Windows 10: Obțineți ajutor pentru setările de sunet din Windows

Discus and support Obțineți ajutor pentru setările de sunet din Windows in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Sound doesn t work on Windows. The volume is at maximum level but I can t hear anything... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Vero, Sep 7, 2024.

1. Vero Win User

Obțineți ajutor pentru setările de sunet din Windows

Sound doesn t work on Windows. The volume is at maximum level but I can t hear anything

:)

Vero, Sep 7, 2024

2. Ajutor transfer

1. Rog,cine doreste sa-mi explice modalitatea de a transfera Windows-ul 10 de pe actualul laptop,care da semne de <oboseala>,pe un alt laptop pe care il voi cumpara,fara sistem de operare,actualul este preinstalat si nu am codul format din 25 caractere,probabil,asa
      se livreaza.La cine gasesc intelegere,rog explicatii ca pentru cineva care nu este crescut cu calculatorul.Anticipat multumiri.

mihailteodoru, Sep 7, 2024
  3. Bună ziua. După update la Windows11, SecuritateWindows nu se poate accesa! În 10 totul era ok. Mulțumesc

Bună ziua. După update la Windows11, SecuritateWindows nu se mai poate accesa! Se sugerează să descarc din Microsoft Store o aplicație care să poată deschide?!?! În Windows 10 totul era ok. Mulțumesc pentru ajutor. Victor

VictorCazacu, Sep 7, 2024
  4. Obțineți ajutor pentru setările de sunet din Windows

Dezinstalarea aplicatiei uTorrent din PC.Zig Zag nu raspunde la subiect- Imi pare rau dar nu s-a citit textul

Please select your language from the drop down list at the bottom of the page to post your question in the language of your choice. The forum you posted in is for English only. If you do not find the desired language support options for
    additional international locations can be found by following the link below:

Vă rugăm să selectați limba dvs. din lista verticală din partea de jos a paginii pentru a posta întrebarea ta în limba aleasă de dumneavoastră.Forum pentru ai postat in-ul este de numai în limba engleză. Dacă nu găsiți opțiunile dorite de suport lingvistic
    pentru locații internaționale suplimentare pot fi găsite urmând link-ul de mai jos:

http://support.microsoft.com/common/international.aspx

ZigZag3143 (MS -MVP), Sep 7, 2024
Thema:

Obțineți ajutor pentru setările de sunet din Windows

Loading...
  1. Obțineți ajutor pentru setările de sunet din Windows - Similar Threads - Obțineți ajutor pentru

2. Pictogramele de sistem din bara de notificări din dreapta au dispărut. Mi-a rămas doar...

in Windows 10 Customization
    Pictogramele de sistem din bara de notificări din dreapta au dispărut. Mi-a rămas doar...: Bună ziua!As dori să mă ajutați într-o problemă.De ieri mi-au dispărut toate pictogramele din bara de notificări din dreapta ecranului, jos. A rămas doar ceasul și ora.Am încercat toate variantele găsite pe net și aici la dvs. dar nu am reușit să repar acest lucru. În...
  3. Pictogramele de sistem din bara de notificări din dreapta au dispărut. Mi-a rămas doar...

in Windows 10 Gaming
    Pictogramele de sistem din bara de notificări din dreapta au dispărut. Mi-a rămas doar...: Bună ziua!As dori să mă ajutați într-o problemă.De ieri mi-au dispărut toate pictogramele din bara de notificări din dreapta ecranului, jos. A rămas doar ceasul și ora.Am încercat toate variantele găsite pe net și aici la dvs. dar nu am reușit să repar acest lucru. În...
  4. Pictogramele de sistem din bara de notificări din dreapta au dispărut. Mi-a rămas doar...

in Windows 10 Software and Apps
  5. Obțineți ajutor pentru setările de sunet din Windows

in Windows 10 Gaming
    Obțineți ajutor pentru setările de sunet din Windows: Sound doesn t work on Windows. The volume is at maximum level but I can t hear anything https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ob%C8%9Bine%C8%9Bi-ajutor-pentru-set%C4%83rile-de/ee610f16-1d02-4896-bc2f-0067f8882aac
  6. Am cumpărat o cheie de activare pentru Minecraft și l-am cumpărat de pe Microsoft...

in Windows 10 Software and Apps
    Am cumpărat o cheie de activare pentru Minecraft și l-am cumpărat de pe Microsoft...: De ce nu se deschide? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/am-cump%C4%83rat-o-cheie-de-activare-pentru/d212b38a-5f60-4493-9a6f-d88932290813
  7. de ce din cauza actualizari windows nu se mai incarca leptopul

in Windows 10 Installation and Upgrade
    de ce din cauza actualizari windows nu se mai incarca leptopul: 68754414 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/de-ce-din-cauza-actualizari-windows-nu-se-mai/2e59d84f-6487-4607-befb-74d70723ddba
  8. Ajutor transfer Transfer help

Ajutor transfer Transfer help: Buna ziua Rog,pe cine are intelegere,sa-mi ofere indicatii: acest laptop,de pe care postez,<a imbatranit tare> si dores sa cumpar altul.Acesta l-am cumparat cu sistmul de operare W_8,preinstalat,ulterior transformat,de furnizor in W-10.Nu posed cheia formata din 25...
  9. Ajutor transfer

Ajutor transfer: Rog,cine doreste sa-mi explice modalitatea de a transfera Windows-ul 10 de pe actualul laptop,care da semne de <oboseala>,pe un alt laptop pe care il voi cumpara,fara sistem de operare,actualul este preinstalat si nu am codul format din 25 caractere,probabil,asa se...
  10. AJUTOR

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    AJUTOR: AM, EROR LUCKER LA ORNIREA RESIDET EVIL 5 https://answers.microsoft.com/en-us/protect/forum/all/ajutor/a88c10fa-1af1-427e-8e64-5a527616f6f9