Windows 10: Odzyskanie danych z uszkodzonego windows 11

Discus and support Odzyskanie danych z uszkodzonego windows 11 in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Witam. mój system windows 11 sam się uszkodził i nie da się go w zaden sposób naprawić. ani uruchomić. Miałem tam bardzo ważne dane i niestety nie wiem... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by MatiDr, May 30, 2022.

1. MatiDr Win User

Odzyskanie danych z uszkodzonego windows 11

Witam. mój system windows 11 sam się uszkodził i nie da się go w zaden sposób naprawić. ani uruchomić. Miałem tam bardzo ważne dane i niestety nie wiem jak skopiować swoje dane z uszkodzonego systemu abym mógł odzyskać dane i zainstalować na nowo w11.Z góry dziekuje za pomoc. Pozdrawiam,

:)

MatiDr, May 30, 2022

2. Vodafone K4510-Z Compatibility with Windows10

Hi Andre,

Thanks for posting your query on Microsoft Community.

I would suggest you to uninstall the current driver for Vodafone K4510-Z, download the latest driver from manufacturer’s website and install it in compatibility mode.

Follow the below step.

Step 1: Uninstall Vodafone K4510-Z driver.

• Press Windows key + x and select Program and Feature.

• Select Vodafone K4510-Z.

• Right click and select Uninstall.
    Step 2: Download the latest driver from the manufacturer’s website and install it in compatibility mode.

To run a program in compatibility mode, refer to the below link:

Make older apps or programs compatible with Windows 10

Note: Applies to Windows 10 as well.

Hope it helps, reply to us with the status of your issue. We will be happy to assist you.

Santosh_Rai, May 30, 2022
  3. Mark Isi Win User
    System Z

Hello,

For this issue, we'll be needing more information regarding this System Z that you are having issues with. Kindly provide more details, and answer the following information:

• Is this System Z a program, system file, an unrecognized disk drive, or hardware/device?
    • Did you make any changes on the settings of your PC prior to the appearance of this System Z?
    • What are the troubleshooting steps you have done so far?
    If you could also provide a screenshot, that would be much helpful in further assessing this issue. We'll keep an eye out to your response.

Mark Isi, May 30, 2022
  4. Riel Alc Win User

How to disappear the Z partition in "This PC"

Hi Disal,

To delete the Z: drive partition, please follow the steps below:

• Press Windows Key + R. Type diskmgmt.msc, then hit
      Enter.
    • Right-click on the partition, then select Delete Volume to delete a partition.

Note: This option deletes every single file on the partition, please be careful when using it.

We also suggest running Microsoft Safety Scanner to scan and protect your computer from any viruses.

Update us with the result.

Riel Alc, May 30, 2022
Thema:

Loading...
  1. Odzyskanie danych z uszkodzonego windows 11 - Similar Threads - Odzyskanie danych uszkodzonego

2. czy jest możliwość dezaktywacji licencji z uszkodzonego serwera

in Windows 10 Gaming
    czy jest możliwość dezaktywacji licencji z uszkodzonego serwera: Zwracam się z pytaniem jak w tytule. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/czy-jest-mo%C5%BCliwo%C5%9B%C4%87-dezaktywacji/e77e1314-da05-44ff-bea0-63dbce86f40f
  3. czy jest możliwość dezaktywacji licencji z uszkodzonego serwera

in Windows 10 Software and Apps
    czy jest możliwość dezaktywacji licencji z uszkodzonego serwera: Zwracam się z pytaniem jak w tytule. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/czy-jest-mo%C5%BCliwo%C5%9B%C4%87-dezaktywacji/e77e1314-da05-44ff-bea0-63dbce86f40f
  4. wymiana dysku a odzyskanie systemu windows 10

in Windows 10 Gaming
    wymiana dysku a odzyskanie systemu windows 10: Niestety psuje mi się dysk twardy hdd, laptop asus dodatkowo posiadam partycję recovery na nim chcę wymienić dysk twardy w laptopie, więc automatycznie tracę system windowsczy da się zgrać windows 10? - jeśli tak to jak? żeby potem móc wgrać go już na nowym dysku, w tym samym...
  5. wymiana dysku a odzyskanie systemu windows 10

wymiana dysku a odzyskanie systemu windows 10: Niestety psuje mi się dysk twardy hdd, laptop asus dodatkowo posiadam partycję recovery na nim chcę wymienić dysk twardy w laptopie, więc automatycznie tracę system windowsczy da się zgrać windows 10? - jeśli tak to jak? żeby potem móc wgrać go już na nowym dysku, w tym samym...
  6. wymiana dysku a odzyskanie systemu windows 10

in Windows 10 Installation and Upgrade
  7. Restart z zachowaniem danych użytkownika

in Windows 10 Gaming
    Restart z zachowaniem danych użytkownika: Hej, po aktualizacji moja karta wifi przestała być wykrywana. Starałem się najpierw naprawić system podczas uruchamiania używając funkcji w takim niebieskim menu następnie odinstalowanie aktualizacji jakości i funkcji. Kiedy to wszystko nie pomogło przywróciłem obraz systemu...
  8. Restart z zachowaniem danych użytkownika

Restart z zachowaniem danych użytkownika: Hej, po aktualizacji moja karta wifi przestała być wykrywana. Starałem się najpierw naprawić system podczas uruchamiania używając funkcji w takim niebieskim menu następnie odinstalowanie aktualizacji jakości i funkcji. Kiedy to wszystko nie pomogło przywróciłem obraz systemu...
  9. SoundBlaster Z card and Windows 11

in Windows 10 Gaming
    SoundBlaster Z card and Windows 11: I have a Dell Dimension XPS8940 with 64 GB of Ram and an Intel i9 11th Gen 16 core CPU running Windows 11 Pro with all updates installed. I installed a SoundBlaster Z card using the latest Creative driver 6.0.102.78 dated 1/17/22. It is driving an Onn 2.1 soundbar. The audio...
  10. Odzyskanie danych z uszkodzonego windows 11

in Windows 10 Gaming
    Odzyskanie danych z uszkodzonego windows 11: Witam. mój system windows 11 sam się uszkodził i nie da się go w zaden sposób naprawić. ani uruchomić. Miałem tam bardzo ważne dane i niestety nie wiem jak skopiować swoje dane z uszkodzonego systemu abym mógł odzyskać dane i zainstalować na nowo w11.Z góry dziekuje za pomoc....