windows 10 Software and Apps
    Windows 11 TXT Ve JPG Dosyalarında Kayıt Defteri Hatası: Merhaba , bilgisayarımın sürümü windows 10'du fakat ben 11'e yükseltim. Hiçbir sorun yoktu fakat daha sonra Windows 11 24H2 Güncellemesini indirdim ve bir çok sorun yaşadığım için eski sürüme yani windows 11 23h2 sürümüne geri döndüm. Ancak daha sonra fark ettim ki jpg ve png...
  4. Windows 11 TXT Ve JPG Dosyalarında Kayıt Defteri Hatası

5. ntkrnlmp.exe ve AuthenticAMD.sys hatası

in Windows 10 Gaming
    ntkrnlmp.exe ve AuthenticAMD.sys hatası: driverlarım güncel ekran kartı driverını 1 eski sürüm yükleyip denedim sorunum geçmedi uzun süredir bu hataları alıyorum 3 farklı ram denedim memtest86 ve memory diagnostic le test ettim hiçbir sorun çıkmadı psu değiştirdim anakart değiştirdim ssd yeni sayılır hdd siz...
  6. ntkrnlmp.exe ve AuthenticAMD.sys hatası

in Windows 10 Gaming
    ntkrnlmp.exe ve AuthenticAMD.sys hatası: bilgisayarımda bir süredir bazı sorunlar var bunları çözmeye uğraşırken anakartım güç alıyor ama pcyi çalışmıyor hale geldi anakart değiştirdim ve kullanmaya devam ettim ekteki hataları alıyorum ssd yeni sayılır psu yeni değiştirdim ramleri başka ramlerle denedim ve hatayı...
  7. ntkrnlmp.exe ve AuthenticAMD.sys hatası

ntkrnlmp.exe ve AuthenticAMD.sys hatası: bilgisayarımda bir süredir bazı sorunlar var bunları çözmeye uğraşırken anakartım güç alıyor ama pcyi çalışmıyor hale geldi anakart değiştirdim ve kullanmaya devam ettim ekteki hataları alıyorum ssd yeni sayılır psu yeni değiştirdim ramleri başka ramlerle denedim ve hatayı...
  8. WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR - AuthenticAMD

in Windows 10 Gaming
    WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR - AuthenticAMD: I'm trying to get a "render farm" going using Nvidia GPUs and Octane Render. On Windows Server 2019, I get BSOD and reboots while running render benchmarks Octane Bench. It can usually make it a few seconds into the test, further if I power limit the GPUs but it's...
  9. WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR - AuthenticAMD

WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR - AuthenticAMD: I'm trying to get a "render farm" going using Nvidia GPUs and Octane Render. On Windows Server 2019, I get BSOD and reboots while running render benchmarks Octane Bench. It can usually make it a few seconds into the test, further if I power limit the GPUs but it's...
  10. İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası

İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası: Merhabalar,Okul ve İş Hesabından win 11 iso indirip kuruyorum. Diğer hesaplarda Microsoft Store'yi kullanabiliyorken bu hesaplarda Microsoft Store engellendi hatası alıyorum. Bu hatanın çözümünü nasıl bulabilirim ?...