Windows 10: Numerikus billentyűzet nem működik

Discus and support Numerikus billentyűzet nem működik in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Egy segítésget szeretnék kérni.Vásároltam egy új számítógépet Ryzen 99500X , ASUS GAMING TUF A520M PLUS II alaplap, 32GB memória, 1 tb ssd és nVidia... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Győző Kiss, Mar 19, 2025.

1. Numerikus billentyűzet nem működik

Egy segítésget szeretnék kérni.Vásároltam egy új számítógépet Ryzen 99500X , ASUS GAMING TUF A520M PLUS II alaplap, 32GB memória, 1 tb ssd és nVidia GeForce RTX3050 8GB OC+ videókártya. A Windows 11 rendszer teljesen naprakész. A billentyűzet egy SilverCrest USB- billentyű.A számítógép hibátlanul működött körülbelül 1 hétig, utána azt vettem észre, hogy a numerikus billentyűzet számai nem írja, ha kikapcsolom a num lock billentyűt, akkor led elalszik és nyilakként lehet használni a numerikus padot. Ha visszakapcsolom a num lock billentyűt akkor a lámpája kigyullad, de a számokat megint nem í

:)

Győző Kiss, Mar 19, 2025

2. Pentium M

Not sure what I'm looking at. Though when I do go to Options and then CPU it lists my CPU
    as Intel Pentium M processor 1.73 GHz, and then under that it lists speed: 799.9 MHz
    and then features and cache size.I ran the benchmark test and don't understand all
    those numbers, but while testing I checked CPUZ and it still says it is running at 800 MHz.

boise49ers, Mar 19, 2025
  3. Windows 11 nem frissít.

A Windows 11 a 2024. 01.24-i frissítést követően nem frissít. Mutatja a frissítési lehetőségeket, de a frissítéseket nem lehet letölteni. Letöltési hiba 0x800706be jelzést mutat.

Piroska Dezsőné, Mar 19, 2025
  4. Numerikus billentyűzet nem működik

Nem tudok bejelentkezni a laptopomra egy frissítés után.

Hibaüzenet: A felhsználói profilszolgáltatással nem sikerült a bejelentkezés. A felhasználói profilt nem sikerült betölteni.

SándorBárány, Mar 19, 2025
Thema:

Numerikus billentyűzet nem működik

Loading...
  1. Numerikus billentyűzet nem működik - Similar Threads - Numerikus billentyűzet nem

2. Numerikus billentyűzet hiba

in Windows 10 Gaming
    Numerikus billentyűzet hiba: Egy segítséget szeretnék kérni.Vásároltam egy új számítógépet Ryzen 99500X , ASUS GAMING TUF A520M PLUS II alaplap, 32GB memória, 1 tb ssd és nVidia GeForce RTX3050 8GB OC+ videókártya. A Windows 11 rendszer teljesen naprakész. A billentyűzet egy SilverCrest USB-billentyű.A...
  3. Numerikus billentyűzet hiba

in Windows 10 Software and Apps
    Numerikus billentyűzet hiba: Egy segítséget szeretnék kérni.Vásároltam egy új számítógépet Ryzen 99500X , ASUS GAMING TUF A520M PLUS II alaplap, 32GB memória, 1 tb ssd és nVidia GeForce RTX3050 8GB OC+ videókártya. A Windows 11 rendszer teljesen naprakész. A billentyűzet egy SilverCrest USB-billentyű.A...
  4. Numerikus billentyűzet nem működik

in Windows 10 Gaming
    Numerikus billentyűzet nem működik: Egy segítésget szeretnék kérni.Vásároltam egy új számítógépet Ryzen 99500X , ASUS GAMING TUF A520M PLUS II alaplap, 32GB memória, 1 tb ssd és nVidia GeForce RTX3050 8GB OC+ videókártya. A Windows 11 rendszer teljesen naprakész. A billentyűzet egy SilverCrest USB- billentyű.A...
  5. Miért nem működik az surround opció a win10-es gépemen

in Windows 10 Software and Apps
    Miért nem működik az surround opció a win10-es gépemen: Van egy 5.1-es hangrendszerem és a windows10 nem hajlandó kiadni magából az 5.1-es jelet. Ami azért furcsa mert nekem nem működik de másnak igen próbáltam más gépemmel is azokkal sem csinál semmit, nem jelenik meg az opció. sak én nem látom a surround opciókat?...
  6. Miért nem működik az surround opció a win10-es gépemen

in Windows 10 Gaming
    Miért nem működik az surround opció a win10-es gépemen: Van egy 5.1-es hangrendszerem és a windows10 nem hajlandó kiadni magából az 5.1-es jelet. Ami azért furcsa mert nekem nem működik de másnak igen próbáltam más gépemmel is azokkal sem csinál semmit, nem jelenik meg az opció. sak én nem látom a surround opciókat?...
  7. Miért nem működik az surround opció a win10-es gépemen

in Windows 10 Drivers and Hardware
  8. MediaCreationTool_22H2 nem indul

in Windows 10 Gaming
    MediaCreationTool_22H2 nem indul: Sziasztok!A letöltött MediaCreationTool_22H2.exe fájl nem indul el a frissen újatelepített gépen windows 10, frissítések még nincsenek telepítve, magyar nyelvű telepítőt is szeretnék vele készíteni, mert a mostani nem az....Ezt az üzenetet...
  9. MediaCreationTool_22H2 nem indul

in Windows 10 Gaming
    MediaCreationTool_22H2 nem indul: Sziasztok!Szeretnék egy magyar nyelvű telepítőt készíteni, mert a mostani nem az. MediaCreationTool_22H2 letőltése sikeres volt, de a letöltött exe fájl el sem indul.Ezt a hibaüzenetet kapom: C:\Users\istva\Downloads\MediaCreationTool_22H2.exe Fájlrendszerhiba -1073740791.A...
  10. nem birok telepíteni

in Microsoft Windows 10 Store
    nem birok telepíteni: Nemrégiben megvettem a Forza Horizon 3 Ultimate Editiont. Feltelepítettem a kettő DLC-t is a Blizzard Mountint és a Hot Wheelst. De a többi kiegészítőt az autó csomagokat,kincses térképet és stb nem bírom feltenni ,mert nem találja az gépet. Egyszerűen nem tudom hogy miért...